Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
idrara sıkışmış mıydın iyiceeee 4+5 de acildeki doktor gördü 5+0 da dinçer iyice sıkışta gel demişti kapısında su içmiştim :KK70:
2,5 lt su içtim yürüdüm sıkışmak ne kelime ama yine tam dolmamış idrar torbası gölge gibi gördük canım 🙄😔 cuma net görürüz evde 3 lt üstü su iç tuvalete girme sakın dedi

Alla alla benim neden gözükmedi ya, baş parmağı kadar gördük ama gölge gibi net göremedik kafama takıldı 🥺
Benım böyle bir şeydi ilk
Sıkıntı yapma herkeste farklı olur

Eklentiler

• B02533E3-90BB-4889-BB8A-5A217B1C6333.jpeg
    B02533E3-90BB-4889-BB8A-5A217B1C6333.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 40
Benım böyle bir şeydi ilk
Sıkıntı yapma herkeste farklı olur
Ay bunu gördük yaaa,parmaktan küçük kalıyormus benzetmem biraz büyük oldu 🙈 böyleydi aynı ama idrar sıkışıklığı tam olmadigindan görüntü veremedi jannam 🥺
doktorun gördüm ben keseyi dedi mi
Gördü canım ama görüntü alamadık işte cuma gel dedi ne bileyim icime kurt düştü sizde 4+5de gördüm dediniz

Ay bunu gördük yaaa,parmaktan küçük kalıyormus benzetmem biraz büyük oldu 🙈 böyleydi aynı ama idrar sıkışıklığı tam olmadigindan görüntü veremedi jannam 🥺

Gördü canım ama görüntü alamadık işte cuma gel dedi ne bileyim icime kurt düştü sizde 4+5de gördüm dediniz
siz görmüşsünüz ama fotoğraf alamamışsınız , bunda sıkıntılanacak ne var ki kızz ilahi :) bende hiiiç göremediniz sandım

Valla çok şükür kuzum devam
Bulantısız bi hamilelik oluyor bu benım icin büyük şans çünkü başlıkta çoğu kişi bulantıdan kırılıyor🤭
Bakalım en son geçen salı gördüm bidaha 9 haftalıkken görcem🙈
Valla ne güzel ya bulantı olmaması genelde zaten 7 haftadan sonra bulantılar başlıyor inşallah hep böyle güzelce devam eder.Bende cumartesi progesteron baktirdim 34 çıkmış sonucum 🙈🙈🙈 ilk iki yumurtadan 8 gün sonra ki değer diğer 3 tanesi cuma ve Pazar günü (sanırım iğnenin 36.saati) olduğu için öyle düşünüyorum bakalım 20 ocakta bir beta patlatirim artık 🤗🤗🤗 bana dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur

14226.jpg
bak benimkide böyleydi 5+0 da Dinçer bey çekmişti

hem hümanın makinaları iyi değil, ondan da olabilir sen kendini üzüp yıpratma. anlık görmüş olmanız bile rahat nefes alabilmen için büyük sebep
Ayyy yerim minicikkkk 😍
Ya kuzum Hüma da pahalanmis,inan varya baska yere gidesim geldi ama sonra neyse cumayi bekleyim dedim. Aynen gördük görüntü alamadik ona üzüldüm 🥺
Belki cuma gözükür sorun yoktur inşallah 🙏🏻

X