- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
Sağol canım haklısın inan benim de hiç fikrim yok bekleyip göreceğim artık ya nasip diyelimCanım bilmem ki ben duyuyorum buradan yerleşme kanaması falan ama yaşamadım ki hiç ne desem yalan olur yani insAllah dusundugundur yani yoksada adet de olabilir bununla fikrim yok canım kizlara sor bilenler cvp verir canım
Nasil ciktiKızlar beta değerinden anlayan var mı beynim durdu sanki iyi mi kötü mü anlayamadım
Ayın 20 si 397 cikti 22 998 sonra hiç baktirmadim bugünde yani 29 u 9988 cikti değer az mi gidiyorNasil cikti
Kahverengi ise yerleşme olabilir kirmizi ise regl geliyor olabilirSağol canım haklısın inan benim de hiç fikrim yok bekleyip göreceğim artık ya nasip diyelim
Gayet iyi bir yükseliş artik bastırmayin ki zaten bir haftaya keseyi görürsünüz muhtemelenAyın 20 si 397 cikti 22 998 sonra hiç baktirmadim bugünde yani 29 u 9988 cikti değer az mi gidiyor
Aslında çok iyi artmış 3 beni aşınca degere değil de ultrasonda bakıyorlar canim kese kalp atisi görmen lazım bu değerleAyın 20 si 397 cikti 22 998 sonra hiç baktirmadim bugünde yani 29 u 9988 cikti değer az mi gidiyor
Evet en hayırlısı o olur canım ben 6 aydan sonra doktora tekrar gittim bana o zaman erkenden eşinde versin test eger onda bi sıkıntı varsa boşu boşuna aylarca uğraşma demişti. Ortalama 7. 8. Ayda eşimde verdi yani o zaman söylemişti bi problemde cikmadiAyy ne güzel yazmışsınız haklisınız hem gebelik denmesine başlamadan geç de başladıktan sonra yaşadığım şehirdeki en iyi 3 hekime göründüm hepsinde bir şey yok dedi . Eşim de doktor o da erken diyor bakalım ama dediğin gibi 3 ay daha deneyip umarım ki olurum 6. Ay sonunda sperm için gideceğim
Gayet iyi bir yükseliş artik bastırmayin ki zaten bir haftaya keseyi görürsünüz muhtemelen
Ayyy seni arıyordum yazılarda ne yaptın acaba die nasıl gidiyo tatlımKızlar iyi akşamlar bugün öğleye doğru tekrar test yaptım Bi tık daha koyulaşmış ama tam net değil hala artık sabah kan vereceğim
nasıl yani hamile değilsin diyor hiç bir şey anlamadımBen geçen cuma bebeği gördüm bugün doktora gittim başka biriydi kendi doktorum yoktu ultrason ile baktı hamile değilsin dedi tekrar test istedi normalde yaptirmiyordum zaten Kalp atışı için gittim bende
Öğleye doğru test yaptım biraz daha netti çizgi baya umutlandım ama bi kaç saat önce çok çok küçük Bi leke geldi artık yerleşme mi adet belirtisi mi bilmiyorum canım sabah kan vermeye gideceğim olumsuz Bi şey olmazsaAyyy seni arıyordum yazılarda ne yaptın acaba die nasıl gidiyo tatlım
Çok küçüktü canım kahve kırmızı karışık pıhtı gibii ondan sonra hiç Bi şey gelmedi normal şeffaf akıntı varKahverengi ise yerleşme olabilir kirmizi ise regl geliyor olabilir
Suyunu sıkıp için daha etkiliArkadaşlar bugün hala pik 4 tane falan havuç yemiştim aslında dün akşamçatlaması için ne yapmalıyım bide dün ilişki oldu bugün de olmuşa mi daha iyi yoksa 1 gun ara verip yarın olması mi
Ben hala aynıÖğleye doğru test yaptım biraz daha netti çizgi baya umutlandım ama bi kaç saat önce çok çok küçük Bi leke geldi artık yerleşme mi adet belirtisi mi bilmiyorum canım sabah kan vermeye gideceğim olumsuz Bi şey olmazsasen naptın n
Hakkımızda hayırlısı canım sende üzme kendini inşallah bu kez pozitifi görürsünBen hala aynıhiç umudum yok inan ki o yüzden test yapmak bile içimden gelmiyor ağlamaktan yoruldum çünkü inşallah senin ki yerleşme kanamasıdır benim arkadaşım hamile kaldığında söylediğine benzer birsey olmuştu inşallah seninkide o yüzdendir
İnşallah canım en güzel yeni yıl hediyesi olur sizeHakkımızda hayırlısı canım sende üzme kendini inşallah bu kez pozitifi görürsünbenim kafamı karıştıran testlerin hep silik çıkması net olsa bu kadar tedirgin olmayacaktı belki ama sabah kan vereceğim inş adet olmazsam