Ah mayıs ahhSus mayıs adımı anma, kimseye yaramadı. Dillendirme haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah mayıs ahhSus mayıs adımı anma, kimseye yaramadı. Dillendirme haha
Kuzum bende anestezisiz oldum, rahim ağzına takılan alet acıtıyor sadece, ilaç regl sancısı gibi ağrı yapıyor sadece. Ben aşırı stres olmuştum masada bayılıcam sandım, kendimi kasmaktan popomu masaya koyamadım ama boşunaymış şimdi hergün hsg çekilecek deseler çektiririm, çikolata kistim olduğu için biraz ağrı yaptı oda çok normalmiş, korkma kuzum hiç abartılı bir yanı yokAnestezisiz ya çok korkuyorum
Sen hsg çektirmiş miydin kuzu?Benim alttan muayenede aci esigim dusuk kasıyorum kendimi istemsiz hoca biseyler takarken kastim kendimi ama ağrısız rahat işlem canim 2 3 dk suruyo rahme ilaçlı su veriyolar biraz gözümden yaş aktı ama tamamen benim aci eşiğinden kaynaklı
Aldın mı randevu? Senin regl gecikmişti, oldun mu?Anestezisiz ya çok korkuyorum
Beni de unutmayınBi sen bi ben kaldım insan üzülüyor ve negatif görmeye alışıyor en korkuncu da bu
Pik gibi pik canım pikten sonra 24-36 sonra yumurta çatlıyor genelde öyle düşün. En pik yaptığı noktadan 8-10 saat sonra çatlıyor deniyorKızlar simdi yaptım aynı zamanda yumurta akı kıvamında akinti da geldi şimdi yumurtlama dimi bu hangi günleri değerlendirmek daha iyi
Ne kadar süre de belirdi çizgiler canimKızlar simdi yaptım aynı zamanda yumurta akı kıvamında akinti da geldi şimdi yumurtlama dimi bu hangi günleri değerlendirmek daha iyi
Aaaa anam herkes tuturdugunaHataydayim canim ama doktor 250 lira bi senede 150den 250ye çıktı şimdi de bundan da alırlar ama fazla hastane ayda bir zam koyuyor
Evet canım hastaneye göre değişiyorEvet biliyorum canım bana biraz ucak buyukcekmece tarafında kalıyorum ben hastaneye göre değişiyor demekki
Gittin miiiiStandart kuzum ya 17:30,yemekten sonra Huma ya goturcek
Oldum kuzu, randevu da aldım cuma gününe olcam nasipseAldın mı randevu? Senin regl gecikmişti, oldun mu?
Değerlendirdim bacaklarım havada bekliyorum şuan inşallah tutar yumurtlamayı görmek bile güzel bi pcolu olarakPik gibi pik canım pikten sonra 24-36 sonra yumurta çatlıyor genelde öyle düşün. En pik yaptığı noktadan 8-10 saat sonra çatlıyor deniyor
Bu gece ve yarın geceyi değerlendir mutlaka
Canım direkt lavabodayken damlattim yavaş yavaş yayılıyor ya idrar ufaktan belirmeye başlıyo ya çizgiler ilk t belirdi mesela normalde c daha önce beliriyo aynı zamanda daha lavabodayken yumurta akı şeklinde uzayan akıntı geldi peceteyeNe kadar süre de belirdi çizgiler canim
Siz doktordunuz Di mi bende sağlıkçıyım. Adet gecikmem var ama zaten düzenli olmuyordum. Ama hep erken olurdum hiç gez olmazdım bu sefer gecikti ama idrar testinde çıkmadı yine de kan veriyim dedim kanda da çıkmadı velhasıl niye adet olamadım bilmiyorum ama çok acil çocuk istemesemde insan negatifi görünce bi üzülüyor.Kızlar bata 8 gün kala test yapsam çıkmaz demi
Belirti olarak göğüs hassasiyeti çok var ama normalde de olurdu ayırt edemiyorum pek, bide akıntım başladı beyaz, sulu gibi
Dün gündüz 6 saat uyumuşum bugün de uykum var sürekli ama bu benim için pek belirti sayılamaz
Kan versem belki çıkar elimin altında hastanede ama testte pozitif görmeden kan vermek istemiyorum üzücü oluyor
O kadar merak ediyorum ki
Ahahahaha doğru yoldasınDeğerlendirdim bacaklarım havada bekliyorum şuan inşallah tutar yumurtlamayı görmek bile güzel bi pcolu olarak
Merhaba evet ovulasyon tarihinizi net biliyor musunuz? Geç ovulasyon olmuş olabilir mi? Stres çok etkili oluyormuş kadın doğum doktorum öyle söyledi banaSiz doktordunuz Di mi bende sağlıkçıyım. Adet gecikmem var ama zaten düzenli olmuyordum. Ama hep erken olurdum hiç gez olmazdım bu sefer gecikti ama idrar testinde çıkmadı yine de kan veriyim dedim kanda da çıkmadı velhasıl niye adet olamadım bilmiyorum ama çok acil çocuk istemesemde insan negatifi görünce bi üzülüyor.
Sagol canim kaçıncı gundesinCanım direkt lavabodayken damlattim yavaş yavaş yayılıyor ya idrar ufaktan belirmeye başlıyo ya çizgiler ilk t belirdi mesela normalde c daha önce beliriyo aynı zamanda daha lavabodayken yumurta akı şeklinde uzayan akıntı geldi peceteye
23 canım bu şekilde yumurtlama akıntısını ilk kez gözle gördüm bol bol havuç yedim aklıma geldikçe bide inofolic combi kullandım bide sirkeli şu içtim her akşam pcolulara iyi geldiğini okumustumSagol canim kaçıncı gundesin