Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani reglden kaç gün sonraya randevu veriyorlar? Çekilince haberdar et, ben de çok korkuyorum
Regl kanaman biter bitmez yapıyorlar canım, 8.güne denk geliyor. Çekilen ölmüyor nihayetinde 3 dk bağırırız en fazla C charlottes dediği gibi doğrucaz daha inşallah anestezisiz tecrübelerimi paylaşırım inşallah sizinle

Reglim bir gün gecikti sizce var mıdır Ama hayali goruyorum sonra kurudukca netleşiyor bunu mesela ilk idrarla yapmadım ama hamile olduğumu da hissetmiyorum sanki regl olucam hep öyle hissediyorum baş ağrım var bu sabah ilk defa kahvaltı yaparken midem bulandı sonra hep ara ara yumurtalıklarim ağırdı geçti karnım ağırdı geçti şimdi bişey yok 5 gündür de göğüs ağrım var ama o regl olucagim zaman hep oluyor sadece bu sefer daha geç oldu

Canım bence gayet net görünüyor biraz önce ben de attım inan bu kadar net değil sağlamakla ilerler inşallah

Regl olucak gibi hissediyorum ama hep elimde iki test var yapsam mı diye düşünüyorum
İlk gebeliğime dayanarak söylüyorum canım regl ağrısı bir hafta on gün devam etmişti baya net görünüyor istersen dayanabilirsen sabah ilk idrarla tekrarla daha da koyulaşacaktır inşallah bebişin seninledir

Benim de ilk olucak ama öyle denildiği gibi akıntı çokluğu mide bulantısı vs hiç bişey yok her zaman olan göğüs hassasiyetim kasıklafim ara ara ağrıyor karnım ağrır gibi olup geçiyor sadece midem sanki hep gurulduyo öyle hissediyorum hep regl olucam sanıyorum

Hayır canım olmadım, 3 gündür belim ağrıyor ama hala gelmedi regl niye böyle oldu anlamadım, normalde belim sadece bir gün öncesinde ve reglin ilk günü ağrır
Dur bakalım canım ya döngün de değişmiş olabilir belkide geç döllenme vs falandır canım insAllah senin için hangisi hayırlı ise arkadaşım o olsun tamam mı sen iyi ol

Benim nasip olursa 2. Çocuğum olacak oğlum 5 yaşında belirtilere hiç takılma o kadar değişken ki herkesten herkese değişiyor inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…