Umutsuz olma Allahın izniyle olacak bu olmasa öbür ay olur hamile kalabiliyorsun çok strese girme kendi kendine geciktirmeCok tesekkur ederim insallah
Bende oyke sanıyordum sonra kendimi mi kandırıyorum acaba dedim umutsuzum iki gündür bu yüzden buraya da uğramadım
Insallah dediğin gibidir
Yok özelde ama farketmez saati bugün verdin miGeçen ay gittim gebelikte düşünüyorum dedi bana bir kağıt verdi mühür fln bastı önümüzdeki ay gel direk barkot al tahlil ver dedi sen de ki devletten yaptırıyorsun
Öğleden sonra çıkar çıkmıştır hatta şimdiye e nabizdan bakabilirsinnTesti sonucu ne zaman çıkıyor canım
İnşallah canım benimHadi hayielisi insallah öğleden sonra çıkardır heralde
Yarın vereceğim Bir tanem özelde fiyat ne ben 3 ay önce gittim özelde yaptırmak için çok pahalı dedi yumurtalıklarına bakalım dedi ona göre hormon testi alırım dedi baktı bir sıkıntı Yok teste gerek yok dediYok özelde ama farketmez saati bugün verdin mi
Ya bugün bat a 8 gün var bugüne kadar göğüs hassasiyeti dışında hiçbişey yoktuBenim
Benim çok fazla akıntım olmuştu ki hala oluyor valla altıma işemiş gibi
Bende yaptiracaktim en son Ekim de baktirmisim gerek yok dedi bana da. Yanlış hatırlamıyorsam en son 50 60 gibi bisey vermiştim tahlileYarın vereceğim Bir tanem özelde fiyat ne ben 3 ay önce gittim özelde yaptırmak için çok pahalı dedi yumurtalıklarına bakalım dedi ona göre hormon testi alırım dedi baktı bir sıkıntı Yok teste gerek yok dedi
Ben 3 ay önce İstanbul da özel hastaneye sadece kan için 90TL verdimAcaba burası İstanbul diye mi pahalı anlam veremiyorum kadına dedim ki hanfendi doktor muayenesi değil tahlil yaptiricamhala 150 diyor
Özel değilse Avrupa yakasi mi Anadolu mu gene iyiymiş yaniBen 3 ay önce İstanbul da özel hastaneye sadece kan için 90TL verdim
50 60 miBende yaptiracaktim en son Ekim de baktirmisim gerek yok dedi bana da. Yanlış hatırlamıyorsam en son 50 60 gibi bisey vermiştim tahlile
Ama habire zam geliyor doktora yaptırdığım işlemlere sinir oluyorum
Avrupa yakası Bahçelievler nisa hastanesi canım biliyordursun belkiÖzel değilse Avrupa yakasi mi Anadolu mu gene iyiymiş yani
Hataydayim canim ama doktor 250 lira50 60 misen nerede oturuyor canım ben bir kaç ay önce kan verdim 90 TL aldılar hormon testine kim bilir ne isterlerdi
İnşallah canım benimAminnnnnnnnnnnn,ellerimizi açtığımız her duamiz kabul olsunbenimde aynı canım inşallah bizim mercimeklerden oluyordur
maviss_34 o kadar haklısın ki, arkadaşım hamile olduğunu öğrendi kan için 200 ödedi İstanbul'da
Evet biliyorum canım bana biraz ucak buyukcekmece tarafında kalıyorum ben hastaneye göre değişiyor demekkiAvrupa yakası Bahçelievler nisa hastanesi canım biliyordursun belki
Daha erken bekle benceAhahah bakalım..
Bat a 8 gün... Elimde 2 test var birini sonraya saklayıp birini yarın sabah yapıcam gibi duruyor
Benim alttan muayenede aci esigim dusuk kasıyorum kendimi istemsiz hoca biseyler takarken kastim kendimi ama ağrısız rahat işlem canim 2 3 dk suruyo rahme ilaçlı su veriyolar biraz gözümden yaş aktı ama tamamen benim aci eşiğinden kaynaklıAğrılı mı o da
Oh harika degisiklik iyidir. Cocuk da dogru zamanda gelecek insallah dusunmeden yapilan cocuklar daha kolay tutuyorBendeniz kayibim leyloş atamam olmuştu yeni yilda iş başı yapacağım eşimle aynı yere atandık. Eşyalarımı topluyorum hazırlık yapıyorum gidiş için. Sınavlarım başladı onlarla meşgulum. Yoğunum arkadaşlar çocuk mocuk hic yok aklımda.sen neler yapıyorsun iyi misin ?
İnşallah canimm ama bence adetten önceki en büyük belirti beyaz renkli akıntıYa bugün bat a 8 gün var bugüne kadar göğüs hassasiyeti dışında hiçbişey yoktu
Dünden beri beyaz akıntı var bugün arttı, baş dönmesi yaşadım, bi de yarım saat önce bi şey için eğilirken kasığıma ani ağrılar girdi. Kalktım, 5 dk sonra denemek için yine eğildim her seferinde ağrı giriyorinşallah psikolojik belirtiler yaşamıyorumdur...
Benim de 2 ocak gözüküyor ben soğan kürü yaptım dengem sasti 70 gün regl olamadim ilaçlar ile zar zor oldumBence de