- 26 Eylül 2021
- 933
- 647
- 27
İçimdekiler yazdınız gerçekten Allah razı olsunSen de iyi ki varsın,seni üzeni üz ki kiymetin bilinsin. Erkek kadın fark etmiyor işin içine aile girdimi çıldırıyorum. Nisanliyken bunun mucadelesini cok verdim,babam vefat edince anladı eşim. Çok şükür şimdi hakkımı yedirmiyor ama ben de belli başlı şeyler yaşadım şuan ki durumunu az çok anlıyorum. Alıp kafalarını duvara surtceksin
Geç mi dollendi acaba ya,adette geçmiş. Belirsizlik en kötüsü
Hadi hayırlısı,stres yapma kendine hicbir seyi. Zamaninda guzelliklerle gelsin ,Malesef canım ya zaten cumaya randevum var genel olarak bakacağız artıksaol canim
Mekanlari cennet olsun inşallahİçimdekiler yazdınız gerçekten Allah razı olsunbenim babam da vefat edeli 2 sene olacak ocak ayında Rabbim mekanını cennet eylesin sizlere de sabırlar versin
Saol canim benim Aminnn teşekkür ederimHadi hayırlısı,stres yapma kendine hicbir seyi. Zamaninda guzelliklerle gelsin ,
Mekanlari cennet olsun inşallahbabalarimiz bizi görüyor,torun sevinci yasasinlar...
Zirttiri vittirik kisileri sal gitsin(genel dedim yanlis anlama canım)
Canım P papatyam38 nerede bulamıyorum kiAdetin geçti mi canım? İgneyle mi olmuştu? Bu konuda bize en cok umut olan janna ve papatyam38
Papatya3866 yanlış yazmışım
Saol canimPapatya3866 yanlış yazmışım
Kız yok şahsi desen nolcak sanki burda da dilediğimiz gibi konuşamayacaksakHadi hayırlısı,stres yapma kendine hicbir seyi. Zamaninda guzelliklerle gelsin ,
Mekanlari cennet olsun inşallahbabalarimiz bizi görüyor,torun sevinci yasasinlar...
Zirttiri vittirik kisileri sal gitsin(genel dedim yanlis anlama canım)
Rabbim utandirmasin seni güzel anne,saglikla gelsin bebeğinKız yok şahsi desen nolcak sanki burda da dilediğimiz gibi konuşamayacaksak
Amin inşallah malum olurmuş zaten
Kendimi ve bebeğimden başka kimseyi düşünmüyorum zaten stres yapan yaptıran her şey uzak olsun
Darısı size de olsun inşallahRabbim utandirmasin seni güzel anne,saglikla gelsin bebeğin
Günaydın inşallah yıl bitmeden güzel haberler alırsınız hepinizzGunaydinlar 30 araliktan☃
Gunaydinlar insallah..Günaydın inşallah yıl bitmeden güzel haberler alırsınız hepinizz
günaydın,Uzanir şekilde bakılıyor fakat ben reglyken ulturasonla bakıyordu doktorumGünaydın kızlarrr
Ya bu regl iken muayene nasıl oluyor
Sanırım alttan muayene olcakmısım, hiç olmamıstım regl iken
Olan var mı
Normalde bile rahatsız edici, bu sekilde nasıl olur hiç tahminn edemiyorum
Üstelik ikinci ve en yoğun günüm
Valla kuzu anlamadımgünaydın,Uzanir şekilde bakılıyor fakat ben reglyken ulturasonla bakıyordu doktorum
Valla kuzu anlamadım
2 bucuk senedir hiç regliyken muayene olmamıstım
Birkes bi doktor istemişti o zamanda rica etmiştim, ben çekinince ultrasonla bakalım göremessem öyle bakayım demişti
Baktırmadım sonuç olarak
Bu doktor direkt vajinal bakıyormuş
Böyle vajinal muayene mi olurmu
benm doktorum tedavi görürken adetliyken bakıyordu alttan özellile bakmak istiyordu, yumurta sayımı ölçümü yapıyordu. rahatsız edivi malesef. ama çatalda değil sedyede bakmıştı üzerime örtü örtmüşlerdi. adetlyyim nası bakacaksınız dediğimde ne güzel işte daha iyi görürüm demiştiGünaydın kızlarrr
Ya bu regl iken muayene nasıl oluyor
Sanırım alttan muayene olcakmısım, hiç olmamıstım regl iken
Olan var mı
Normalde bile rahatsız edici, bu sekilde nasıl olur hiç tahminn edemiyorum
Üstelik ikinci ve en yoğun günüm
ben o aletin rahatsız ediciliğine o kadar çok alışmıştım ki doktorum iki güne bir çağırıp ölçüm yapıyordugünaydın,Uzanir şekilde bakılıyor fakat ben reglyken ulturasonla bakıyordu doktorum