Regl kanaman biter bitmez yapıyorlar canım, 8.güne denk geliyor. Çekilen ölmüyor nihayetinde 3 dk bağırırız en fazlaYani reglden kaç gün sonraya randevu veriyorlar? Çekilince haberdar et, ben de çok korkuyorum
Canım atayım ama görselde hiç belli değil şimdi eşime gösterdim o da var gibi dedi anlayamadımCanım görsel at bakalım insAllah vardır ya
Canım atayım ama görselde hiç belli değil şimdi eşime gösterdim o da var gibi dedi anlayamadım
Açık olanda görülüyor :)
Sorma valla sormaa. İlk aşılamaya 800 demişlerdi 2 ay önce simdi 1500 verdim
Canım bence gayet net görünüyor biraz önce ben de attım inan bu kadar net değil sağlamakla ilerler inşallahReglim bir gün gecikti sizce var mıdır Ama hayali goruyorum sonra kurudukca netleşiyor bunu mesela ilk idrarla yapmadım ama hamile olduğumu da hissetmiyorum sanki regl olucam hep öyle hissediyorum baş ağrım var bu sabah ilk defa kahvaltı yaparken midem bulandı sonra hep ara ara yumurtalıklarim ağırdı geçti karnım ağırdı geçti şimdi bişey yok 5 gündür de göğüs ağrım var ama o regl olucagim zaman hep oluyor sadece bu sefer daha geç oldu
Eki Görüntüle 2977381
Sağlıkla diyecektimCanım bence gayet net görünüyor biraz önce ben de attım inan bu kadar net değil sağlamakla ilerler inşallah
Evet açık olanda gözüküyor canımAçık olanda görülüyor :)
Regl olucak gibi hissediyorum ama hepSağlıkla diyecektim
Sağol canım inan zorlandım görmekte sabah inşallah daha netleşir Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallahEvet açık olanda gözüküyor canım
İnşallah canimBende pco var o yüzden geç yumurtladım canım inşallah görürsün sende piki
İlk gebeliğime dayanarak söylüyorum canım regl ağrısı bir hafta on gün devam etmişti baya net görünüyor istersen dayanabilirsen sabah ilk idrarla tekrarla daha da koyulaşacaktır inşallah bebişin seninledirRegl olucak gibi hissediyorum ama hepelimde iki test var yapsam mı diye düşünüyorum
Benim de ilk olucak ama öyle denildiği gibi akıntı çokluğu mide bulantısı vs hiç bişey yok her zaman olan göğüs hassasiyetim kasıklafim ara ara ağrıyor karnım ağrır gibi olup geçiyor sadece midem sanki hep gurulduyo öyle hissediyorum hep regl olucam sanıyorumİlk gebeliğime dayanarak söylüyorum canım regl ağrısı bir hafta on gün devam etmişti baya net görünüyor istersen dayanabilirsen sabah ilk idrarla tekrarla daha da koyulaşacaktır inşallah bebişin seninledir
Dur bakalım canım ya döngün de değişmiş olabilir belkide geç döllenme vs falandır canım insAllah senin için hangisi hayırlı ise arkadaşım o olsun tamam mı sen iyi olHayır canım olmadım, 3 gündür belim ağrıyor ama hala gelmedi reglniye böyle oldu anlamadım, normalde belim sadece bir gün öncesinde ve reglin ilk günü ağrır
Benim nasip olursa 2. Çocuğum olacak oğlum 5 yaşında belirtilere hiç takılma o kadar değişken ki herkesten herkese değişiyor inşallah vardırBenim de ilk olucak ama öyle denildiği gibi akıntı çokluğu mide bulantısı vs hiç bişey yok her zaman olan göğüs hassasiyetim kasıklafim ara ara ağrıyor karnım ağrır gibi olup geçiyor sadece midem sanki hep gurulduyo öyle hissediyorum hep regl olucam sanıyorum
Açık olanda var gibi çok uzaktan görünüyor canım sanki telefona yansimamis olabilir sen çıplak gözle daha iyi gorursun
Yapışıklık varmı yokmu kist miyom varmı diye bakıyorlar canim sorum çıkmadı tabi hsg daha teferruatli ilk deneme sonras i olumsuz olursam hsg cektircem bendeYani tüpleri görüyorlar mı? Bir sorun çıkmamıştır umarım