Hayırlı olsun canım sevindim masAllahKızlar doktordan çıktım bebis gördük miiiniiciiikkk, ve minicik kalp atışı vardı gümbür gümbür değildi ama. Vardıçok şükür
Teşekkür ederim cevabınız için.Merhaba. Biz yeni yaptırdık sperm testi arkadaşım. Önce sizin gibi hastanelere baktık fakat her hastanede yapılmadığını öğrendik o yüzden labaratuara gitti eşim zaten hastaneler de laba gönderiyor örnekleri. Mavi labaratuar kozyatağı şubesinde yaptırdık. Özel hastanelere sormuştuk 350-400 fiyat vermişlerdi burası 200 liraydı bu arada
Merhaba testleriniz silik çizgi çıkıyordu bir gelişme var mı umarım vardırHayırlı olsun canım sevindim masAllah
Merhabalar dün adet gunumdu olmadım halen canım herhangi bir gelişmede yazacağım guruba teşekkür ederimMerhaba testleriniz silik çizgi çıkıyordu bir gelişme var mı umarım vardır
Gelene kadar ümidini kaybetme canimBenim testim negatif
Canım bence değerlendirmeye devam et günaşırı, geç çatlıyordur belki, kasığında ağrı devam ediyor mu? Benim çatlama öncesi ağrı artıp sonra çatlayınca ağrı kayboldu mesela ordan da anladımKızlar ya bugün 3. Gun hala çok koyu çatlamamış midir ve bu bi sorun mu çok stres oldum yapabilecegim bisey var mi
Evet hatta bugün baya ağrı hissediyorum iki tarafta da özellikle sol tarafta. Normal mi peki 3 gun sürmesi ilk defa ovulasyon deniyorum pco luyum zaten bide kist olursaCanım bence değerlendirmeye devam et günaşırı, geç çatlıyordur belki, kasığında ağrı devam ediyor mu? Benim çatlama öncesi ağrı artıp sonra çatlayınca ağrı kayboldu mesela ordan da anladım
Testlerim de şöyleydi, 22sinde çatladıKızlar ya bugün 3. Gun hala çok koyu çatlamamış midir ve bu bi sorun mu çok stres oldum yapabilecegim bisey var mi
Canım bu ay benim de ilk ovulasyon testi deneyimimdi ama olabiliyor araştırdığım kadarıyla, ama ben bu sabah senin ocak ayı grubuna attığın testi gördüm dünkine göre baya silikti sanki?Evet hatta bugün baya ağrı hissediyorum iki tarafta da özellikle sol tarafta. Normal mi peki 3 gun sürmesi ilk defa ovulasyon deniyorum pco luyum zaten bide kist olursa
Kekidgede benziyor ama daha geniş yaprak bu kokusu geldi sanki:)sağol cnm bi araştırayım bakım bulursam denicemDağ kekiği de diyorlar canım ben Hataylıyım memleketten alıyordum hep tadını da severim ama her yerde var mı bilmem böyle bişi. Bekarken de adetimi tam söktürsün diye kullanırdım sonuç hep iyiydi ağrıyı da kesiyor bi miktar
Tekrardan test yapsana normal değilse..Olmadım ya beş gündür bel ve karın ağrısından öldümtakvime göre dündü
Ovulasyon da değişim yokmuKızlar karnımın ve belimin ağrısından örtü döşek yatıyorum şuanda. Karnımdan gur gur sesler geliyor. Bugün arkadaşıma gittim, oturamadım ya ağrıdan. Szce regl öncesi bu kadar ağrıması normal mi? Yada kist falan mı oldu acaba ovulasyon da koyuydu en son? Ay çok kötüyüm gerçekten
Ovulasyon testim kalmadığı için 2 gündür yapmadım canım.Ovulasyon da değişim yokmu
Benimki de garip seyredince bilimsel sitelerden de bakmıştım bazı kişilerde plato şeklinde 2-3 gün yüksek seyredip sonra düşebiliyormuş lhCanım bu ay benim de ilk ovulasyon testi deneyimimdi ama olabiliyor araştırdığım kadarıyla, ama ben bu sabah senin ocak ayı grubuna attığın testi gördüm dünkine göre baya silikti sanki?
İkisinin ilk çektiğin hallerinin fotolarını yan yana yükleyebilir misin?
Bekleyince koyulaşıyor çünkü
Böyle canım inşallah kist falan olmaz tecrübeli olan kızlar siz ne diyorsunuz o kadar havuç yedimCanım bu ay benim de ilk ovulasyon testi deneyimimdi ama olabiliyor araştırdığım kadarıyla, ama ben bu sabah senin ocak ayı grubuna attığın testi gördüm dünkine göre baya silikti sanki?
İkisinin ilk çektiğin hallerinin fotolarını yan yana yükleyebilir misin?
Bekleyince koyulaşıyor çünkü
Canım burda 4-5 gün üst üste pik gördükten sonra catlayıp hamile kalan cok oldu. Bu kadar stres yapmayın devam edin ilişkiye. Bu stresle catlıcagı varsa da catlamıcak vallaBöyle canım inşallah kist falan olmaz tecrübeli olan kızlar siz ne diyorsunuz o kadar havuç yedim