- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Ohh değerin çok güzel. Haftaya bebekleri görürüz insallahBugün verdim az önce bende Çarşamba 1662 idi bugün 3854 çok şükür doktora da haftaya giderim diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh değerin çok güzel. Haftaya bebekleri görürüz insallahBugün verdim az önce bende Çarşamba 1662 idi bugün 3854 çok şükür doktora da haftaya giderim diye düşünüyorum
Inşallah canim reglim ocak ilk haftasi gözüküyor umarim hersey yolunda olurOcak geldi bile zaman çok hızlı akıyo ben aşılama da bile baya heyecan yaptım tahmin edebiliyorum inşallah güzel günler gelck bizim içinde
Amin güzelim inşallahOhh değerin çok güzel. Haftaya bebekleri görürüz insallah
Kız keseni gördüler mi bugünBugün verdim az önce bende Çarşamba 1662 idi bugün 3854 çok şükür doktora da haftaya giderim diye düşünüyorum
Ben özelde çektiricem canım kendi doktorumdaNerden alcaksn randevuyu
Bende özelde çekindim hiç acı sızı yok korkmaBen özelde çektiricem canım kendi doktorumda
İnşallah cnm hiç stres yapma ki zamanında gelsin bak bana stres yapmıştım baya gecikti reglimIns
Inşallah canim reglim ocak ilk haftasi gözüküyor umarim hersey yolunda olur
Çiçeğim bilmiyordum ki ben bu değerde kesenin gözüktüğünü bilseydim randevu alırdım ben dışardan kan verdim sadece hormon artmış mı diyeKız keseni gördüler mi bugün
Zaten benim doktorum anestezisiz çekmiyormuş canım. Sıkıntı oluyor dedi.Bende özelde çekindim hiç acı sızı yok korkma
Canım anestezi yi hasta tercih ederse acı çekmemek için doktor tercih ederse sonucun net çıkması için istiyor. Ben 3 dakika dayanırım anestezi siz olacaktım doktorum sonucun iyi ve net çıkması için anestezi tavsiye etti o yüzden öylr oldu. Siz daha iyi bilirsiniz dedimBenim aşılamada kasıklarım çok sızladı ya ilk seferde zor dayandım vallahi. Doktor çok kolay geçti kendini sıkma falan dedi de napti bilmiyorum. Ama öyle olsa neden aşılamayı anestezisiz yapip rahim filmini genelde anestezili desinler ki
Anladım canım bana ağrılı olduğu için anestezili tercih ediyoruz dedikleri için bende öyle biliyordum. Tabi kendini kasarsan yanlış sonuç olmasın diye de direk anestezili diyorlardır, yanı senin dediğin gibiCanım anestezi yi hasta tercih ederse acı çekmemek için doktor tercih ederse sonucun net çıkması için istiyor. Ben 3 dakika dayanırım anestezi siz olacaktım doktorum sonucun iyi ve net çıkması için anestezi tavsiye etti o yüzden öylr oldu. Siz daha iyi bilirsiniz dedim
Benim doktorumda anestezisiz çekmemişti . Anestezili çektirdim uyudum uyandım herşey olmuş bitmişZaten benim doktorum anestezisiz çekmiyormuş canım. Sıkıntı oluyor dedi.
Oyüzden rahatladım biraz
İlk defa çekildi kuzum, 2017 de ameliyat olduğumda 6 ayda bir kontrol dendi ama iyileştim diye 1 kere kontrole gitmedim.Biran önce hsg çekil hsg olmadan tüm muayeneler boşmuş. Sizi tanımadan kardeşim gibi hissediyorum, dilerim Allah'tan biran önce kalbimizdekini bize bağışlasınDerdi en iyi çeken bilir, insan kardeşine bile anlatsa ne kadar kadar anlatabilir, karşı taraf ne kadar anlayabilir... Keşke hiç böyle derdimiz olmasaydı da birbirimize empati duyamasaydık, bugünler hiç bize uğramasaydı ama yaşıyoruz en kısa zamanda mutluluk gözyaşlarına boğulasın inşallah kuzumAh be canim çok çok üzüldüm ne desem ne anlatsam boş yaşayan bilir rabbimden 1 cocuk istiyoruz ama hayat bizi turlu turlu siniyor dualarimdasin rabbim önce sağlık versin sağlık olmadan herşey boş herşey güzel olcak belki bugün değil ama elbet bir gün ben de ilk tüp bebek merkezine gidince hastane bankında boş boş oturup hayatı sorgulayıp ağlamıştım seni çok iyi anlıyorum belki o kadar büyük sorunlarım yok ama inan şuan ne desem nasıl teselli etsem seni bilemiyorum rabbim şifa versin kalbini ferah tut canim bizleri habersiz bırakma daha önce incelenmismiydi rahîm filmi ne zaman çekildim ilk doktor anlamadimi bende cektiricem belki hiç bilmediğimiz böyle sorunlarımız vardır
Aminn Allah razı olsun kuzum, iyi ki varsınBebişine selamlar teyzesi yeni yılını kutluyorCanım… çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin sana inşallah Moral olarak salma kendini Rabbime sığın her derdin bir devası vardır kuzum
Allah en kısa zamanda sanada hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah. Sağlıkla kal kuzum
Aminn Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun Allah şifasını versin kötü senaryoyu aklına getirme, Allah tan umut kesilmez..
Normal kadın doğum ama internetten endimetriyozis merhaba cerrahisi doktor diye araştır kendi bölgende bu konuda uzman kadın doğumcuya git kuzumTamam canım öyle yapım hiç gitmedim hep normal kadın doğuma gittim
Canımm çokk çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur hemen ardından da bebişine kavuşursun.. Biz okurken ne kadar üzüldük sen bizzat bunları yaşadın yorulmuşsundur tabi ki az şey yaşamamışsın ama son olsun artık inşallah ve gönlünden geçen ne varsa bu yıl seninle olsun inşallah.. DualarımdasınBen çok mutsuzum, sen etiketlemesen hiçbişey yazmayacaktım.Yeni bir doktora gittim, rahim filmimi ayrıntılı inceledi muayene etti.Sağ yumurtalık eski çikolata kisti patlaması nedenli fonksiyonunu tamamen kaybetmiş, yine sağda olan çikolata kistim bağırsak ve iç karna tamamıyla yapışmış; sağlıklı görünen sol yumurtalık aşağı doğru kaymış ama yapışmamış.Sağdan hamilellik imkansız ama asıl sorun yüksek ihtimalle çikolata kisti nedenli rahme sıvı akıyor olması dedi. Bu sıvı sol yumurtalıkta döllenme olsa bile rahme inince tutunmanın imkansız olmasına sebebiyet verir dedi.3 ocakta rahme sıvı akışı var mı o kontrol edilecek ve eğer varsa çikolata kisti ve yapışıklığı temizlemek, bağırsakta ki kistik yapıyı almak için hem bağırsak hem yumurtalıkta ameliyat olacak o sıradada sağ tüp ya alınacak ya da bağlanacak Doktora gittiğim gün bankta boş boş ne kadar oturdum bilmiyorum, bu kadar kötü şeyler beklemiyordum. Yazdıklarımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bana rahme sıvı akışı olmamış olsun, kaç gündür ne tepki vereceğimi bile ölçemiyorum çok yıprandım.Çocuk olmamasını geçtim bağırsak bile kesilip yeniden dikilecek çok ameliyat oldum, defalarca ölümden döndüm.Kist ameliyatı oldum, yemek borum delindi, yemek borusu kanserini başlangıçta yakalayıp onu yendim ama artık gücüm kalmadı çok yorgunum, şakaya vurup gülüp geçmek, derdim yokmuş gibi davranmak çok yıprattı, ne olur dua edin