Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim cevabınız için.
Burayı not alayım eğer devlet hastanesinde yaptıramazsak burayı tercih ederim. Peki ilk süreçte tercih ettiğiniz hastane neresiydi sperm testi için falan yönlendiren?

Kızlar ya bugün 3. Gun hala çok koyu çatlamamış midir ve bu bi sorun mu çok stres oldum yapabilecegim bisey var mi

Eklentiler

• 20211229_180105.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar ya bugün 3. Gun hala çok koyu çatlamamış midir ve bu bi sorun mu çok stres oldum yapabilecegim bisey var mi
Canım bence değerlendirmeye devam et günaşırı, geç çatlıyordur belki, kasığında ağrı devam ediyor mu? Benim çatlama öncesi ağrı artıp sonra çatlayınca ağrı kayboldu mesela ordan da anladım

Evet hatta bugün baya ağrı hissediyorum iki tarafta da özellikle sol tarafta. Normal mi peki 3 gun sürmesi ilk defa ovulasyon deniyorum pco luyum zaten bide kist olursa

Evet hatta bugün baya ağrı hissediyorum iki tarafta da özellikle sol tarafta. Normal mi peki 3 gun sürmesi ilk defa ovulasyon deniyorum pco luyum zaten bide kist olursa
Canım bu ay benim de ilk ovulasyon testi deneyimimdi ama olabiliyor araştırdığım kadarıyla, ama ben bu sabah senin ocak ayı grubuna attığın testi gördüm dünkine göre baya silikti sanki?
İkisinin ilk çektiğin hallerinin fotolarını yan yana yükleyebilir misin?
Bekleyince koyulaşıyor çünkü

Kızlar karnımın ve belimin ağrısından örtü döşek yatıyorum şuanda. Karnımdan gur gur sesler geliyor. Bugün arkadaşıma gittim, oturamadım ya ağrıdan. Szce regl öncesi bu kadar ağrıması normal mi? Yada kist falan mı oldu acaba ovulasyon da koyuydu en son? Ay çok kötüyüm gerçekten

Kekidgede benziyor ama daha geniş yaprak bu kokusu geldi sanki:)sağol cnm bi araştırayım bakım bulursam denicem

Ovulasyon da değişim yokmu

Benimki de garip seyredince bilimsel sitelerden de bakmıştım bazı kişilerde plato şeklinde 2-3 gün yüksek seyredip sonra düşebiliyormuş lh fotoya ekledim
Nacizane önerim eşinin hep yanındaysan stres yapmadan günaşırı değerlendirmen bu günleri, her türlü değerli günlerdesin

Eklentiler

• Screenshot_20211229_190334_com.android.chrome.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 40
Böyle canım inşallah kist falan olmaz tecrübeli olan kızlar siz ne diyorsunuz o kadar havuç yedim

Eklentiler

• 20211229_082735.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 20211229_173604.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 42
Böyle canım inşallah kist falan olmaz tecrübeli olan kızlar siz ne diyorsunuz o kadar havuç yedim
Canım burda 4-5 gün üst üste pik gördükten sonra catlayıp hamile kalan cok oldu. Bu kadar stres yapmayın devam edin ilişkiye. Bu stresle catlıcagı varsa da catlamıcak valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…