Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün öğlenden beri çok şiddetli başım ağrıyordu bulantı ve baş dönmesi de vardı migren atak sanırım. Baş edemeyince acile geldim arkadaşla, serum falan taktık erken olsa da beta hcg de verdim saatlerdir çok kötüyüm

Kız bizle bi adet olacak kız mutlutablo öğrenmiş sonucu hamile zor tutuyorum test yapmamak için belirtin var mı peki
Canım kaçıncı gundesin? Mesajlari alintilamayi yeni öğrendim şükür
Geçmiş olsun canım sonuç ne zaman çıkarmış

Regle kaç gün kala öğrendiniz
1 Ocak regl,5 gün var
Hayırlı olsun yaa regle daha var herhalde
5 gün var canım Allah razı olsun,Rabbim senin de üzüntülerini kum tanesi gibi dağıtıp mutluluğa cevirsin cok amin
Hayırlı olsun canım saglikla ilerlesin insAllah
Amin canim sen de hamileydin dimi?
Canım tebrik ederim m
Teşekkürler canim

Benim geçen ay gittiğim hastanede üniversite araştırma hastanesiydi, dediğin gibi hsg yi de tüp bebek merkezinde çekiyorlar ama çok korkuyorum. Bir profesöre özel muayene olmuştum, hsg çekelim dedi. Cesaretimi topladım randevuya gittim, sıra yok dediler ama bir konuşmaya şahit oldum hemşireler arasında. Burada ayılanlar bayılanlar oluyor okadar da abartacak birşey yok dediler ama korktum yine de.

An itibari ile fazlaca akıntı disinda belirtim yok.. gogusler dolgunlasti gibi ama agri yok..
Benimde akıntım var sanki altıma yapmış gibi oluyorum bazen göğsümün ucu açıyor ağrı çok olmuyo ama arada yokluyo bi de sık idrara çıkıyorum bazen altıma kaçıracak gibi oluyorum ama umarım psikolojik değildir bu ara sadece çoğunlukla olan göğüs ucu acıması sık idrar akıntı baş dönmesi baş dönmesini gebeliğe pek bağlamıyorum ama nasip

Yazamadim kimseye ya özür dilerim persembe kan verebilicem, eşimin görev iptal persembe nöbet çıkışı gidicez inşallah yükselir
İnşallah hepimiz pozitiflenirz hem de daha net
Hadi ne güzel bak eşin varken de öğrendin mucizen geldi görev iptal oldu umarım yükselir içini ferah tut folik asitini ihmal etme sağlıklı beslen ağır kaldırma

Hadi ne güzel bak eşin varken de öğrendin mucizen geldi görev iptal oldu umarım yükselir içini ferah tut folik asitini ihmal etme sağlıklı beslen ağır kaldırma
Yılbaşında yine yalniz olacağım düşüncesi de gitti kafamdan askeriye cok acayip neyse silivri soğuk
Hepsini yapıyorum canım,annem yatalak benim bizimle yaşıyor sadece annemle ilgilenmek dışında yemek yapıyorum baska hicbisey yapmadım şu 2 haftada

Kan verdim 23 aralik 23.16 çıkmıştı şimdi 188 çıktı

Artık bebişin var tamam dikkat et bakalım artık

1 Ocak regl,5 gün var

5 gün var canım Allah razı olsun,Rabbim senin de üzüntülerini kum tanesi gibi dağıtıp mutluluğa cevirsin cok amin

Amin canim sen de hamileydin dimi?

Teşekkürler canim
Bilmiyorum canım benim bat yarın dün yaptım test göründü bu gün yaptım görünmedi sonraki çizgiyi dikkate almadım bida zaten geçen ay çünkü test beni yanılttı canım bakım bu ay nasip artık

Rabbim nasip etsin inşallah umut her zaman vardır kendini strese sokma

Tamam düşünmemeye calisiyorum.. bizde durumlar biraz farklı bu ay son deneme sansimizdi.. olmazsa bu konu kapanacak daha Cok yipranmayalim diye.. sanirim stres bu yüzden.. kismet .. hayırlısını diledim
Neden öyle şart koydunuz ki keşke normal hayata devam edip bi yandan da denemeye devam etseydiniz normal bi şekilde. Yani olmuyor diye üzülme şeklinde değil de normali bu korunmadan devam etmek gibi
Cümleyi de toparlayamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…