Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 Ocak regl,5 gün var

5 gün var canım Allah razı olsun,Rabbim senin de üzüntülerini kum tanesi gibi dağıtıp mutluluğa cevirsin cok amin

Amin canim sen de hamileydin dimi?

Teşekkürler canim
Ne güzel dua ettin.. Allah isteyen herkese bi an önce nasip etsin gözyaşları sevince dönsün insallah seninde sağ salim kucagina almak nasip olsun❤❤

Yaa asker eşi misin bende öyleyim

Yaa geçmiş olsun. Şimdiye çıkmıştır beta sonucu? Bizimlede paylaş merak ederiz.

Merhaba arkadaşlar. 3 senelik evliyim. Artık bir evladımız olsun üc kişi olalım istiyoruzz.Aralık ayında 16-22 arasında yumurtlama döneminde 4 kere ilişki yaşadık. 2-3 gündür göğüslerine şişme hassasiyet var. Sol kasigimda ağrı var. Ve bunu söylerken çok utanıyorum ama, vajina ile kasık arasındaki bölümde pit pit nabiz gibi , sanki kelebek kanat cirparmis gibi birseyler oluyor. Bazende titreşim oluyor. Bu belirtileri yaşarken Henuz adet olmama 10 gun vardi. Şimdi 8 gun kaldı. Bugün goguslerimde hassasiyet var. Ancak yukarıda söylediğim şeyler azaldı. Sadece yurudugumde çok çabuk yorulduğumu hissediyorum. Belim agriyor. Dinlenince geciyor.Ocak 4 de adet dönemimin başlaması gerek. Bu kadar kısa sürede hamilelik yaşanır mı ve belirti çıkar mı

Ben hala adet olmadım bebe de yok zaten. Ocak ayı grubuna bile geçemiyom bu gidişle ne zaman olcam adet merak ediyorum. Her zaman erken olan ben bu sefer ilk defa geç oldum. Acaba korunmasız cinsel ilişki adet düzenini mi etkiliyor ki

Benim eşim göreve gittiği zaman adetlerim bir iki gün önce oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…