Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey sorabilir miyim? Geç yumurtlama olanlarda adet gecikiyor mu?
Adetim 4 gün kadar gecikti. Geç mi yumurtladigim için henüz adet olmamış olabilir miyim?

Kızlar bir şey sorabilir miyim? Geç yumurtlama olanlarda adet gecikiyor mu?
Adetim 4 gün kadar gecikti. Geç mi yumurtladigim için henüz adet olmamış olabilir miyim?
Yumurtan catladıktan 14 gün sonra adet olursun. Evet yumurtlaman geç olduysa dolayısıyla adette gecikir

Yumurtan catladıktan 14 gün sonra adet olursun. Evet yumurtlaman geç olduysa dolayısıyla adette gecikir
Ya benim yumurtalamam tam gününde oldu hatta çatlama oldu yumurtlama 1 gün öncesi 1 ocakta adet olacaktım olmadım 2 gün geciktim adet olmadan 4 gün önce test yapmıştım negatif ti hatta negatifi görünce olmadı demiştim ama geciktim test yapsam çıkar mı ilk idrar olmasa da çalışıyorum da tuvaletimi de eve kadar tutamam işle evin arası yarım saat var

Geciktiyse artık cıkar

Merhaba bende adetin 3. Günü yaptırdım e2 20 çıktı doktorun bu konu hakkında bilgi verdi mi

Kızlar erken gebelik testi yaptım. Adetim 6 gün gecikti. Hatirlarsaniz önceki mesajlarda bahsetmiştim hic belirtim yok vs diye. Test pozitif. Ama korkuyorum. Geçen ay betahcg degerim adet öncesi 11.25 çıkmıştı. Sonradan adet oldum ve 2 ye düştü. Şimdi test pozitif ama düşer mi ? Ne zaman doktora gitmeliyim? Hic hamilee gibi hissetmiyorum. Geçen ay degerim 11 lere çıktığında bile daha çok belirti yaşamıştım

Eklentiler

• IMG_20220104_082145_027.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 102
Regliniz 6 gün geçkmiş bence sıkıntı yapmayın
Tebrikler bu arada kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki günleriniz nasıl oldu

Kimyasal sonrası genel de saglıklı gebelik oluyo korkma gidip kan verebilirsin takip edersin hayırlı olsun

Regliniz 6 gün geçkmiş bence sıkıntı yapmayın
Tebrikler bu arada kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki günleriniz nasıl oldu
Yaklaşık 3 aydir deniyoruz ama bu ay uğraşmadık ertelenmiştim ben. Bebek olsun niyetiyle degildi bu ay ki denemelerimiz. Ozel olarak sadece geçen aylarda folik asit icmistim halen devam ediyorum. Basta cocuk icin basladim ama bu aralar sağlık için içiyordum. Beklemiyordum hiç. Sık olmadı ilişki. Vazgecince mi oluyor gerçekten anlayamadim doktora gidene kadar sevinmemeliyim gibi geliyor

Korkmayin kan verin, sağlıkla ilerlesin insallah

Hayırlı olsun hiç korkmayın zaten adetiniz gecikmiş 6 gün. Bugün kan verin içinizde rahat eder kafanızdan attığınız an olmuş herhalde

Adet oldunuz mu acaba ?

Kızlar nasılsınız? mavişcim nerdesin Ocak 2 de regl olmam gerekiyordu hala olmadım ve ilk defa reglim gecikti Ocak 1 de ilk biontech aşımı oldum aptallık ettim olmadım iş yerinde yasaklanınca mecburen oldum acaba aşıdan dolayı gecikme yaşıyor olabilirmiyim?daha önce böyle bi sorunla karşılaşan oldumu çok merak ediyorum.bugün gecikmenin 3.günü sabah test yaptım ama negatif çok hayali bi silik çizgi var ama bana göre kuruma çizgisi denilen.aşıdan dolayı olduğunu düşünüyorum

6 gün uzun bir zaman, bence doktora gidip içini rahatlat, çizgiyi de gördüğün için vardır :) tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…