- 21 Ocak 2014
- 63
- 20
- 34
Test yaptınız mıNasıl ayırt edicem canım ? Bi bakabilri misin kontrol çizgisi mi diye
Yumurtan catladıktan 14 gün sonra adet olursun. Evet yumurtlaman geç olduysa dolayısıyla adette gecikirKızlar bir şey sorabilir miyim? Geç yumurtlama olanlarda adet gecikiyor mu?
Adetim 4 gün kadar gecikti. Geç mi yumurtladigim için henüz adet olmamış olabilir miyim?
Ya benim yumurtalamam tam gününde oldu hatta çatlama oldu yumurtlama 1 gün öncesi 1 ocakta adet olacaktım olmadım 2 gün geciktim adet olmadan 4 gün önce test yapmıştım negatif ti hatta negatifi görünce olmadı demiştim ama geciktim test yapsam çıkar mı ilk idrar olmasa da çalışıyorum da tuvaletimi de eve kadar tutamam işle evin arası yarım saat varYumurtan catladıktan 14 gün sonra adet olursun. Evet yumurtlaman geç olduysa dolayısıyla adette gecikir
Geciktiyse artık cıkarYa benim yumurtalamam tam gününde oldu hatta çatlama oldu yumurtlama 1 gün öncesi 1 ocakta adet olacaktım olmadım 2 gün geciktim adet olmadan 4 gün önce test yapmıştım negatif ti hatta negatifi görünce olmadı demiştim ama geciktim test yapsam çıkar mı ilk idrar olmasa da çalışıyorum da tuvaletimi de eve kadar tutamam işle evin arası yarım saat var
Evde test yok yarın yapayım bari bi test umarım mucizem gelmiştirGeciktiyse artık cıkar
Merhaba bende adetin 3. Günü yaptırdım e2 20 çıktı doktorun bu konu hakkında bilgi verdi miKızlar ben adet oldugumun 2ci gunu doktora gitmiştim sag tüpümde genişlik varmış bide 2 buçuk santimlik yumurtalık kisti boyle olup hamile kalan varmi hormon degerlerimde boyleydi nasil sizce
Prolaktin 18
Tsh 3.0445
Lh 3.77
Estradiol (e2) 20
Fsh 5.84
Canım naptın hamile misin merak ettim?Evde test yok yarın yapayım bari bi test umarım mucizem gelmiştir
Regliniz 6 gün geçkmiş bence sıkıntı yapmayınKızlar erken gebelik testi yaptım. Adetim 6 gün gecikti. Hatirlarsaniz önceki mesajlarda bahsetmiştim hic belirtim yok vs diye. Test pozitif. Ama korkuyorum. Geçen ay betahcg degerim adet öncesi 11.25 çıkmıştı. Sonradan adet oldum ve 2 ye düştü. Şimdi test pozitif ama düşer mi ? Ne zaman doktora gitmeliyim? Hic hamilee gibi hissetmiyorum. Geçen ay degerim 11 lere çıktığında bile daha çok belirti yaşamıştım
Kimyasal sonrası genel de saglıklı gebelik oluyo korkma gidip kan verebilirsin takip edersin hayırlı olsunKızlar erken gebelik testi yaptım. Adetim 6 gün gecikti. Hatirlarsaniz önceki mesajlarda bahsetmiştim hic belirtim yok vs diye. Test pozitif. Ama korkuyorum. Geçen ay betahcg degerim adet öncesi 11.25 çıkmıştı. Sonradan adet oldum ve 2 ye düştü. Şimdi test pozitif ama düşer mi ? Ne zaman doktora gitmeliyim? Hic hamilee gibi hissetmiyorum. Geçen ay degerim 11 lere çıktığında bile daha çok belirti yaşamıştım
Yaklaşık 3 aydir deniyoruz ama bu ay uğraşmadık ertelenmiştim ben. Bebek olsun niyetiyle degildi bu ay ki denemelerimiz. Ozel olarak sadece geçen aylarda folik asit icmistim halen devam ediyorum. Basta cocuk icin basladim ama bu aralar sağlık için içiyordum. Beklemiyordum hiç. Sık olmadı ilişki. Vazgecince mi oluyor gerçekten anlayamadim doktora gidene kadar sevinmemeliyim gibi geliyorRegliniz 6 gün geçkmiş bence sıkıntı yapmayın
Tebrikler bu arada kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki günleriniz nasıl oldu
Teşekkür ederimKimyasal sonrası genel de saglıklı gebelik oluyo korkma gidip kan verebilirsin takip edersin hayırlı olsun
Korkmayin kan verin, sağlıkla ilerlesin insallahKızlar erken gebelik testi yaptım. Adetim 6 gün gecikti. Hatirlarsaniz önceki mesajlarda bahsetmiştim hic belirtim yok vs diye. Test pozitif. Ama korkuyorum. Geçen ay betahcg degerim adet öncesi 11.25 çıkmıştı. Sonradan adet oldum ve 2 ye düştü. Şimdi test pozitif ama düşer mi ? Ne zaman doktora gitmeliyim? Hic hamilee gibi hissetmiyorum. Geçen ay degerim 11 lere çıktığında bile daha çok belirti yaşamıştım
Hayırlı olsun hiç korkmayın zaten adetiniz gecikmiş 6 gün. Bugün kan verin içinizde rahat eder kafanızdan attığınız an olmuş herhaldeKızlar erken gebelik testi yaptım. Adetim 6 gün gecikti. Hatirlarsaniz önceki mesajlarda bahsetmiştim hic belirtim yok vs diye. Test pozitif. Ama korkuyorum. Geçen ay betahcg degerim adet öncesi 11.25 çıkmıştı. Sonradan adet oldum ve 2 ye düştü. Şimdi test pozitif ama düşer mi ? Ne zaman doktora gitmeliyim? Hic hamilee gibi hissetmiyorum. Geçen ay degerim 11 lere çıktığında bile daha çok belirti yaşamıştım
Adet oldunuz mu acaba ?Adetim 3 gün gecikti kızlar. Hamilelik olabilir mi diyorum Ama bende hiç bir belirti yok. Adet olacakmisim gibi bile gelmiyor. Kendimi hamile de hissetmiyorum. Aslında geçen ay çok dinledim kendimi ve çok belirtim vardı bir şey çıkmadı şimdi de gecikti ama kendimi dinlemedim üzülürüm diye psikolojik olarak korumak istedim sanırım kendimi. Gecikme ne kadar olursa test yapayim sizce?
Bir de böyle hamile olup da belirtisi olmayan duydunuz mu hiç ?
Yok değilim malesefCanım naptın hamile misin merak ettim?
6 gün uzun bir zaman, bence doktora gidip içini rahatlat, çizgiyi de gördüğün için vardır :) tebrik ederim :)Yaklaşık 3 aydir deniyoruz ama bu ay uğraşmadık ertelenmiştim ben. Bebek olsun niyetiyle degildi bu ay ki denemelerimiz. Ozel olarak sadece geçen aylarda folik asit icmistim halen devam ediyorum. Basta cocuk icin basladim ama bu aralar sağlık için içiyordum. Beklemiyordum hiç. Sık olmadı ilişki. Vazgecince mi oluyor gerçekten anlayamadim doktora gidene kadar sevinmemeliyim gibi geliyor