Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geri baslamamak üzere ben dün bıraktım. Kendime bakayim ki mercimegim de etkilenmesin ben de babami akciger kanserinden kaybettim. Başınız sagolsun mekanı cennet olsun

Ben evde sigara içmem içirtmemde. Kapalı alanda asla icmem ne araba ne de ev. Cocuk dogar doğmaz baslarız demedik emzirme bittikten sonra dedik. Tabi ki bıraksak kendi sağlığımız için daha iyi ama tamamen bırakabileceğimi çok sanmıyorum yakın çevrem full kullanırken. Şimdilik ara veriyoruz diyelim

Ama bu yaptığınız hiç hoş birsey değil sonuçta hepimiz insanız herşey bizim için var bazen de Allahtan gelen şeylere bu derece düşmemek üzülmemek gerek hepimiz belli yaşlardayız degil mi?üstelik sizin çocuğunuz da var ya hiç olmasaydı düşündünüz mü bunu?ben hiç çocuğum flan yok ikiz gebe kalıp 7 haftalık falandı düşük yaptım ben ne kadar istediğimizi tarif dahi edemem asla hala olsun diye uğraşıyoruz ama ne yapalım kaderden öteye geçilmez hepimiz isteriz hemen hamile kalalım yada 2.3.hemen olsun sağlıklı olsun degil mi Allahtan gelen şeylere bazen çokta kafayı takmamak gerek

hayırlısı olsun canımm ınsallaahh,
ıyı cok sukur sıkıntı yokmus

Test yaptınmi gebelik varmı acaba allah allah neden ağrıyor doktoruna sordunmu kuzum vende çalışmaya devam valla bise yapmıyorum regl bekliyorum inşallah zamanında gelir regl gecikme stresi oluştu bende inanki fobi oluştu

İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Benim daha sonuçlanması canım. İğnenin 10.günündeyim aşılama nın 8.günü. Bir hafta kaldı
İnsallah kuzu
İnsallah ikimizde hatta bekleyen herkeste güzel sonuçlar alsın
Ben daha böyle aşılama tüp süreçlerine girmeden 2 bucuuk senede yordum kendimi ona git buna git
Şimdi sanki hersey baştan başlıyor gibi hissediyorum yeni bi doktora yeni tedaviye başlayınca
Umarım yormadan bizde kavuşurus bebişlerimize

Regl günü yaptım negatifti canım daha da yapmadım. Ama çok ağrıyor ya, şuan belimin ağrısı devam ediyor, doktora da sormadım bi sorayım.

İnşallah zamanında olursun canım

Senin ne zaman regl? Ovulasyon takibi yaptın mı?
Yok yapmadım 2 ay adet gecikti 14 gün ilişki yasaktı zaten ama akıntı oldu baya takvimdeki yumurtlama göre çıktı reglim 2 ocak gözüküyor en son 6 aralıkta oldum ondan bu ay bi net zaman dilimi yok insallah olurum adet hormonlar duzelmistir

İnsallah kuzu
Hayırlısı dediğin gibi
Sen beklemedesin değil mi
Takip ediyorum seni
Dinlen bakalım bikaç ay kendin dene
Sonrası Allah kerim
evet tatlım beklemedeyım şuan, psıkolojık olarak yoruldum yıprandım. kendı halıme kalmak ıstıyorum bi süre
hayırlısıyla nasıp olur ınsallaahh hepimize yenı yılda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…