Yeni mi denemeye başladın canım gebelik işini inşallah hayırlısı olurSağol canım içimi rahatlattiniz valla ne stresli işlerevet pco var benim lh hormonum yuksek çıkmıştı zaten onla alakalı bi durum demek ki bu inşallah tutar
Evet canım bir 20 dakika bekledim hiç bir şey yoktu bayağı bir de inceledim sanırım yok olsaydı çıkardı zaten reglime 2 gün var ve düzenli benim reglim geç döllenme olamaz çünkü yumurtla gününden sonra eşim 7 gün yoktu zatebHayırlısı olsun Kaçıncı günün adet gelene kadar hiç bir şey belli olmaz canım nasip kısmetsonradan falan çizgi çıkıyor mu yada çok hayalet çizgi oluyor ya direk beyaz mi dikakt etttin mi hiç
Yok aslinda nerdeyse 6 ay oldu ama ovulasyon testini yeni denemeye basladim inşallah hayırlı olsun hepimiz için ❤Yeni mi denemeye başladın canım gebelik işini inşallah hayırlısı olur
İnşallah canım haberlerini bekliyorumYok aslinda nerdeyse 6 ay oldu ama ovulasyon testini yeni denemeye basladim inşallah hayırlı olsun hepimiz için ❤
3 ay daha cok yeniBu benim 3. Ay denememdi ve negatif sizce sperm testi ne zaman yapılmalı
Benim testlerim de bir sıkıntı yoktu hormon ultrason kist bir şey görünmedi sanırım bende 6. Aydan sonra eşim için test yaptiracağım3 ay daha cok yeni
Ben de kist çıkmasına rağmen 6 aydan önce tedaviye baslamadilar eşimde 8. Ayda olması lazım o zaman test vermişti
Meraba canım bence yaptırın geç olmadan. Biz 7 ay denedik olmayınca dok gittik ikimizde eşimde sperm hareketsizliği yeterrsizliği çıktı ilaç verdi doktor iki aynsonnda ben hamile kaldım ama kimyasaldı geç olmadan gidin benceBu benim 3. Ay denememdi ve negatif sizce sperm testi ne zaman yapılmalı
Analdim canım hayırla sonuçlansın o zamanEvet canım bir 20 dakika bekledim hiç bir şey yoktu bayağı bir de inceledim sanırım yok olsaydı çıkardı zaten reglime 2 gün var ve düzenli benim reglim geç döllenme olamaz çünkü yumurtla gününden sonra eşim 7 gün yoktu zateb
Ohhhh masAllahesarp çiçeğim sonuç çıktı 1662
Tamam canım ne güzel hiç bi sıkıntı çıkmamış sende. Benim tavsiyem bi kaç ay daha dene olmazsa eşin sperm örneği verir.Benim testlerim de bir sıkıntı yoktu hormon ultrason kist bir şey görünmedi sanırım bende 6. Aydan sonra eşim için test yaptiracağım
Sağolasın çiçeğimOhhhh masAllahcanım benim hayırla sonuçlansın insAllah esinlede ailesi için vs için kavga etmeyin inan değmez sen sakinliğini koru canım bak hamilesin birde dikakt et
İyi aksamalr canım evet görünüyor canım hadi insAllah hayırlı haberler canımKızlar iyi akşamlar bugün öğleye doğru tekrar test yaptım Bi tık daha koyulaşmış ama tam net değil hala artık sabah kan vereceğim
Aynı durumdayızYa okudum yazdıklarını şu an inan aynı durumdayızvar mı yok mu anlamadım arkadaşım gördü çizgi var diyor ben bakıyorum var gibi yok gibi Allah sonumuzu hayır etsin
Aminnn canım insAllahSağolasın çiçeğimdarısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah
İnşallah canım tsk ederimİyi aksamalr canım evet görünüyor canım hadi insAllah hayırlı haberler canım
Vala benimde bu gün gene yapim gene aynı bende anlamıyorum nihayet Bana benzeyen biri buldum kendime ya kafa yicem bı çıkıyor bı cikmiyor biliyorsun benim testleriİnşallah canım tsk ederimdarısı tüm isteyenlere inşallah ama bu kadar silik olması beni şaşırtıyor oğluma hamile kaldığımda bat günü çok net şekilde çıkmıştı
İnşallah canım tsk ederimdarısı tüm isteyenlere inşallah ama bu kadar silik olması beni şaşırtıyor oğluma hamile kaldığımda bat günü çok net şekilde çıkmıştı