Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım anestezi yi hasta tercih ederse acı çekmemek için doktor tercih ederse sonucun net çıkması için istiyor. Ben 3 dakika dayanırım anestezi siz olacaktım doktorum sonucun iyi ve net çıkması için anestezi tavsiye etti o yüzden öylr oldu. Siz daha iyi bilirsiniz dedim

Anladım canım bana ağrılı olduğu için anestezili tercih ediyoruz dedikleri için bende öyle biliyordum. Tabi kendini kasarsan yanlış sonuç olmasın diye de direk anestezili diyorlardır, yanı senin dediğin gibi

İlk defa çekildi kuzum, 2017 de ameliyat olduğumda 6 ayda bir kontrol dendi ama iyileştim diye 1 kere kontrole gitmedim.Biran önce hsg çekil hsg olmadan tüm muayeneler boşmuş. Sizi tanımadan kardeşim gibi hissediyorum, dilerim Allah'tan biran önce kalbimizdekini bize bağışlasınDerdi en iyi çeken bilir, insan kardeşine bile anlatsa ne kadar kadar anlatabilir, karşı taraf ne kadar anlayabilir... Keşke hiç böyle derdimiz olmasaydı da birbirimize empati duyamasaydık, bugünler hiç bize uğramasaydı ama yaşıyoruz en kısa zamanda mutluluk gözyaşlarına boğulasın inşallah kuzum

Aminn Allah razı olsun kuzum, iyi ki varsınBebişine selamlar teyzesi yeni yılını kutluyor

Tamam canım öyle yapım hiç gitmedim hep normal kadın doğuma gittim
Normal kadın doğum ama internetten endimetriyozis merhaba cerrahisi doktor diye araştır kendi bölgende bu konuda uzman kadın doğumcuya git kuzum

Canımm çokk çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur hemen ardından da bebişine kavuşursun.. Biz okurken ne kadar üzüldük sen bizzat bunları yaşadın yorulmuşsundur tabi ki az şey yaşamamışsın ama son olsun artık inşallah ve gönlünden geçen ne varsa bu yıl seninle olsun inşallah.. Dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…