Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah çok teşekkür ederim dualarım sizinle olsun
Ay sizin progesteron değeriniz kaç çıkmıştı sanki başka bi başlıkta mesajını görmüştüm Ben de az önce verdim progesteron için tahlil merak ettim şimdi Bu arada tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah

8.90 çıkmıştı doktor sorun yok normal bir değer demişti. Sanirim 5-10 arasi ideal oluyormuş. İnşallah sizinde iyi çıkar çok teşekkür ederim amin inşallah

Ne zaman aldilar kani? Doktor 21. Gun gel demişti Benim bu değer adetin 24. Günüydü. SizinFarkli bir günse bilmiyorum

Ne zaman aldilar kani? Doktor 21. Gun gel demişti Benim bu değer adetin 24. Günüydü. SizinFarkli bir günse bilmiyorum
Ben bu ay klomen kullandım bugün adetin 21.günü yaklaşık 8 gün önce yumurtlamam oldu ultrasonla takip etmiştik. Böyle yüksek olması normal mi acaba

Merhabalar benimde adetim tahmini tef programına göre 4 gün gecikti normalde düzensiz olurum daha önceleri adetim olmadan göğüslerim şişer uçları hafif ağrırdı şimdi hiç bişe olmadı sadece arada sağ belime batma ve bugğn de sağ göğüsümde yanma sızlama var ara ara hamilelik olalibir mi

Kızlar burası yeri değil ama size traji komik bişey anlatmak istyrm A R Y A Yusra-61 Selizay Maviesra Hali MaviSasa234
Geçen gün k.validemin e devletine girdim bi işle alakalı yanında bi Kaç gün sonra acaba sonuç geldi mi diye girip bakacak oldum şifreyi değiştirmiş ben biliyorum diye muhtemelen kızsam mı gülsem mi bilemedim eşime söylemcm çok saçma bi olay ama biraz zoruma gitmedi değil

Hahha boşver ya, kendi işini kendi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…