Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 bucuk senedir sebepsiz infertilite nedeniyle gebelik olusmadı malesef, sürecim kısaca bu
Bu doktoru çok arastırıp güvenip gittim
Bakalım umarım sürecim olumlu bi şekilde ilerler
Banada bugün başlamak üzere klomen ve regenesis diye bi vitamin verdi
Sonrasında kontrole gidip çatlatma iğnesi ile devam edices
Hayırlısı

Benim de eşim doktor o da aynı dediğinizi diyor erken diye bir ara sper testi mi yapsak acaba dedim ona da çok erken biraz daha deneyelim olmazsa yaparız dedi
Bir de anladığım kadarı ile kadın faktöründe sıkıntı yoksa erkek faktörlü olunca tüp bebek şansı da tedevi süreci de daha kolay oluyormuş
Ben çok takıyorum sanırım artık salmam lazım
Sen ovulasyon testi falan yaptın mı

nasıldı peki yumurtalıklarınla ilgili bir şey söyledimi eşinin spermiyogramına bakıldımı? korktuğun gibimiymişş

canım ben aşılamaya başlamak için 3. günü gittim adetliyim diye göbekten baktı diğer günler alttan baktı . bende hiç regl iken alttan muayene olmadım. sen neye başlıyorsun tüp bebeğe mi
Valla kuzu göbekten bakmadı, bildiğin alttan muayene etti
Ben tüp bebek için gittim bu doktora ama bana şuan sana tüp başlamayı gerektirecek bi durum yok dedi
Bi ay klomen çatlatma iğnesi ile ben takip ediim
Yumurtaların ilaca ne tepki verdiğini bi göreyim olmassa eğer aşılama deneyelim önce dedi
Suan işte klomen baslıcam yine
Senin aşılama sonuçlandı mı takip edemedim kendi derdime düşüp

Haklısınız gebelik konusunda en iyisi kalp atışlarını görünce söylemek bizde eşimle bu konuda kalp atışlarını görünce söyleyeceğiz herkese

nasıldı peki yumurtalıklarınla ilgili bir şey söyledimi eşinin spermiyogramına bakıldımı? korktuğun gibimiymişş
Valla kuzu şuan iyi yumurtalıklar, kist vs herhangi bi sıkıntı görünmüyor ilaca başlayabiliriz dedi sadece
Onun dışında bişey demedi
Bizim bakılmayan testimiz kalmadı sanırım canım
Ben normalde de çekiniyorum, regliyken rahatsızlık hissi olduu daha çok sadece
Yoksa ağrı sızı falan ekstra bişey hissetmedim

Bazı kişiler ilk aydan hamile kalınca bizde sorun var sanıyoruz.Halbuki her ay tutması şans işi. Herkes ilk ay hamile kalcak diye bir şey yokmuş. Bunu kabullenmem uzun sürdü benimde. Ben ilk ay ovulasyon testi kullanmıştım bir de bu ay aldım deniyorum. Biz ilk 5 ayda yumurtlama dönemlerinde her gün ilişkiye giriyorduk ilk defa bu ay gün aşırı deniyoruz belki onunda önemi vardır bilmiyorum ki. Kadın doğumcu 1 gün ilişki bir gün ara dedi Kısacası herkes hemen hamile kslcak diye bir şey yok rahatlat beynini biraz

Bebeler doğsun doğduğu an fosur fosur içeriz kızlar bende onun hayalini taşıyorum benim işim daha zor eşim sigara kullanmıyor
Bebeler doğduğu an sigaraya tekrar baslamak mi kızlar nolur bunu yapmayın bebeğinize, cok ciddi bir konu bu. Yaninda içmiyorum diye de kendinizi avutmayin nefesinizle 40 dk boyunca o zehri disari veriyorsunuz zaten. Hele hamileyken içmek kimbilir nasil zarar veriyor o gelişmekte büyümekte olan çocuğa. - Janna - mutlutablo Papatya3866 Gelin yeni yıl için, geriye kalan hayatınızdan için kendinize bir iyilik yapin sigarayı tamamen hayatınızdan çıkarın. Annem babam her gün paket paket sigara icerdi nefret ederdim evdeki duman bulutundan, siz çocuklarınıza bunu yapmayın. Zararlarini hepimiz biliyoruz, en kötüsü kanser ki ben babamı akciğer kanserinden kaybettim, nasil bir acı anlatmama imkan yok. Annemin oğluma bakma ihtimali var diye doguma bir ay kala annem sigarayi bıraktı, 45 yıllık tiryakiydi. Her durumda mümkün, yeter ki isteyin.

Bu sitede en net öğrendiğim şey stres yapan yaptıran şeylerle ilişkini kesince gebe kalındığı… hiçbir şey sizden önemli değil görümcenizle de iletişimi en aza indirin kesebiliyorsanız kesin bu tür sömürücü tipler ancak sidik yarışı ile mutlu olurlar hırsları kalplerine gölge düşürür en iyisi uzak durmak. Bebeğinizi inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.

Evet haklısın ben dün test yapınca onun etkisi ile gerildim biraz
Sanki zaten gün aşırı olunca çok da teste ihtiyaç olmuyor diye düşünüyorum ben de 2 ay test denedim beni biraz gerdi umarım bu ay güzel olur

Ben ilk 4 ay acayip geriliyordum ,üzülüyordum. Sanki hayatın sonu gibi hissediyordum. Çok şükür aştım artık. Sen böyle yaptıkça eşin de gerilir psikolojisi bozulur

İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Benim daha sonuçlanması canım. İğnenin 10.günündeyim aşılama nın 8.günü. Bir hafta kaldı

ALLAH ALLAH cok gecmiş olsun canım ben sanmıyorum yani bebek oradadır en iyisi kendi doktorun bazen doktorlar tuhaflaşabiliyor

haklısın canım. kafamdan atamıyorum sinirimi stresimi. ve biliyorum bu yüzden olmuyor. psikolojik destek almayı bile planlıyorum

Haklısınız gebelik konusunda en iyisi kalp atışlarını görünce söylemek bizde eşimle bu konuda kalp atışlarını görünce söyleyeceğiz herkese
erken söylemeyin asla ben öyle bir hata yaptım kan sonucumu alınca herkese söylemiştim o gün 10 gün sonra adet kanamasıyla bebeği düşürdüm herkese tekrardan açıklama yapmak zorunda kaldık cok acıydı bu durum zaten 3 ay olana kadar bebek sana ait değil her zaman risk oluşturuyor gizlemek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…