Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah güzel haberler alırsın bende aldim ilk defa netten predictor bakalım inşallah uğurlu gelir

Neyse canım en azından kafan rahatladı.3ay şansın arttı inşallah bu kadar çabamızın sonucunu alırız.ne kadardı ücreti bende gidersem farklı doktora gideceğim oda çekelim derse mecburen çektireceğim

Aynen canım inşallah bu kadar zahmete acıya yüzümüz güler bizimde. Doktor bana 1500 1600 demişti ama her zamanki gibi kasada fazla çıktı 1750 verdim sanki dogum yapıyoruz

Aynen canım millet kırk defa arayıp ay vah ay şöyle bir sürü aptalca yorum yapıyorlar her gebelik sağlıklı olmuyor döllenmede dollendikten sonra hücre bölünmesinde kromozom sayısında sıkıntı oluyor ve rahim o gebeliğin sağlıklı olmadığını fark edip direk atmaya çalışıyor

Aynen canım inşallah bu kadar zahmete acıya yüzümüz güler bizimde. Doktor bana 1500 1600 demişti ama her zamanki gibi kasada fazla çıktı 1750 verdim sanki dogum yapıyoruz
Hiç sorma bankamatik gibi yiz onlara göre gerçi sonuç iyi olsun da önemli değil.

gecmıs olsun kuzumm, ınsallaahh mutlu haberı bıran once alırız

Doktor 2 hafta sonra gel diyince bende 14. Gün gideyim demiştim sabah erkenden gider ordan işe geçerim inşallah
Benim ablam 15 günde pozitif görmüştü 10 günü idrar negatifti tutmadı diye test yapmadı doktoru 15 inde kan testi ver dediği için vermişti hatta ben almıştım sonuçlarını kendi cesaret edememişti negatif çıkacak diye inşallah sizinki de pozitif çıkar

maşallaaahh canım ya darısı bızlere ınsallaahh, ekstra bısey yaptınmı bu ay
Ekstra sayılır mi bilmiyorum canım,kuru yemiş cok yedim bir de kafaya takmamaya çabaladım. Ne zaman 11.gun tekrar çizgi belirip 12.gun hortladi o zaman başladı heyecan
Rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…