- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
Öyle kuzu biraz çekindim bende ama saolsun doktorun asistanı rahatlattı birazAynen insan çok çekiniyor ama napalim en net o şekilde gözüküyormus
2 bucuk senedir sebepsiz infertilite nedeniyle gebelik olusmadı malesef, sürecim kısaca bucanım sürecini bilmiyorum ama emin ol alttan muaytenede adetli iken doktor her şeyi görüp anlıyor. bu olaya şifa olacak gözüyle bak ben öyle baktım hep. 1 sene boyunca muayene korkusuyla doktora gidemeyen ben bebeğim için neler yaşadım o alttan muayenelerde ki acılı da oldu. ama bugunume hamd olsun bakmasaydı bilemezdi, hem adetliyken baktığı daha az rahatsız etmişti ıslak olduğu için orası hemen girivermişti, ama normal günde daha zorlanmıştım
Benim de eşim doktor o da aynı dediğinizi diyor erken diye bir ara sper testi mi yapsak acaba dedim ona da çok erken biraz daha deneyelim olmazsa yaparız dediCanım merhaba. Ben de 6 aydır deniyorum olmuyor. Senin gibi hormon testlerim filan iyi. Ultrasonla da bakıldı hiçbir sıkıntı yok. Ben de senin gibi ilk 4 ay stres yaptım olmamasını ona bağlıyorum. Benim eşim de doktor ve 1 yıl içinde olmamasının normal olduğunu her ay şans işi olduğunu söyleyip duruyor. Bence biraz oluruna bırak . Beyninin odak noktasına sürekli çocuğu yerleştirme. Bi 10 ay filan kendini rahat bırak olmazsa çektirirsin hsg
nasıldı peki yumurtalıklarınla ilgili bir şey söyledimi eşinin spermiyogramına bakıldımı? korktuğun gibimiymişş2 bucuk senedir sebepsiz infertilite nedeniyle gebelik olusmadı malesef, sürecim kısaca bu
Bu doktoru çok arastırıp güvenip gittim
Bakalım umarım sürecim olumlu bi şekilde ilerler
Banada bugün başlamak üzere klomen ve regenesis diye bi vitamin verdi
Sonrasında kontrole gidip çatlatma iğnesi ile devam edices
Hayırlısı
Valla kuzu göbekten bakmadı, bildiğin alttan muayene etticanım ben aşılamaya başlamak için 3. günü gittim adetliyim diye göbekten baktı diğer günler alttan baktı . bende hiç regl iken alttan muayene olmadım. sen neye başlıyorsun tüp bebeğe mi
Haklısınız gebelik konusunda en iyisi kalp atışlarını görünce söylemek bizde eşimle bu konuda kalp atışlarını görünce söyleyeceğiz herkeseEvet birazdan kan vermeye gideceğim inşallah bebeğim benimledirBebeği duyduğunda da sevinmedi zaten o yokmuş gibi davranıyordu bugün ne zaman söyleyeceksin dedi kalp atışını duyunca dedim valla ben ne zaman uygun görürsem o zaman söylerim aileme dedi orda koptu olay zaten
Valla kuzu şuan iyi yumurtalıklar, kist vs herhangi bi sıkıntı görünmüyor ilaca başlayabiliriz dedi sadecenasıldı peki yumurtalıklarınla ilgili bir şey söyledimi eşinin spermiyogramına bakıldımı? korktuğun gibimiymişş
Bazı kişiler ilk aydan hamile kalınca bizde sorun var sanıyoruz.Halbuki her ay tutması şans işi. Herkes ilk ay hamile kalcak diye bir şey yokmuş. Bunu kabullenmem uzun sürdü benimde. Ben ilk ay ovulasyon testi kullanmıştım bir de bu ay aldım deniyorum. Biz ilk 5 ayda yumurtlama dönemlerinde her gün ilişkiye giriyorduk ilk defa bu ay gün aşırı deniyoruz belki onunda önemi vardır bilmiyorum ki. Kadın doğumcu 1 gün ilişki bir gün ara dediBenim de eşim doktor o da aynı dediğinizi diyor erken diye bir ara sper testi mi yapsak acaba dedim ona da çok erken biraz daha deneyelim olmazsa yaparız dedi
Bir de anladığım kadarı ile kadın faktöründe sıkıntı yoksa erkek faktörlü olunca tüp bebek şansı da tedevi süreci de daha kolay oluyormuş
Ben çok takıyorum sanırım artık salmam lazım
Sen ovulasyon testi falan yaptın mı
Yarın rahim filmi çekimi var gerim gerim geriliyorum
Günaydın canım. Ben 5 gündür bel ve karın ağrısı çekiyorum. Dün akşam çok şiddetlendi, ağrıdan ağladım ya, bayılmışım öyle. Reglim takvime göre 3 gün gecikti.
Bebeler doğduğu an sigaraya tekrar baslamak miBebeler doğsun doğduğu an fosur fosur içeriz kızlar bende onun hayalini taşıyorum benim işim daha zor eşim sigara kullanmıyor
Hayirkisi olsun canım ya değerin ne çıktı peki bende dün verdim 2 çıktıKızlar adet oldum bu testler cidden tuhafkan verdim geldim baktım ki olmuşum
Bu sitede en net öğrendiğim şey stres yapan yaptıran şeylerle ilişkini kesince gebe kalındığı… hiçbir şey sizden önemli değil görümcenizle de iletişimi en aza indirin kesebiliyorsanız kesin bu tür sömürücü tipler ancak sidik yarışı ile mutlu olurlar hırsları kalplerine gölge düşürür en iyisi uzak durmak. Bebeğinizi inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.ne yaparsak hep kendimize kendimiz yapıyoruz. benim görümcelerimin çocukları var, herkes benden bekliyordu. bi görümcem o kadar kıskanç ki ben çocuk yapıcam die ailesi bile çocuğun daha küçük ona bile yetişemiyorsun sakın şu an yapma diyorlardı inadından hamile kalmaya çalışıyordu. hatta kıskançlığından ailesine karşı gelip zorla benim düğünümden 3 hafta sonra nikah yaptırdı kendine. benimle ilgilenmelerini kıskandı hemen evlilik hazırlıklarına başladı. neyse ben hamile kaldım. eşimin ailesini topladım süpriz yapcam, hamileyim die açıkladım herkes sevindi, 5 dk içinde ben de hamileyim dedi. gerçekten aramızda da 1 gün vardı. ben üzüntümden bebeğimi düşürdüm. çünkü hep diyordum düğünlerimizi karıştırdın bari 2.çocuk için bekle biraz diye. çünkü zaten 2 yaşında çocuğu vardı. inadından hemen çalışmalara başladı. ve o doğurdu ben üzüntümden düşük yaptım. mutluluğumuzu da mutsuzluğumuzu da kimseye bağlamamalıyız. P Papatyakircicegi dikkat et canım sen kendine. ve 2 sene geçti hamile kalamıyorum, psikolojim çok bozuk hala
Evet haklısın ben dün test yapınca onun etkisi ile gerildim birazBazı kişiler ilk aydan hamile kalınca bizde sorun var sanıyoruz.Halbuki her ay tutması şans işi. Herkes ilk ay hamile kalcak diye bir şey yokmuş. Bunu kabullenmem uzun sürdü benimde. Ben ilk ay ovulasyon testi kullanmıştım bir de bu ay aldım deniyorum. Biz ilk 5 ayda yumurtlama dönemlerinde her gün ilişkiye giriyorduk ilk defa bu ay gün aşırı deniyoruz belki onunda önemi vardır bilmiyorum ki. Kadın doğumcu 1 gün ilişki bir gün ara dediKısacası herkes hemen hamile kslcak diye bir şey yok rahatlat beynini biraz
Ben ilk 4 ay acayip geriliyordum ,üzülüyordum. Sanki hayatın sonu gibi hissediyordum. Çok şükür aştım artık. Sen böyle yaptıkça eşin de gerilir psikolojisi bozulurEvet haklısın ben dün test yapınca onun etkisi ile gerildim biraz
Sanki zaten gün aşırı olunca çok da teste ihtiyaç olmuyor diye düşünüyorum ben de 2 ay test denedim beni biraz gerdi umarım bu ay güzel olur
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Benim daha sonuçlanması canım. İğnenin 10.günündeyim aşılama nın 8.günü. Bir hafta kaldıValla kuzu göbekten bakmadı, bildiğin alttan muayene etti
Ben tüp bebek için gittim bu doktora ama bana şuan sana tüp başlamayı gerektirecek bi durum yok dedi
Bi ay klomen çatlatma iğnesi ile ben takip ediim
Yumurtaların ilaca ne tepki verdiğini bi göreyim olmassa eğer aşılama deneyelim önce dedi
Suan işte klomen baslıcam yine
Senin aşılama sonuçlandı mı takip edemedim kendi derdime düşüp
ALLAH ALLAH cok gecmiş olsun canım ben sanmıyorum yani bebek oradadır en iyisi kendi doktorun bazen doktorlar tuhaflaşabiliyorBen geçen cuma günü kese ve bebeği gördüm bugünde kalp atışı için randevum vardı ama başka doktor varmış ona girdim ultrasona aldi kesede bebek de yok hamile değilsin dedi Kan testi istedi benden sonucum da 10 bin e yakın çıktı ama ben gördüm kendi gözümle kese ve bebeği kanamam yok kanama olmadan düşük mü olur anlamadim yarın kendi doktoruma gidicem ama canımı sıktı
haklısın canım. kafamdan atamıyorum sinirimi stresimi. ve biliyorum bu yüzden olmuyor. psikolojik destek almayı bile planlıyorumBu sitede en net öğrendiğim şey stres yapan yaptıran şeylerle ilişkini kesince gebe kalındığı… hiçbir şey sizden önemli değil görümcenizle de iletişimi en aza indirin kesebiliyorsanız kesin bu tür sömürücü tipler ancak sidik yarışı ile mutlu olurlar hırsları kalplerine gölge düşürür en iyisi uzak durmak. Bebeğinizi inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
erken söylemeyin asla ben öyle bir hata yaptım kan sonucumu alınca herkese söylemiştim o gün 10 gün sonra adet kanamasıyla bebeği düşürdüm herkese tekrardan açıklama yapmak zorunda kaldık cok acıydı bu durum zaten 3 ay olana kadar bebek sana ait değil her zaman risk oluşturuyor gizlemek en iyisiHaklısınız gebelik konusunda en iyisi kalp atışlarını görünce söylemek bizde eşimle bu konuda kalp atışlarını görünce söyleyeceğiz herkese