Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu da bariz bende belirti imiş biraz da olsa umutlandiriyor

Eklentiler

• Screenshot_20211229-154454_Google.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 55
Geçmiş olsun canım, nerde çektirdin? Lu yeni nesil c kollu cihaz dedikleriyle mi? Yoksa normal hsg cihazı mı?
Yeni nesil canım fulya açık emar da çekildim . Çeken uzmanda çokl rahatlatıyor insanı . Hiç korkma her yaptığımı sana haber edicem diyo . Şimdi diyo mesela sıvı vericem hiç korkma bişey olmicak felan nasıl oldu nasıl bitti anlamadım bile . Nasıl korkutmuşkar bizleri ya :)

Canım tam bilmiyorum çünkü test yapmadım ama adetimin 15. Günü başladı 16. Gününe kadar akıntım vardı

Sen testi ne zaman yaptın bat günü mü

Tamam ben bugün eve gidince 5.30 gibi yapıyorum testi bakalım ne olacak ya sanki herkes şu belirtim şu belirtim var diyince bende sadece beş ağrısı iki gündür adet olacak gibi sancı ama hemen geçiyor o var
Başka yumurtlama dönemimden sonra göğüs ağrım çok fazla oldu ama regle yaklaşınca azaldı sadece dokgunlık hissi var

Bekliyorum insallah pozitif olur.. Bende yapacağım sanurim sabah büyük ihtimal

Kız onlar acıtmıyormuş zaten burada o cihazdan yok

Olmadım ya beş gündür bel ve karın ağrısından öldüm takvime göre dündü
Bence sen yeniden yumurtladın ondan olmadın bende kasımda döngümün 33.gününde yumurtladım sonra adet olmadım 39.günde bidaha yumurtlamıştm adetimde tee 53.gün geldi yani 2.yumurtlamaya göre

Y
Bence sen yeniden yumurtladın ondan olmadın bende kasımda döngümün 33.gününde yumurtladım sonra adet olmadım 39.günde bidaha yumurtlamıştm adetimde tee 53.gün geldi yani 2.yumurtlamaya göre
Benim yumurtlamada böyle bel ve karın ağrım olmazdı ki hiç. Bu bildiğin regl ağrısı bir de sadece reglden bir gün önce ve regl günü ağrırdı belim, karnım...

Beş gündür mahvetti beni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…