Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar simdi yaptım aynı zamanda yumurta akı kıvamında akinti da geldi şimdi yumurtlama dimi bu hangi günleri değerlendirmek daha iyi

Eklentiler

• 20211227_171248.jpg
    20211227_171248.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 20211227_170856.jpg
    20211227_170856.jpg
    151,8 KB · Görüntüleme: 48
Anestezisiz ya çok korkuyorum 😢
Kuzum bende anestezisiz oldum, rahim ağzına takılan alet acıtıyor sadece, ilaç regl sancısı gibi ağrı yapıyor sadece. Ben aşırı stres olmuştum masada bayılıcam sandım, kendimi kasmaktan popomu masaya koyamadım ama boşunaymış😄 şimdi hergün hsg çekilecek deseler çektiririm, çikolata kistim olduğu için biraz ağrı yaptı oda çok normalmiş, korkma kuzum hiç abartılı bir yanı yok

Benim alttan muayenede aci esigim dusuk kasıyorum kendimi istemsiz hoca biseyler takarken kastim kendimi ama ağrısız rahat işlem canim 2 3 dk suruyo rahme ilaçlı su veriyolar biraz gözümden yaş aktı ama tamamen benim aci eşiğinden kaynaklı 😄😄😄😄😄
Sen hsg çektirmiş miydin kuzu?

Kızlar simdi yaptım aynı zamanda yumurta akı kıvamında akinti da geldi şimdi yumurtlama dimi bu hangi günleri değerlendirmek daha iyi
Pik gibi pik canım 🥰🤩 pikten sonra 24-36 sonra yumurta çatlıyor genelde öyle düşün. En pik yaptığı noktadan 8-10 saat sonra çatlıyor deniyor 🤩
Bu gece ve yarın geceyi değerlendir mutlaka

Pik gibi pik canım 🥰🤩 pikten sonra 24-36 sonra yumurta çatlıyor genelde öyle düşün. En pik yaptığı noktadan 8-10 saat sonra çatlıyor deniyor 🤩
Bu gece ve yarın geceyi değerlendir mutlaka
Değerlendirdim bacaklarım havada bekliyorum şuan 😂 inşallah tutar yumurtlamayı görmek bile güzel bi pcolu olarak 😂

Kızlar bata 8 gün kala test yapsam çıkmaz demi 😂
Belirti olarak göğüs hassasiyeti çok var ama normalde de olurdu ayırt edemiyorum pek, bide akıntım başladı beyaz, sulu gibi
Dün gündüz 6 saat uyumuşum bugün de uykum var sürekli ama bu benim için pek belirti sayılamaz 😂
Kan versem belki çıkar elimin altında hastanede ama testte pozitif görmeden kan vermek istemiyorum üzücü oluyor
O kadar merak ediyorum ki :KK43:
Siz doktordunuz Di mi bende sağlıkçıyım. Adet gecikmem var ama zaten düzenli olmuyordum. Ama hep erken olurdum hiç gez olmazdım bu sefer gecikti ama idrar testinde çıkmadı yine de kan veriyim dedim kanda da çıkmadı :KK70: velhasıl niye adet olamadım bilmiyorum ama çok acil çocuk istemesemde insan negatifi görünce bi üzülüyor.

Siz doktordunuz Di mi bende sağlıkçıyım. Adet gecikmem var ama zaten düzenli olmuyordum. Ama hep erken olurdum hiç gez olmazdım bu sefer gecikti ama idrar testinde çıkmadı yine de kan veriyim dedim kanda da çıkmadı :KK70: velhasıl niye adet olamadım bilmiyorum ama çok acil çocuk istemesemde insan negatifi görünce bi üzülüyor.
Merhaba evet 😊 ovulasyon tarihinizi net biliyor musunuz? Geç ovulasyon olmuş olabilir mi? Stres çok etkili oluyormuş kadın doğum doktorum öyle söyledi bana :KK43:
Ama üzülmek konusunda haklısınız, o bebek isteği insanın kalbine bi kere düşünce ilk denemeler de olsa üzülüyor insan.. İnşallah Allahım fazla bekletmeden aratmadan nasip eder ❤️ sizin çocuğunuz var sanırım Allah bağışlasın 😊

Canım direkt lavabodayken damlattim yavaş yavaş yayılıyor ya idrar ufaktan belirmeye başlıyo ya çizgiler ilk t belirdi mesela normalde c daha önce beliriyo aynı zamanda daha lavabodayken yumurta akı şeklinde uzayan akıntı geldi peceteye
Sagol canim kaçıncı gundesin

X