Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
idrara sıkışmış mıydın iyiceeee 4+5 de acildeki doktor gördü 5+0 da dinçer iyice sıkışta gel demişti kapısında su içmiştim
2,5 lt su içtim yürüdüm sıkışmak ne kelime ama yine tam dolmamış idrar torbası gölge gibi gördük canım cuma net görürüz evde 3 lt üstü su iç tuvalete girme sakın dedi

Benım böyle bir şeydi ilk
Sıkıntı yapma herkeste farklı olur
Ay bunu gördük yaaa,parmaktan küçük kalıyormus benzetmem biraz büyük oldu böyleydi aynı ama idrar sıkışıklığı tam olmadigindan görüntü veremedi jannam
doktorun gördüm ben keseyi dedi mi
Gördü canım ama görüntü alamadık işte cuma gel dedi ne bileyim icime kurt düştü sizde 4+5de gördüm dediniz

siz görmüşsünüz ama fotoğraf alamamışsınız , bunda sıkıntılanacak ne var ki kızz ilahi :) bende hiiiç göremediniz sandım

Valla ne güzel ya bulantı olmaması genelde zaten 7 haftadan sonra bulantılar başlıyor inşallah hep böyle güzelce devam eder.Bende cumartesi progesteron baktirdim 34 çıkmış sonucum ilk iki yumurtadan 8 gün sonra ki değer diğer 3 tanesi cuma ve Pazar günü (sanırım iğnenin 36.saati) olduğu için öyle düşünüyorum bakalım 20 ocakta bir beta patlatirim artık bana dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur

bak benimkide böyleydi 5+0 da Dinçer bey çekmişti

hem hümanın makinaları iyi değil, ondan da olabilir sen kendini üzüp yıpratma. anlık görmüş olmanız bile rahat nefes alabilmen için büyük sebep
Ayyy yerim minicikkkk
Ya kuzum Hüma da pahalanmis,inan varya baska yere gidesim geldi ama sonra neyse cumayi bekleyim dedim. Aynen gördük görüntü alamadik ona üzüldüm
Belki cuma gözükür sorun yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…