Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun kuzum, yeni yıl bahane Allah hepimize kalbimizden geçenin kat kat fazlasını versin biran önce mutluluk gözyaşları dökelim inşallah

Çok geçmiş olsun hemen salma desem de bu duruma çok üzüldüğün belli haklısın da ama uzman doktorlara da çık bence bi de soğan kürü de içsene canım o kistlere de iyi geliyormuş diye bahsediliyor umarım iyi haberler alırsın

Allah razı olsun kuzum, yeni yıl bahane Allah hepimize kalbimizden geçenin kat kat fazlasını versin biran önce mutluluk gözyaşları dökelim inşallah
Çok çok şifa diliyorum sizi takip ediyordum Haziran grubundan
Hiç umudunuzu kaybetmeyin, yeni yıl size sağlık versin

Adetim 3 gün gecikti kızlar. Hamilelik olabilir mi diyorum Ama bende hiç bir belirti yok. Adet olacakmisim gibi bile gelmiyor. Kendimi hamile de hissetmiyorum. Aslında geçen ay çok dinledim kendimi ve çok belirtim vardı bir şey çıkmadı şimdi de gecikti ama kendimi dinlemedim üzülürüm diye psikolojik olarak korumak istedim sanırım kendimi. Gecikme ne kadar olursa test yapayim sizce?
Bir de böyle hamile olup da belirtisi olmayan duydunuz mu hiç ?

Geçmiş olsun. Umarım rahme sıvı akıntısı yoktur. Doktorlar genelde en kötü ihtimali de söylüyorlar. Eğer doktorun ameliyat gerekir derse de operasyona tamam demeden önce başka doktora da danış. Moralini bozma, 2022 tüm sağlık sorunlarından kurtulduğun bir sene olsunn

Bence artık çıkar

Test yapın ya da kan verin varsa çıkar geç döllenme olmadıysa.. İnşallah hamilesinizidir 3 gün iyi sabretmişsiniz ben 1 gün gecikse kan veririm galiba

Gitmediğim doktor kalmadı 2017den beri çekiyorum malesef soğan kürünü denedim ama denedikten sonra ki aylarda ağrının şiddeti arttı, malesef bu kiste fayda eden hiçbişey yok olduğum ameliyat bile fayda etmedi yine tekrarladı

Çok çok şifa diliyorum sizi takip ediyordum Haziran grubundan
Hiç umudunuzu kaybetmeyin, yeni yıl size sağlık versin
Allah hepimize sağlık, mutluluk, bereket ve neşe versin inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin kucağı dolsun Hastanın da duası kabul olur derler Allah tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah.
İyi ki varsınız çok teşekkür ederim

Süt buharını denediniz mi?

Aminn inşallahDoktorum ameliyatı önermiyorum, çocuğu olmayanlarda bu kadar agrasif bir ameliyat illa zarar getirir görüşünde ama mecbur kalma ihtimalimiz olursa ameliyat diyecek başka doktora da gidip görüş alırım tabi ki ama şuana kadar en net ilerlediğim doktor bu oldu

Süt buharını denediniz mi?
Onu denemedim ama 7 8 cmlik vücudu zehirleyen ve bağırsağa yapışan bir kist var fayda edeceğini sanmıyorum, birde duş alırken bile karın bölgene sıcak su gelmeyecek, sıcağa maruz bırakmayacaksın dediler sıcaklık patlama ihtimalini artırıyor bu yüzden riske atmam.Güzel düşünceleriniz ve çözüm arayışınız için çok teşekkür ederim

Valla hasta almam lazım dedi kaldırdı zaten benim doktorum aşılamaya güvenmyrm tüp bebek yapalım tarzında biri prosedür olarak yaptı bnce ondan umursamadı
İyi de normalde en az 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiliyor o da hastanın tercihine bağlı sen istemeyebilirsin de tüp bebek bence ilgisizse doktor değiştir canım için rahat olur en azından

Nelerin geleceğini bilemeyiz
Sizi anlıyorum ama olumluya odaklanın
Sağlık dolu bir sene olsun ve iyi doktorlara gitmeyi ihmal etmeyin lütfen

Hım anladım bi profesör olanlara gitseniz belki farklı bi şey söyler umarım iyi olursunuz

Ben duydum ablam belirtisiz tek belirtisi adet gecikmesiydi benimde bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım akıntım geliyo bende adet olacakmış gibi hissediyorum bakıyorum tık yok bakalım 1 kaç gün beklicem yada yarına kadar olmazsam yine test alıp yapayım

Hım anladım bi profesör olanlara gitseniz belki farklı bi şey söyler umarım iyi olursunuz
Gittim canım, hem özele hem devlete sadece bulunduğum ilde değil 3 farklı ilde birsürü prof ve uzmana gittim ve hala gidiyorum .İlk ameliyatım İstanbul medicalparktaydı, malesef kesin tanı bunu biliyor olmama rağmen sürekli yeni doktor bulup gidiyorum ama sonuç değişmiyor.

Anladım üzme kendini moral de önemli bazı şeylerin önüne malesef geçemiyoruz her zaman umut et ne durumda olursan ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…