- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Kız bizle bi adet olacak kız mutlutablo öğrenmiş sonucu hamile zor tutuyorum test yapmamak için belirtin var mı peki
Canım kaçıncı gundesin? Mesajlari alintilamayi yeni öğrendim şükürKız bizle bi adet olacak kız mutlutablo öğrenmiş sonucu hamile zor tutuyorum test yapmamak için belirtin var mı peki
Geçmiş olsun canımKızlar bugün öğlenden beri çok şiddetli başım ağrıyordu bulantı ve baş dönmesi de vardı migren atak sanırım. Baş edemeyince acile geldim arkadaşla, serum falan taktık erken olsa da beta hcg de verdim saatlerdir çok kötüyüm
1 Ocak regl,5 gün varRegle kaç gün kala öğrendiniz
5 gün var canımHayırlı olsun yaa regle daha var herhalde
Amin canim sen de hamileydin dimi?Hayırlı olsun canım saglikla ilerlesin insAllah
Teşekkürler canimCanım tebrik ederim m
Benim geçen ay gittiğim hastanede üniversite araştırma hastanesiydi, dediğin gibi hsg yi de tüp bebek merkezinde çekiyorlar ama çok korkuyorum. Bir profesöre özel muayene olmuştum, hsg çekelim dedi. Cesaretimi topladım randevuya gittim, sıra yok dediler ama bir konuşmaya şahit oldum hemşireler arasında. Burada ayılanlar bayılanlar oluyor okadar da abartacak birşey yok dediler ama korktum yine de.Yok be ilgilenirler neden ilgilenmesinler. Benim gittiğim hastane üniversite hastanesi aynı zamanda tüp bebek merkezi de var. Yoğun çalışıyorlar. Yapan kişi de tecrübelidir diye düşünüyorum. Tüp bebek merkezi olan üniversite hastanesine gidebilirsin
Asıl ben buranın özlemlerin güvenmiyorum, yerel özel hastaneler para için her şeyi yapıyorlar. Kürtaj sonrası acillik olunca özele gitmiştim 3 tane serum verdiler meğer ard arda vermesi sakıncalıymış. Ölüyordum valla gittim geldim öbür tarafa, kasap gibilerdi. Bidaha tövbe
Benimde akıntım var sanki altıma yapmış gibi oluyorum bazen göğsümün ucu açıyor ağrı çok olmuyo ama arada yokluyo bi de sık idrara çıkıyorum bazen altıma kaçıracak gibi oluyorum ama umarım psikolojik değildir bu ara sadece çoğunlukla olan göğüs ucu acıması sık idrar akıntı baş dönmesi baş dönmesini gebeliğe pek bağlamıyorum ama nasipAn itibari ile fazlaca akıntı disinda belirtim yok.. gogusler dolgunlasti gibi ama agri yok..
Hadi ne güzel bak eşin varken de öğrendin mucizen geldi görev iptal olduYazamadim kimseye ya özür dilerimpersembe kan verebilicem, eşimin görev iptal persembe nöbet çıkışı gidicez inşallah yükselir
İnşallah hepimiz pozitiflenirz hem de daha net
Yılbaşında yine yalniz olacağım düşüncesi de gitti kafamdanHadi ne güzel bak eşin varken de öğrendin mucizen geldi görev iptal olduumarım yükselir içini ferah tut folik asitini ihmal etme sağlıklı beslen ağır kaldırma
Adete 5 gün var 1 ocakta yumurtlama ayın 18 de idiCanım kaçıncı gundesin? Mesajlari alintilamayi yeni öğrendim şükür
Geçmiş olsun canımsonuç ne zaman çıkarmış
Kan verdim 23 aralik 23.16 çıkmıştı şimdi 188 çıktıAslında yurt disinda böyle bir sistem yok. Bebek kalp atışı duyulacak kadar büyüyene kadar kimseyi gebe saymıyorlar, kontrol de etmiyorlar. Madem memleketimizde erkenden takip ediliyor neden faydalanmayalım dimi, bunu bulamayanlar var
Çok güzel tebrikler bebişler çoğaldı bu araKan verdim 23 aralik 23.16 çıkmıştı şimdi 188 çıktı
Çok teşekkürlerÇok güzel tebrikler bebişler çoğaldı bu ara
İğne olmus muydun canım,valla bunu sorduysam özür dilerim mesajlari kaciriyorum bazenAdete 5 gün var 1 ocakta yumurtlama ayın 18 de idi
Artık bebişin var tamam dikkat et bakalım artıkYılbaşında yine yalniz olacağım düşüncesi de gitti kafamdanaskeriye cok acayip neyse silivri soğuk
Hepsini yapıyorum canım,annem yatalak benim bizimle yaşıyor sadece annemle ilgilenmek dışında yemek yapıyorum baska hicbisey yapmadım şu 2 haftada
Bilmiyorum canım benim bat yarın dün yaptım test göründü bu gün yaptım görünmedi sonraki çizgiyi dikkate almadım bida zaten geçen ay çünkü test beni yanılttı canım bakım bu ay nasip artık1 Ocak regl,5 gün var
5 gün var canımAllah razı olsun,Rabbim senin de üzüntülerini kum tanesi gibi dağıtıp mutluluğa cevirsin cok amin
Amin canim sen de hamileydin dimi?
Teşekkürler canim
Canım Dünden sonra bugün test yaptın mı ben kaçırdım sanırımBilmiyorum canım benim bat yarın dün yaptım test göründü bu gün yaptım görünmedi sonraki çizgiyi dikkate almadım bida zaten geçen ay çünkü test beni yanılttı canım bakım bu ay nasip artık
Elendim yazacaktımBenimde bugün adetim geldi kizlar bende evlendim bu ay
Rabbim nasip etsin inşallahBilmiyorum canım benim bat yarın dün yaptım test göründü bu gün yaptım görünmedi sonraki çizgiyi dikkate almadım bida zaten geçen ay çünkü test beni yanılttı canım bakım bu ay nasip artık
Neden öyle şart koydunuz ki keşke normal hayata devam edip bi yandan da denemeye devam etseydiniz normal bi şekilde. Yani olmuyor diye üzülme şeklinde değil de normali bu korunmadan devam etmek gibiTamam düşünmemeye calisiyorum.. bizde durumlar biraz farklı bu ay son deneme sansimizdi.. olmazsa bu konu kapanacak daha Cok yipranmayalim diye.. sanirim stres bu yüzden.. kismet .. hayırlısını diledim