Adet düzensizliği olduğu için ovulasyonu bilemiyorum sadece telefonda kullandığım uygulamaya göre ama artık geç döllenme dahi olma ihtimali yok. Evet ya gerçekten insanın içine o istek bi kere düştümü çok üzülüyor yine de Allah hayırlısını nasip etsin. Benim evet bir evladım var inşallah isteyen herkese nasip etsin.Merhaba evetovulasyon tarihinizi net biliyor musunuz? Geç ovulasyon olmuş olabilir mi? Stres çok etkili oluyormuş kadın doğum doktorum öyle söyledi bana
Ama üzülmek konusunda haklısınız, o bebek isteği insanın kalbine bi kere düşünce ilk denemeler de olsa üzülüyor insan.. İnşallah Allahım fazla bekletmeden aratmadan nasip edersizin çocuğunuz var sanırım Allah bağışlasın
Yarın da değerlendirmeyi düşünüyorum sizce simdi havuç yiyeyim mi yarın mi yiyeyimAhahahahadoğru yoldasın
17.gundeyim bende o koyulugu henüz göremedim sanirim yirmili günleri bulacak benim de23 canım bu şekilde yumurtlama akıntısını ilk kez gözle gördüm bol bol havuç yedim aklıma geldikçe bide inofolic combi kullandım bide sirkeli şu içtim her akşam pcolulara iyi geldiğini okumustum
Bende pco var o yüzden geç yumurtladım canım inşallah görürsün sende piki17.gundeyim bende o koyulugu henüz göremedim sanirim yirmili günleri bulacak benim de
Ben pik olunca yemeye başladımYarın da değerlendirmeyi düşünüyorum sizce simdi havuç yiyeyim mi yarın mi yiyeyim
Inşallah canım bende yiyeyim bugünBen pik olunca yemeye başladım
Kesinlikle, çizgi silinmeye başlayana kadar değerlendirin
Sorma valla sormaa. İlk aşılamaya 800 demişlerdi 2 ay önce simdi 1500 verdimAaaa anam herkes tuturduguna
AynenTesti gördükçe senin de yapasın geldi dimi ben de aynıyım yabenimde ya 31 Aralık yada 1 Ocak
Çıktı,8.7Benim 7 gün vardı öğrendiğimde olabilir bence
Regle kaç gün kala öğrendinizÇıktı,8.7
Beta ücreti de 38,25e düşmüş Huma da
Hayırlı olsun yaa regle daha var herhaldeÇıktı,8.7
Sis diye bise çektiler benden sulu ultrosan hsg gibi oda canimSen hsg çektirmiş miydin kuzu?
Of of bizde müjdeli haber versekBeni de unutmayın
Canım görsel at bakalım insAllah vardır yaCanlar yeni test yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı ama fotolarda belli olmuyor ya da ben uyduruyorum sabah tekrarlıcam artık
Hayırlı olsun canım saglikla ilerlesin insAllahÇıktı,8.7
Canım oldun mu regl ne yaptınEşim test aldı canım, artmed kaset test.
3 bardak çay içtim bir saat önce etkiler mi şimdi yapsam
Canım tebrik ederim mÇıktı,8.7
Yani reglden kaç gün sonraya randevu veriyorlar? Çekilince haberdar et, ben de çok korkuyorumOldum kuzu, randevu da aldım cuma gününe olcam nasipse
Hayır canım olmadım, 3 gündür belim ağrıyor ama hala gelmedi reglCanım oldun mu regl ne yaptın
Yani tüpleri görüyorlar mı? Bir sorun çıkmamıştır umarımSis diye bise çektiler benden sulu ultrosan hsg gibi oda canim