- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
erken söylemeyin asla ben öyle bir hata yaptım kan sonucumu alınca herkese söylemiştim o gün 10 gün sonra adet kanamasıyla bebeği düşürdüm herkese tekrardan açıklama yapmak zorunda kaldık cok acıydı bu durum zaten 3 ay olana kadar bebek sana ait değil her zaman risk oluşturuyor gizlemek en iyisi
2.60 çıktı canımHenüz çıkmadı canım sağlık ocağında verdiğim için sanırım geç çıkacak ama önemi kalmadı ya baya baya adet oldum
2.60 çıktı canımHayirkisi olsun canım ya değerin ne çıktı peki bende dün verdim 2 çıktı
bakıcam artık duruma göreen ıyısı durabılıyorsan gununu bekle canım sonrada varmı yokmu dıye telas edıyor ınsan.
Hayırlısı canımHenüz çıkmadı canım sağlık ocağında verdiğim için sanırım geç çıkacak ama önemi kalmadı ya baya baya adet oldum
Ama adet oldun canım demek kimyasal mi oldu acep doktora gidecek misin peki2.60 çıktı canım
Bat neydi senin canim2.60 çıktı canım
Bem kastım kendimi alet girmedi çok iğrenç yaYarın ya bugün değil. İnşallah bakalım kasılırım gibi geliyor
28 30 gün arası canim bazen binde bir 2 3 gün geciktirdi kürler ve denedigimiz o saçma seyle r düzenimi bozduİnşallah hormonların düzelmiştir ve zamanında gelir canım. Senin döngülerin kısaydı normalde.
Alttan muayenede falan sorun yaşamıyorum, rahim ağzını açan mandal gibi bir şey var adını unuttum ondan da taktırdım çok kötü değildi, ilaç acısını da yenersem on numara olacakBem kastım kendimi alet girmedi çok iğrenç ya
Çekildinmi canım merak ettim seni hiç birşey demedimi çıktıktan sonraİyi bakalım bi sorun çıkmadiysa ben de bi koşu rahim filmi çekildim geldim tekrardan
Belliydi zaten ama bu Doktorlar işte rahatlamıştır artık çekinceYokmuş temiz çıkmış tekrar kontrole gidecektim o zaman konuşuruz gelmenize gerek yok demişşükür atlattik
Kati meyve sıkıcım yok malesef rendeyle olmaz sanirim
İğne etkisi geçmiş mi diye bir dene canim dediğin gibi pazar günü de bi yaparsin@papatyamvebenDilos6342 @Sasa234 kızlar ne zaman test yapayım sizce . iğnenin 10. günündeyim etkisi geçmiş midir. aşılamanın 8. günü . pazar günü yapayım diyorum ama emin değilim pazar günü iğnenin 13. günü aşılamanın 11. günü olacak.
Canım iğneyi sayma aşılamanın 12. Günü yap bence o zaman belli olur. Insallahh pozitif haberlerini duyarız dualarım seninlee@papatyamvebenDilos6342 @Sasa234 kızlar ne zaman test yapayım sizce . iğnenin 10. günündeyim etkisi geçmiş midir. aşılamanın 8. günü . pazar günü yapayım diyorum ama emin değilim pazar günü iğnenin 13. günü aşılamanın 11. günü olacak.
27 Aralık canımBat neydi senin canim
Hayırlısı canım
Ama adet oldun canım demek kimyasal mi oldu acep doktora gidecek misin peki
Benim de aklıma öyle geldi ama bilmiyorum ki adetim çok yoğun normalde asla böyle olmazdı sanırım tutunamadı hayırlısı tabi şimdilik düşünmüyorum canım doktora gitmeyi
Ben ilacı fazla hissetmedim takarken azcik zorlandim hadi yarın bilgi ver bizeAlttan muayenede falan sorun yaşamıyorum, rahim ağzını açan mandal gibi bir şey var adını unuttum ondan da taktırdım çok kötü değildi, ilaç acısını da yenersem on numara olacak
Sagolasin canım büyük ihtimal sol tupten ilkinde yavaş geçince varsa açalım diye istediBelliydi zaten ama bu Doktorlar işte rahatlamıştır artık çekince
inşallah canım çarşamba kana gidicem .salı günü de idrar testi yapmaya karar verdim.Canım iğneyi sayma aşılamanın 12. Günü yap bence o zaman belli olur. Insallahh pozitif haberlerini duyarız dualarım seninlee❤