- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
Çatlatma iğnesi olduysaniz oda yapıyorBiliyorum sivi tüketirim hatta ordan anlarım çoğu zaman ama bu iki gündür olan baska turku bir kötülük sivi alimim da ayni biraz nette bakayim .. değişik geldi bana
Yarın ya bugün değil. İnşallah bakalım kasılırım gibi geliyorBugünmu ay sonucları paylaş anestezi olmayacak dmi kasma kendini korkma ben de ona benzer bise çekildim sırf korkudan kastım kendimibende çalışıyorum canim napim beklemedeyim
Henüz çıkmadı canım sağlık ocağında verdiğim için sanırım geç çıkacak ama önemi kalmadı ya baya baya adet oldumHayirkisi olsun canım ya değerin ne çıktı peki bende dün verdim 2 çıktı
Haklısın kuzu, dinlen tabi birazevet tatlım beklemedeyım şuan, psıkolojık olarak yoruldum yıprandım. kendı halıme kalmak ıstıyorum bi süre
hayırlısıyla nasıp olur ınsallaahh hepimize yenı yılda
aynen canım kesınlıkle umut olmadan yaşanmıyor,Haklısın kuzu, dinlen tabi biraz
Umudumuz hep var
Nasip olcak elbet, hayırla sağlıkla gelsim mühim olan o
Zamanını Rabbim biliyor artık
ne yaptın canım kaç haftalıkmış bebişinnGeri baslamamak üzere ben dün bıraktım. Kendime bakayim ki mercimegim de etkilenmesinben de babami akciger kanserinden kaybettim. Başınız sagolsun mekanı cennet olsun
Henüz 2,5-3 hafta canım, çok şükür artışı beğendi doktor. Carsamba daha da yüksek görelim dedi beklemedeyimne yaptın canım kaç haftalıkmış bebişinn
Geç döllenme vardir belki,6 günde neler değişir üzme kendiniKızlar 6 gün kala predictor u yaptım koskocaman negatif.. Gözlerim dolu doluümidim kalmadı sanırım bu aydan
DİĞEr değerlerine baktır dedi miiiHenüz 2,5-3 hafta canım, çok şükür artışı beğendi doktor. Carsamba daha da yüksek görelim dedi beklemedeyim
Gerçekten çok yıpratıcı . ben bu aşılamadan da sonuç alamazsam ne yapacağımı düşünüyorum parası ayrı gel giti ayrı psikoloji ayrı hepsi dertİnsallah kuzu
İnsallah ikimizde hatta bekleyen herkeste güzel sonuçlar alsın
Ben daha böyle aşılama tüp süreçlerine girmeden 2 bucuuk senede yordum kendimi ona git buna git
Şimdi sanki hersey baştan başlıyor gibi hissediyorum yeni bi doktora yeni tedaviye başlayınca
Umarım yormadan bizde kavuşurus bebişlerimize
canımmm,pazar var ıse cıkabılır bence , benım ılk asılamamda kımyasal gecırdıgım ay, 12.gunden sonra pozıtıftı.Papatyamveben-Mavi Dilos6342 MaviSasa234 kızlar ne zaman test yapayım sizce . iğnenin 10. günündeyim etkisi geçmiş midir. aşılamanın 8. günü . pazar günü yapayım diyorum ama emin değilim pazar günü iğnenin 13. günü aşılamanın 11. günü olacak.
Sanmıyorum canım, 22 ya da en geç 23üydü..Geç döllenme vardir belki,6 günde neler değişir üzme kendini
aşılamadan sonra 12. gün mü . pazar günü 11. gün benim. iğnenin etkisi geçtimi bilmiyorum . hiç test yapmadım çarşamba günü teste gidicem 14. gün yanicanımmm,pazar var ıse cıkabılır bence , benım ılk asılamamda kımyasal gecırdıgım ay, 12.gunden sonra pozıtıftı.
ay ınsallaahh hayırlıısyla cıft cızgı gorursun ya
Benim degerlerimi biliyor,Temmuzdan beri Dinçer hocaya gidiyorum. 2013 de tüp mide ameliyatı oldum ve kilolu dönemden varislerim var cok fazla,damarlarimda pihtilasma olusuyor. Trombosit oldugundan kan sulandırıcı iğne verdi,midem bulandıgi icinde bulantı ilaci.DİĞEr değerlerine baktır dedi miii
Kötüyu cagirma, üzme kendiniSanmıyorum canım, 22 ya da en geç 23üydü..
Adet gününe kadar test yapmicam başka, geçerse yaparım
İnsanın kalbi çok kırılıyor
benım ıgneden sonra 12.gunden ıtıbaren cıkmıstıaşılamadan sonra 12. gün mü . pazar günü 11. gün benim. iğnenin etkisi geçtimi bilmiyorum . hiç test yapmadım çarşamba günü teste gidicem 14. gün yani
belki yapmam elim gitmiyor çünkü bu zamana kadar erken yaptıkta noldubenım ıgneden sonra 12.gunden ıtıbaren cıkmıstı
en ıyısı durabılıyorsan gununu bekle canım sonrada varmı yokmu dıye telas edıyor ınsan.belki yapmam elim gitmiyor çünkü bu zamana kadar erken yaptıkta noldu