Yok olmadım hamileymişimAdet oldunuz mu acaba ?
Dün acile gittim bas dönmesi vs. Diyerek.6 gün uzun bir zaman, bence doktora gidip içini rahatlat, çizgiyi de gördüğün için vardır :) tebrik ederim :)
Hadi hayırlısı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bizlere de dua etDün acile gittim bas dönmesi vs. Diyerek.
Hcg 132 çıktı. Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olsun.
Amin inşallah çok teşekkür ederimHadi hayırlısı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bizlere de dua et❤
Çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. güzel günler yakında desene :) darısı başımıza inşallah :)Dün acile gittim bas dönmesi vs. Diyerek.
Hcg 132 çıktı. Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olsun.
İnşallah canım inşallah isteyen herkesin başınaÇok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. güzel günler yakında desene :) darısı başımıza inşallah :)
Canım batın 15 aralık gösteriyor ama yenimi öğrendin hamilelğini? Baya geç olmuş neden
Ay sizin progesteron değeriniz kaç çıkmıştı sanki başka bi başlıkta mesajını görmüştümAmin inşallah çok teşekkür ederimdualarım sizinle olsun
8.90 çıkmıştı doktor sorun yok normal bir değer demişti. Sanirim 5-10 arasi ideal oluyormuş. İnşallah sizinde iyi çıkarAy sizin progesteron değeriniz kaç çıkmıştı sanki başka bi başlıkta mesajını görmüştümBen de az önce verdim progesteron için tahlil merak ettim şimdi Bu arada tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ay şimdi sonuç çıktı 40tan büyük çıktı8.90 çıkmıştı doktor sorun yok normal bir değer demişti. Sanirim 5-10 arasi ideal oluyormuş. İnşallah sizinde iyi çıkarçok teşekkür ederim amin inşallah
Ben bu ay klomen kullandım bugün adetin 21.günü yaklaşık 8 gün önce yumurtlamam oldu ultrasonla takip etmiştik. Böyle yüksek olması normal mi acabaNe zaman aldilar kani? Doktor 21. Gun gel demişti Benim bu değer adetin 24. Günüydü. SizinFarkli bir günse bilmiyorum
:)))))Bende çocuk doğup ilk kakasını yapana kadar yazarım galiba
Öyle hadi hamileyim bay demem şahsen
canım hayırlı olsun, bat ne zamandı?
Merhabalar benimde adetim tahmini tef programına göre 4 gün gecikti normalde düzensiz olurum daha önceleri adetim olmadan göğüslerim şişer uçları hafif ağrırdı şimdi hiç bişe olmadı sadece arada sağ belime batma ve bugğn de sağ göğüsümde yanma sızlama var ara ara hamilelik olalibir miAdette sadece bel sızlaması gibi bir his yaşarım suan dişlerim saatlerce sıkıp bırakmısım gibi hamur gibi, gögüslerim benim değil gibi bir tuhaf uçları hep şiş, ara ara kasık sızlaması ve kramp oluyor. Vücudum da hamur gibi bi tuha nereye dokunsam acıyor.offff cok zormus bu rumlar ya illkez yasıyorum. Geçen ay yumurtam yoktu hiç bir beklentimde yoktu. Yine inanılmaz bir ağrı olmustu sağ tarafımda ama kist varmıs ondan mıs ben apadisit filan sanmıştım.
Hahha boşver ya, kendi işini kendi yapsınKızlar burası yeri değil ama size traji komik bişey anlatmak istyrmA R Y A Yusra-61 Selizay Maviesra Hali MaviSasa234
Geçen gün k.validemin e devletine girdim bi işle alakalı yanında bi Kaç gün sonra acaba sonuç geldi mi diye girip bakacak oldum şifreyi değiştirmiş ben biliyorum diye muhtemelen kızsam mı gülsem mi bilemedim eşime söylemcm çok saçma bi olay ama biraz zoruma gitmedi değil