- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 29
benm kesemi doktor 4+5 de görmüştü bet< değerim 2435 diKızlar kızlar,kese kaçıncı haftada gözüküyor?
5.hafta mi yoksa 6.hafta mi
Şuan ben 4+6dayim beta hgcye 533den sonra baktirmadim.benm kesemi doktor 4+5 de görmüştü bet< değerim 2435 di
Valla çok şükür kuzum devamYa nasılsın kuzum nasıl gidiyor hamilelik ya
Benmde 4+5 te karından gördü kuzum icinde nokta bile gözükmüştüKızlar kızlar,kese kaçıncı haftada gözüküyor?
5.hafta mi yoksa 6.hafta mi
idrara sıkışmış mıydın iyiceeee 4+5 de acildeki doktor gördü 5+0 da dinçer iyice sıkışta gel demişti kapısında su içmiştimŞuan ben 4+6dayim beta hgcye 533den sonra baktirmadim.
Ufak gördük ama tam net olmadığı için cuma tekrar gideceğim
Alla alla benim neden gözükmedi ya, baş parmağı kadar gördük ama gölge gibi net göremedik kafama takıldıBenmde 4+5 te karından gördü kuzum icinde nokta bile gözükmüştü
2,5 lt su içtim yürüdüm sıkışmak ne kelime ama yine tam dolmamış idrar torbası gölge gibi gördük canımidrara sıkışmış mıydın iyiceeee 4+5 de acildeki doktor gördü 5+0 da dinçer iyice sıkışta gel demişti kapısında su içmiştim
baş parmağı bayağı büyük kuzum görmüş işte daha neyi kafana takıyorsunnnAlla alla benim neden gözükmedi ya, baş parmağı kadar gördük ama gölge gibi net göremedik kafama takıldı
Benım böyle bir şeydi ilkAlla alla benim neden gözükmedi ya, baş parmağı kadar gördük ama gölge gibi net göremedik kafama takıldı
doktorun gördüm ben keseyi dedi mi2,5 lt su içtim yürüdüm sıkışmak ne kelime ama yine tam dolmamış idrar torbası gölge gibi gördük canımcuma net görürüz evde 3 lt üstü su iç tuvalete girme sakın dedi
jannada çıkan bende çıkmamıştı mesela o şekilde bile görememiştim oluyor yani, jannada her şey çok net yolk sac bile bende onlar da görnmüyorduBenım böyle bir şeydi ilk
Sıkıntı yapma herkeste farklı olur
Ay bunu gördük yaaa,parmaktan küçük kalıyormus benzetmem biraz büyük olduBenım böyle bir şeydi ilk
Sıkıntı yapma herkeste farklı olur
Gördü canım ama görüntü alamadık işte cuma gel dedi ne bileyim icime kurt düştü sizde 4+5de gördüm dedinizdoktorun gördüm ben keseyi dedi mi
siz görmüşsünüz ama fotoğraf alamamışsınız , bunda sıkıntılanacak ne var ki kızz ilahi :) bende hiiiç göremediniz sandımAy bunu gördük yaaa,parmaktan küçük kalıyormus benzetmem biraz büyük olduböyleydi aynı ama idrar sıkışıklığı tam olmadigindan görüntü veremedi jannam
Gördü canım ama görüntü alamadık işte cuma gel dedi ne bileyim icime kurt düştü sizde 4+5de gördüm dediniz
Valla ne güzel ya bulantı olmaması genelde zaten 7 haftadan sonra bulantılar başlıyor inşallah hep böyle güzelce devam eder.Bende cumartesi progesteron baktirdim 34 çıkmış sonucumValla çok şükür kuzum devam
Bulantısız bi hamilelik oluyor bu benım icin büyük şans çünkü başlıkta çoğu kişi bulantıdan kırılıyor
Bakalım en son geçen salı gördüm bidaha 9 haftalıkken görcem
Ay bunu gördük yaaa,parmaktan küçük kalıyormus benzetmem biraz büyük olduböyleydi aynı ama idrar sıkışıklığı tam olmadigindan görüntü veremedi jannam
Gördü canım ama görüntü alamadık işte cuma gel dedi ne bileyim icime kurt düştü sizde 4+5de gördüm dediniz
hem hümanın makinaları iyi değil, ondan da olabilir sen kendini üzüp yıpratma. anlık görmüş olmanız bile rahat nefes alabilmen için büyük sebepŞuan ben 4+6dayim beta hgcye 533den sonra baktirmadim.
Ufak gördük ama tam net olmadığı için cuma tekrar gideceğim
Ayyy yerim minicikkkkhem hümanın makinaları iyi değil, ondan da olabilir sen kendini üzüp yıpratma. anlık görmüş olmanız bile rahat nefes alabilmen için büyük sebep
ay ne kadar olmuşşşAyyy yerim minicikkkk
Ya kuzum Hüma da pahalanmis,inan varya baska yere gidesim geldi ama sonra neyse cumayi bekleyim dedim. Aynen gördük görüntü alamadik ona üzüldüm
Belki cuma gözükür sorun yoktur inşallah
benm doktor kaç olmuştur o zaman km bliray ne kadar olmuşşş