Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekkur ederim insallah
Bende oyke sanıyordum sonra kendimi mi kandırıyorum acaba dedim umutsuzum iki gündür bu yüzden buraya da uğramadım
Insallah dediğin gibidir
Umutsuz olma Allahın izniyle olacak bu olmasa öbür ay olur hamile kalabiliyorsun çok strese girme kendi kendine geciktirme

Benim

Benim çok fazla akıntım olmuştu ki hala oluyor valla altıma işemiş gibi
Ya bugün bat a 8 gün var bugüne kadar göğüs hassasiyeti dışında hiçbişey yoktu
Dünden beri beyaz akıntı var bugün arttı, baş dönmesi yaşadım, bi de yarım saat önce bi şey için eğilirken kasığıma ani ağrılar girdi. Kalktım, 5 dk sonra denemek için yine eğildim her seferinde ağrı giriyor inşallah psikolojik belirtiler yaşamıyorumdur...

Bende yaptiracaktim en son Ekim de baktirmisim gerek yok dedi bana da. Yanlış hatırlamıyorsam en son 50 60 gibi bisey vermiştim tahlile
Ama habire zam geliyor doktora yaptırdığım işlemlere sinir oluyorum

Bende yaptiracaktim en son Ekim de baktirmisim gerek yok dedi bana da. Yanlış hatırlamıyorsam en son 50 60 gibi bisey vermiştim tahlile
Ama habire zam geliyor doktora yaptırdığım işlemlere sinir oluyorum
50 60 mi sen nerede oturuyor canım ben bir kaç ay önce kan verdim 90 TL aldılar hormon testine kim bilir ne isterlerdi

Ağrılı mı o da
Benim alttan muayenede aci esigim dusuk kasıyorum kendimi istemsiz hoca biseyler takarken kastim kendimi ama ağrısız rahat işlem canim 2 3 dk suruyo rahme ilaçlı su veriyolar biraz gözümden yaş aktı ama tamamen benim aci eşiğinden kaynaklı

Oh harika degisiklik iyidir. Cocuk da dogru zamanda gelecek insallah dusunmeden yapilan cocuklar daha kolay tutuyor napim bende normal deneyelim dedi doktor ama yok anam yoruldum ben daraldim artik sanirim subatta tup bebik olayina giris yapacagim . Anlayacagin karisik bende de kafalar

İnşallah canimm ama bence adetten önceki en büyük belirti beyaz renkli akıntı

Benim de 2 ocak gözüküyor ben soğan kürü yaptım dengem sasti 70 gün regl olamadim ilaçlar ile zar zor oldum ilk defa reglim uzun aradan sonra bakalim nasıl olcak o yüzden tam tarihe güvenmiyorum sadece bugün kasiklarimda yoğun ağrı var bide sol kaşığına batmalar hissediyorum galiba reglim gelicek inşallah zamanında gelir yilbasi tatiline denk gelmez tüp bebek tedavim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…