Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bilmem ki ben duyuyorum buradan yerleşme kanaması falan ama yaşamadım ki hiç ne desem yalan olur yani insAllah dusundugundur yani yoksada adet de olabilir bununla fikrim yok canım kizlara sor bilenler cvp verir canım
Sağol canım haklısın inan benim de hiç fikrim yok bekleyip göreceğim artık ya nasip diyelim

Evet en hayırlısı o olur canım ben 6 aydan sonra doktora tekrar gittim bana o zaman erkenden eşinde versin test eger onda bi sıkıntı varsa boşu boşuna aylarca uğraşma demişti. Ortalama 7. 8. Ayda eşimde verdi yani o zaman söylemişti bi problemde cikmadi
Sen de esin de takviye kullanın bol yeşillik tüketin ben daha yeni kullanmaya başladım yeni atıldım ama pişmanım keşke baştan kullansaydım
Avokado tüket canım bunları hayatının bi parçası yap yani. Omega d vitamini de çok önemli diyorlar aklında bulunsun

Ben geçen cuma bebeği gördüm bugün doktora gittim başka biriydi kendi doktorum yoktu ultrason ile baktı hamile değilsin dedi tekrar test istedi normalde yaptirmiyordum zaten Kalp atışı için gittim bende
Gayet iyi bir yükseliş artik bastırmayin ki zaten bir haftaya keseyi görürsünüz muhtemelen

ay ben bugun sonunda doktora gidebildim diye seviniyordum ama merdiven altı izbe pis bi yer cikti, doktor desen atar gider zaten insan azarlıyor habire, beni muhatap bile almıyor sadece resimle konuşuyor. bir saat bekledik sonra muayene bile etmeden kan bile almadan cikardi, tekrar bekleyin alcam sizi diye. esim de dedi burda vajinal ultrason filan yaptirmayalim mikrop kaparsın benim de moralim bozulmuştu, ilk bebek randevumu Oyle bi yerde yapmak istemedim ciktik gittik. eczaneden folik asit aldim, d vitaminim var. haftaya kendi doktorum tatilden gelince ilk kontrole gideceğim hem kese kalp atisi falan da olur. şimdilik ekstra almam gereken bi tavsiye var mi kızlar? 4+1 bugun

Ayyy seni arıyordum yazılarda ne yaptın acaba die nasıl gidiyo tatlım
Öğleye doğru test yaptım biraz daha netti çizgi baya umutlandım ama bi kaç saat önce çok çok küçük Bi leke geldi artık yerleşme mi adet belirtisi mi bilmiyorum canım sabah kan vermeye gideceğim olumsuz Bi şey olmazsa sen naptın n

Ben hala aynı hiç umudum yok inan ki o yüzden test yapmak bile içimden gelmiyor ağlamaktan yoruldum çünkü inşallah senin ki yerleşme kanamasıdır benim arkadaşım hamile kaldığında söylediğine benzer birsey olmuştu inşallah seninkide o yüzdendir

Hakkımızda hayırlısı canım sende üzme kendini inşallah bu kez pozitifi görürsün benim kafamı karıştıran testlerin hep silik çıkması net olsa bu kadar tedirgin olmayacaktı belki ama sabah kan vereceğim inş adet olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…