Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim cevabınız için.
Burayı not alayım eğer devlet hastanesinde yaptıramazsak burayı tercih ederim. Peki ilk süreçte tercih ettiğiniz hastane neresiydi sperm testi için falan yönlendiren?
Rica ederim ben de buradaki arkadaşların deneyimlerinden çok şey öğrendim. İlk olarak benim kadın doğum doktorum yönlendirdi sperm testi yaptırın diye İstanbul a yakınız eşim de iş için ist a gelip gittiği için orayı tercih ettik, dediğim gibi devlet hastanelerini aradık her gelene sperm testi yapmıyoruz dediler size denk gelir ama inşallah. Kolaylıklar

nasıl yani hamile değilsin diyor hiç bir şey anlamadım
Ben geçen cuma günü kese ve bebeği gördüm bugünde kalp atışı için randevum vardı ama başka doktor varmış ona girdim ultrasona aldi kesede bebek de yok hamile değilsin dedi Kan testi istedi benden sonucum da 10 bin e yakın çıktı ama ben gördüm kendi gözümle kese ve bebeği kanamam yok kanama olmadan düşük mü olur anlamadim yarın kendi doktoruma gidicem ama canımı sıktı

Keşke böyle bi durumda gebelik düşünmeseydiniz

Gun aşırı birgün dolu birgün boş oluyor değil mi pikten 2 gun önce pik gunu ve ertesi günü değerlendirdik bugün boş yarın yine diye düşünüyorum ve şuan çok kasik agrım var kramp gibi iki tarafta da bu çatlama mi demek oluyo

Çocuk istemiyo muydu ki?
İlk başta istemiyordu istemiyorken ben hamile kaldım sonra kimyasal oldu sonra aramızda lafı açılmadı pek ama korunmuyorduk da adam akıllı sonra kendi istedi ben zaten en baştan isteyen biriyim bu ay nasip kısmet oldu hayırlısı Allahtan umarım gerçek ailesinin kim olduğunu tez vakitte anlar

Eşin nasilsa sen de ona öyle davran anlar belki,sen bebeğini kendini düşün

Şu an ben de aynı durumdayım bhcg çok güzel artıyor ama progesteronum artmıyor ilacı da bıraktırdı doktorum. Lekelenmem var böylece düşük olmasını bekliyor olmazsa da pazartesi dış gebelik iğnesi yapcak. Sizin bu mesajınızı görünce nasıl umutlandım

Adetin geçti mi canım? İgneyle mi olmuştu? Bu konuda bize en cok umut olan janna ve papatyam38
Yok canım iğne değil normal gebelik testlerim silik çıkıyor beklenen adet 28 Aralık testlere istinaden vereyim dedim son adet 3 Aralık di zaten verdim işte bu çıktı

Rabbim akıl fikir sağlık versin inşallah sana döner ya üzüldüm

Öyle yapıyorum çiçeğim zaten teşekkür ederim desteğiniz için iyi ki varsınız
Sen de iyi ki varsın,seni üzeni üz ki kiymetin bilinsin. Erkek kadın fark etmiyor işin içine aile girdimi çıldırıyorum. Nisanliyken bunun mucadelesini cok verdim,babam vefat edince anladı eşim. Çok şükür şimdi hakkımı yedirmiyor ama ben de belli başlı şeyler yaşadım şuan ki durumunu az çok anlıyorum. Alıp kafalarını duvara surtceksin
Yok canım iğne değil normal gebelik testlerim silik çıkıyor beklenen adet 28 Aralık testlere istinaden vereyim dedim son adet 3 Aralık di zaten verdim işte bu çıktı
Geç mi dollendi acaba ya,adette geçmiş. Belirsizlik en kötüsü

Malesef canım ya zaten cumaya randevum var genel olarak bakacağız artık saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…