Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçimdekiler yazdınız gerçekten Allah razı olsun benim babam da vefat edeli 2 sene olacak ocak ayında Rabbim mekanını cennet eylesin sizlere de sabırlar versin

Malesef canım ya zaten cumaya randevum var genel olarak bakacağız artık saol canim
Hadi hayırlısı,stres yapma kendine hicbir seyi. Zamaninda guzelliklerle gelsin ,
İçimdekiler yazdınız gerçekten Allah razı olsun benim babam da vefat edeli 2 sene olacak ocak ayında Rabbim mekanını cennet eylesin sizlere de sabırlar versin
Mekanlari cennet olsun inşallah babalarimiz bizi görüyor,torun sevinci yasasinlar...
Zirttiri vittirik kisileri sal gitsin (genel dedim yanlis anlama canım)

Saol canim benim Aminnn teşekkür ederim

Kız yok şahsi desen nolcak sanki burda da dilediğimiz gibi konuşamayacaksak
Amin inşallah malum olurmuş zaten
Kendimi ve bebeğimden başka kimseyi düşünmüyorum zaten stres yapan yaptıran her şey uzak olsun

Günaydın kızlarrr
Ya bu regl iken muayene nasıl oluyor
Sanırım alttan muayene olcakmısım, hiç olmamıstım regl iken
Olan var mı
Normalde bile rahatsız edici, bu sekilde nasıl olur hiç tahminn edemiyorum
Üstelik ikinci ve en yoğun günüm

günaydın,Uzanir şekilde bakılıyor fakat ben reglyken ulturasonla bakıyordu doktorum

günaydın,Uzanir şekilde bakılıyor fakat ben reglyken ulturasonla bakıyordu doktorum
Valla kuzu anlamadım
2 bucuk senedir hiç regliyken muayene olmamıstım
Birkes bi doktor istemişti o zamanda rica etmiştim, ben çekinince ultrasonla bakalım göremessem öyle bakayım demişti
Baktırmadım sonuç olarak
Bu doktor direkt vajinal bakıyormuş
Böyle vajinal muayene mi olurmuş

benm doktorum tedavi görürken adetliyken bakıyordu alttan özellile bakmak istiyordu, yumurta sayımı ölçümü yapıyordu. rahatsız edivi malesef. ama çatalda değil sedyede bakmıştı üzerime örtü örtmüşlerdi. adetlyyim nası bakacaksınız dediğimde ne güzel işte daha iyi görürüm demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…