Hadi inşallah güzel haberler alırsın bende aldim ilk defa netten predictor bakalım inşallah uğurlu gelirPredictor early aldım bugüne kadar almamıştım dayanamayıp yaparım diye
Yarın sabah yapıcam, yarın test yapacak baya bi kişi olduk sankigüzel haberler alalım inşallah
Ama şimdiden söyliyim hamile gibi hissetmiyorum
çarşamba kana gidicem .salı günü de idrar testi yapmya karar verdim. salıya kadar bekleyim net olsun dedimİğne etkisi geçmiş mi diye bir dene canim dediğin gibi pazar günü de bi yaparsin
Ama 6 gün daha çok erken değil miKızlar 6 gün kala predictor u yaptım koskocaman negatif.. Gözlerim dolu doluümidim kalmadı sanırım bu aydan
Hayirli güzel haberlerle dön insallah canimçarşamba kana gidicem .salı günü de idrar testi yapmya karar verdim. salıya kadar bekleyim net olsun dedim
Neyse canım en azından kafan rahatladı.3ay şansın arttı inşallah bu kadar çabamızın sonucunu alırız.ne kadardı ücreti bende gidersem farklı doktora gideceğim oda çekelim derse mecburen çektireceğimSagolasin canım büyük ihtimal sol tupten ilkinde yavaş geçince varsa açalım diye istedi
Eşimin arkadaşının eşi var ayni anda aşılama olmuştuk hatta
O da başka doktorda çektirmiş filmi ondan tekrar istememiş ama demekki gerçekten suphenilecek bisey vardı benimkinde
Çıkınca tüpler tertemiz rahimde de bisey yok, yanıma uğramasına gerek yok hemen eve gidin zaten kontrole gelecekti demiş
Kağıt falan vermediler CD yi de salı günü geldiğinizde alırsınız dedi
Benden önce bi kadın vardı Rahim filmi için ayılmadı bi türlü kadını zorla sandalyeyle acile götürdüler ay ben bi korktum halbuki kaç kere anestezi aldim
Zaten şu içtim diye beklettiler beni üstüne anestezici damar yolu bulamadı 5. Yerde zor buldu anestiziden önce gidecektim
Şükür alışkınım zaten masada direk uyandım kendime geldim ilkine göre çok ağrım da olmadı hemen giyinip çıktım
İlkinde kasiklarim baya ağrımıştı
Bu arada e nabizda yok hala sonuçlar
15 gün bence direk kan testi verinPapatyamveben-Mavi Dilos6342 @Sasa234 kızlar ne zaman test yapayım sizce . iğnenin 10. günündeyim etkisi geçmiş midir. aşılamanın 8. günü . pazar günü yapayım diyorum ama emin değilim pazar günü iğnenin 13. günü aşılamanın 11. günü olacak.
Aynen canım inşallah bu kadar zahmete acıya yüzümüz güler bizimde. Doktor bana 1500 1600 demişti ama her zamanki gibi kasada fazla çıktı 1750 verdimNeyse canım en azından kafan rahatladı.3ay şansın arttı inşallah bu kadar çabamızın sonucunu alırız.ne kadardı ücreti bende gidersem farklı doktora gideceğim oda çekelim derse mecburen çektireceğim
maşallaaahh canım ya darısı bızlere ınsallaahh, ekstra bısey yaptınmı bu ayHenüz 2,5-3 hafta canım, çok şükür artışı beğendi doktor. Carsamba daha da yüksek görelim dedi beklemedeyim
Aynen kuzu vallaGerçekten çok yıpratıcı . ben bu aşılamadan da sonuç alamazsam ne yapacağımı düşünüyorum parası ayrı gel giti ayrı psikoloji ayrı hepsi dert
Aynen canım millet kırk defa arayıp ay vah ay şöyle bir sürü aptalca yorum yapıyorlar her gebelik sağlıklı olmuyor döllenmede dollendikten sonra hücre bölünmesinde kromozom sayısında sıkıntı oluyor ve rahim o gebeliğin sağlıklı olmadığını fark edip direk atmaya çalışıyorerken söylemeyin asla ben öyle bir hata yaptım kan sonucumu alınca herkese söylemiştim o gün 10 gün sonra adet kanamasıyla bebeği düşürdüm herkese tekrardan açıklama yapmak zorunda kaldık cok acıydı bu durum zaten 3 ay olana kadar bebek sana ait değil her zaman risk oluşturuyor gizlemek en iyisi
Hiç sorma bankamatik gibi yiz onlara göre gerçi sonuç iyi olsun da önemli değil.Aynen canım inşallah bu kadar zahmete acıya yüzümüz güler bizimde. Doktor bana 1500 1600 demişti ama her zamanki gibi kasada fazla çıktı 1750 verdimsanki dogum yapıyoruz
gecmıs olsun kuzumm, ınsallaahh mutlu haberı bıran once alırızSagolasin canım büyük ihtimal sol tupten ilkinde yavaş geçince varsa açalım diye istedi
Eşimin arkadaşının eşi var ayni anda aşılama olmuştuk hatta
O da başka doktorda çektirmiş filmi ondan tekrar istememiş ama demekki gerçekten suphenilecek bisey vardı benimkinde
Çıkınca tüpler tertemiz rahimde de bisey yok, yanıma uğramasına gerek yok hemen eve gidin zaten kontrole gelecekti demiş
Kağıt falan vermediler CD yi de salı günü geldiğinizde alırsınız dedi
Benden önce bi kadın vardı Rahim filmi için ayılmadı bi türlü kadını zorla sandalyeyle acile götürdüler ay ben bi korktum halbuki kaç kere anestezi aldim
Zaten şu içtim diye beklettiler beni üstüne anestezici damar yolu bulamadı 5. Yerde zor buldu anestiziden önce gidecektim
Şükür alışkınım zaten masada direk uyandım kendime geldim ilkine göre çok ağrım da olmadı hemen giyinip çıktım
İlkinde kasiklarim baya ağrımıştı
Bu arada e nabizda yok hala sonuçlar
Doktor 2 hafta sonra gel diyince bende 14. Gün gideyim demiştim sabah erkenden gider ordan işe geçerim inşallah15 gün bence direk kan testi verin
Sağol kuzumm ocak topigine geldim yanına hadi inşallah güzel haberler alalimmmgecmıs olsun kuzumm, ınsallaahh mutlu haberı bıran once alırız
İnşallah yeni yıla musmutlu haberlerle girersin canım etiketle biziinşallah canım çarşamba kana gidicem .salı günü de idrar testi yapmaya karar verdim.
hosgeldın kuşummm, ay alalmım yaa ocak ayı guzel gelsın bebıslerle gelsın ınsallaahhhhSağol kuzumm ocak topigine geldim yanına hadi inşallah güzel haberler alalimmm❤
Ben burda özelde yaptırdım 1500 TL idi aşılama. 1400 TL de ilaçlara harcadım. 165 TL de muayene ücreti derken 3000 i geçtiAynen kuzu valla
Maddi anlamdada baya yorucu olacak gibi duruyorrr bakalım
Aynen 2021 şans getirmedi o yüzden bu yılda test yapmıycam 2022 ye girelim heleİnşallah yeni yıla musmutlu haberlerle girersin canım etiketle bizi
Benim ablam 15 günde pozitif görmüştü 10 günü idrar negatifti tutmadı diye test yapmadı doktoru 15 inde kan testi ver dediği için vermişti hatta ben almıştım sonuçlarını kendi cesaret edememişti negatif çıkacak diye inşallah sizinki de pozitif çıkarDoktor 2 hafta sonra gel diyince bende 14. Gün gideyim demiştim sabah erkenden gider ordan işe geçerim inşallah
Ekstra sayılır mi bilmiyorum canım,kuru yemiş cok yedim bir de kafaya takmamaya çabaladım. Ne zaman 11.gun tekrar çizgi belirip 12.gun hortladi o zaman başladı heyecanmaşallaaahh canım ya darısı bızlere ınsallaahh, ekstra bısey yaptınmı bu ay