- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 29
Beni hep doktor öyle muayene ediyor genelde 3. Günü olurum muayene bende hala çekiniyorum ama peçete falan veriyorlarGünaydın kızlarrr
Ya bu regl iken muayene nasıl oluyor
Sanırım alttan muayene olcakmısım, hiç olmamıstım regl iken
Olan var mı
Normalde bile rahatsız edici, bu sekilde nasıl olur hiç tahminn edemiyorum
Üstelik ikinci ve en yoğun günüm
Varsa belli olur artık ama sen bilirsin tabikiGunaydinlar insallah..
Bugun bu düşüncelerle uyandım yine..
Elim gitmedi test yapmaya..
Yil bitmeden bir kere daha kırılmak istemiyorum..
Allahim hepinizin gönlüne göre versin
Hiç olmamıstım kuzu, şimdi bi acayip geldi nasıl olcak falan diye bakalım görces yarım saat sonraCanım sağlıklı olan vajinal ultrason en net o şekilde görünüyor
canımmm yumurtaya en net o sekılde bakılıyor maalesef, aşılama yapılırken de regl ıkıncı yada ucuncu gunu gıdılııyorValla kuzu anlamadım
2 bucuk senedir hiç regliyken muayene olmamıstım
Birkes bi doktor istemişti o zamanda rica etmiştim, ben çekinince ultrasonla bakalım göremessem öyle bakayım demişti
Baktırmadım sonuç olarak
Bu doktor direkt vajinal bakıyormuş
Böyle vajinal muayene mi olurmuş
Bencede rahatsız edicidir, ben normalde bile çok rahatsız oluyorumbenm doktorum tedavi görürken adetliyken bakıyordu alttan özellile bakmak istiyordu, yumurta sayımı ölçümü yapıyordu. rahatsız edivi malesef. ama çatalda değil sedyede bakmıştı üzerime örtü örtmüşlerdi. adetlyyim nası bakacaksınız dediğimde ne güzel işte daha iyi görürüm demişti
Bakalım ben ilk defa olcam kuzuBeni hep doktor öyle muayene ediyor genelde 3. Günü olurum muayene bende hala çekiniyorum ama peçete falan veriyorlar
Ay kuzu ya ben hiç böyle olmamıştım şimdi nasıl olcak diye stres oldum vallacanımmm yumurtaya en net o sekılde bakılıyor maalesef, aşılama yapılırken de regl ıkıncı yada ucuncu gunu gıdılııyor
evet ınsan stres oluyor yaAy kuzu ya ben hiç böyle olmamıştım şimdi nasıl olcak diye stres oldum valla
En yoğun gün falan çok ne bilim
Mecbur bakalım belki böyle bakınca daha iyi görür, bişey vardır belki sebepsizlikten çıkar bizim durumdabu bile bi umut
Aynen insan çok çekiniyor ama napalim en net o şekilde gözüküyormusBakalım ben ilk defa olcam kuzu
Mecbur artık yapcak bişey yok
canım sürecini bilmiyorum ama emin ol alttan muaytenede adetli iken doktor her şeyi görüp anlıyor. bu olaya şifa olacak gözüyle bak ben öyle baktım hep. 1 sene boyunca muayene korkusuyla doktora gidemeyen ben bebeğim için neler yaşadım o alttan muayenelerde ki acılı da oldu. ama bugunume hamd olsun bakmasaydı bilemezdi, hem adetliyken baktığı daha az rahatsız etmişti ıslak olduğu için orası hemen girivermişti, ama normal günde daha zorlanmıştımBencede rahatsız edicidir, ben normalde bile çok rahatsız oluyorum
Şimdi böyle iyice beni irrite etti durum ama yapcak bişey yok
Belki iki bucuk senede göremediklerini görürde bu doktor bişey der ne diim
Ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıraVarsa belli olur artık ama sen bilirsin tabiki
Siz nasıl gebe kaldınızcanım sürecini bilmiyorum ama emin ol alttan muaytenede adetli iken doktor her şeyi görüp anlıyor. bu olaya şifa olacak gözüyle bak ben öyle baktım hep. 1 sene boyunca muayene korkusuyla doktora gidemeyen ben bebeğim için neler yaşadım o alttan muayenelerde ki acılı da oldu. ama bugunume hamd olsun bakmasaydı bilemezdi, hem adetliyken baktığı daha az rahatsız etmişti ıslak olduğu için orası hemen girivermişti, ama normal günde daha zorlanmıştım
Ben dün tam olarak da öyleydim ağladımAğlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra
ay yap testi nolurGunaydinlar insallah..
Bugun bu düşüncelerle uyandım yine..
Elim gitmedi test yapmaya..
Yil bitmeden bir kere daha kırılmak istemiyorum..
Allahim hepinizin gönlüne göre versin
pcos hastasıyım ve orta düzeyde falan da değilim..ilk ilaçlı tedavimde hamile kaldım hamd olsun.. klomen ve çatlatma iğnesi. ama kendime çok inandım bubu başarabileceğime inandım. modumu hiç düşürmedim eşim bana çok destek oldu gitti geldi yumurtalarımı sevdiSiz nasıl gebe kaldınız
Kaçıncı ayınız da
Ne yaptınız bu ay
CANIN ÖNCELİKLE canını sıkma daha 3 ay olmuşşş :) ama düzgün bir doktora gidip detaylıca bir muayene ol hormon değerlerine baktır adetin 3. günü. öyle hemen hsg falanm kendini yıpratmana hiç gerek yok. iyi bir jinekoloğun olsunKızlar 3.aydır deniyorum olumsuz oldu
3 yıldır evliyim ama yeni deniyoruz ve zaman kaybetmek istemiyorum
Sizce hsg çektirmeli miyim
4. Ay da deneyip
5. Aya girerken hsg çekmem mantıklı bana akıl verin lütfen
İlk vende bi itici bulmuştum ama kendim bile görüyordum kisti ve yumurtayıHiç olmamıstım kuzu, şimdi bi acayip geldi nasıl olcak falan diye bakalım görces yarım saat sonra
Bu 3 ay da hormon testi yaptım bir sıkıntı yokCANIN ÖNCELİKLE canını sıkma daha 3 ay olmuşşş :) ama düzgün bir doktora gidip detaylıca bir muayene ol hormon değerlerine baktır adetin 3. günü. öyle hemen hsg falanm kendini yıpratmana hiç gerek yok. iyi bir jinekoloğun olsun