Evet ama çıkmadıCanım Dünden sonra bugün test yaptın mı ben kaçırdım sanırım
Amin canımRabbim nasip etsin inşallahumut her zaman vardır kendini strese sokma
Ne güzel dua ettin.. Allah isteyen herkese bi an önce nasip etsin gözyaşları sevince dönsün insallah1 Ocak regl,5 gün var
5 gün var canımAllah razı olsun,Rabbim senin de üzüntülerini kum tanesi gibi dağıtıp mutluluğa cevirsin cok amin
Amin canim sen de hamileydin dimi?
Teşekkürler canim
Yaa asker eşi misin bende öyleyimYılbaşında yine yalniz olacağım düşüncesi de gitti kafamdanaskeriye cok acayip neyse silivri soğuk
Hepsini yapıyorum canım,annem yatalak benim bizimle yaşıyor sadece annemle ilgilenmek dışında yemek yapıyorum baska hicbisey yapmadım şu 2 haftada
Canım Dünden sonra bugün test yaptın mı ben kaçırdım sanırım
Cok amin cokNe güzel dua ettin.. Allah isteyen herkese bi an önce nasip etsin gözyaşları sevince dönsün insallahseninde sağ salim kucagina almak nasip olsun ❤❤
Amin canım bütün üzüntülerimizi acilarimizi unuturuz inşallahCok amin coksen yoruldun strese girdin, öyle bir mucize gelsin ki (hepimize de) iyi ki bu sıkıntıları yaşadık diyelim
Yaa geçmiş olsun. Şimdiye çıkmıştır beta sonucu? Bizimlede paylaş merak ederiz.Kızlar bugün öğlenden beri çok şiddetli başım ağrıyordu bulantı ve baş dönmesi de vardı migren atak sanırım. Baş edemeyince acile geldim arkadaşla, serum falan taktık erken olsa da beta hcg de verdim saatlerdir çok kötüyüm
Amin inşallah canım benimSağol canım inan zorlandım görmekte sabah inşallah daha netleşir Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah
Belli oldu öı sonuçKızlar bugün öğlenden beri çok şiddetli başım ağrıyordu bulantı ve baş dönmesi de vardı migren atak sanırım. Baş edemeyince acile geldim arkadaşla, serum falan taktık erken olsa da beta hcg de verdim saatlerdir çok kötüyüm
Benim eşim göreve gittiği zaman adetlerim bir iki gün önce oluyorBen hala adet olmadım bebe de yok zaten. Ocak ayı grubuna bile geçemiyom bu gidişle ne zaman olcam adet merak ediyorum. Her zaman erken olan ben bu sefer ilk defa geç oldum. Acaba korunmasız cinsel ilişki adet düzenini mi etkiliyor ki
Bu testler de ne tuhaf sıkma sen canını adet olana kadar ümit var dün baya belli gibiydi
Geçmiş olsunKızlar çok teşekkür ederim yeni kendime geldim, sonuç negatif geldi tahmin ettiğim gibi, ovulasyon sonrası 6.gündeyim bata 8 gün var inşallah yükselir.. Merak ettiğiniz için sağolun
B bshk1993
S Simge3421
mutlutablo
Teşekkür ederim canımm bu migren atağı progesteron yüksekliğine bağlı sanırım döngü ortasında, epey sarstı. Ama iyiyim çok şükürGeçmiş olsun
Bende cok çekerim geçmiş olsun tekrardan canım inşallah iyice toparlanirsinTeşekkür ederim canımm bu migren atağı progesteron yüksekliğine bağlı sanırım döngü ortasında, epey sarstı. Ama iyiyim çok şükür
Çektırmeyemi karar verdin canımSorma valla şimdi yine rahim filmi cektiricem 1600e battık battik