Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu denemedim ama 7 8 cmlik vücudu zehirleyen ve bağırsağa yapışan bir kist var fayda edeceğini sanmıyorum, birde duş alırken bile karın bölgene sıcak su gelmeyecek, sıcağa maruz bırakmayacaksın dediler sıcaklık patlama ihtimalini artırıyor bu yüzden riske atmam.Güzel düşünceleriniz ve çözüm arayışınız için çok teşekkür ederim🙂
Allah korusun, özür dilerim bu denli anlamamisim. Rabbim mucize versin sıkma sakın kendini 🙏🏻

Ben duydum ablam belirtisiz tek belirtisi adet gecikmesiydi benimde bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım akıntım geliyo bende adet olacakmış gibi hissediyorum bakıyorum tık yok bakalım 1 kaç gün beklicem yada yarına kadar olmazsam yine test alıp yapayım
Teşekkür ederim. Test yapmaya korkuyorum bir kaç gün daha bekleyeyim madem. Bu ay antibiyotik de kullandim o mu geciktirdi bilmiyorum dusunmemeye çalışayım biraz daha

IMG20220101143328.jpg
bugun adetimin 11. Günü hala adet kanamam devam ediyo ama yumurtlama olmuş bu şekilde bebek tutarmi kızlar yaa valla sinirim bozuldu

Merabalar kizlar
Ben dün sabah uyanır uyanmaz regl oldum🤧
Bozma moralini kendini de sartlandirdin bu ay diye olmadı diye vazgeçme
Bak biz vazgeçemiyoruz işte her ay umut edip deniyoruz
Lütfen senin şansın daha yüksek hamile kalabiliyorsun normal korunmadan devam et elbet kafandan attığın an olucak🤲

Test yapın ya da kan verin varsa çıkar geç döllenme olmadıysa.. İnşallah hamilesinizidir 🌸 3 gün iyi sabretmişsiniz ben 1 gün gecikse kan veririm galiba 🙈🤣
Bende öyleydim de bu sefer aklima getirmemeye calisiyorum ☺️ çünkü daha once ne zaman suphelenip test yapsam vucudum dalga gecer gibi pesine adet oldum 🤣 biraz daha sabır ( cevabiniz icin teşekkürler 🥰

Bozma moralini kendini de sartlandirdin bu ay diye olmadı diye vazgeçme
Bak biz vazgeçemiyoruz işte her ay umut edip deniyoruz
Lütfen senin şansın daha yüksek hamile kalabiliyorsun normal korunmadan devam et elbet kafandan attığın an olucak🤲
Canim bu tek başıma verebileceğim bir karar degildi.. dusukten sonra esim istemez oldu sonra ben cok üzüldüm ve yıprandım diye anlaştık deneyeceğiz sonrasinda olmazsa diretmeyecegim kısmetimiz böyle diyeceğim dedim.. vee olmadi demek ki hayirlisi buymuş belki de haklıdır cok diretmemem lazim..
Bizim için zor artık gibi ama dilerim sizler en kısa zamanda kavusursunuz..

Canim bu tek başıma verebileceğim bir karar degildi.. dusukten sonra esim istemez oldu sonra ben cok üzüldüm ve yıprandım diye anlaştık deneyeceğiz sonrasinda olmazsa diretmeyecegim kısmetimiz böyle diyeceğim dedim.. vee olmadi demek ki hayirlisi buymuş belki de haklıdır cok diretmemem lazim..
Zor diye sakın kendinizi şartlamayın lütfen, diğer arkadaşların da dediği gibi hamile kalmışsınız bir kere.. Bir sonraki sağlıklı olacak inşallah. 🌸

Biliyorum yipranmissiniz doğal olarak ama bu kadar isterken sartlandirmayin kendinizi. Sadece normal olarak devam edin hayatınıza tuttu mu tutmadı mı diye düşünmeden ama siz bilirsiniz tabi

X