Yusra-61 canım nerelerdesin uzun suredir görüp konuşamadım senle
Yok oda bunun kardeşi amaAna ilk defa duydum. Hsg değil yani
Bu hangi test markası canim bir de kaset testte deneElim ayağım titriyorrrrr, akşam için eşimi ikna ettim kan vermeye gidicez ama ben inanamadim ignemin 12.gunu ve 12.gunde 1 olan betami prodoctor mudur ne o algilamamisti bile
Bizde 1 kere yaptıkTek sabahtabu ay imkansız diyip tek bir seks yaptık keyfine
Canım tebrik ederim bat a kaç gün var, erken gebelik testi miKizlarrrrrrr
Çok sevindim iş te oneml i valla bemde kariyere atandım 3 ay oldu gusel gidiyor iş çocuk icin de ocakta regl olumca başlıcaz inşallah rabbim zorlamadan nasip eder canim yaEsram ben çocuk yapamadım kariyer hayatına atıldım ocak başı iş başı yapıyorum nasipse. Bu aralar uzağım bu konulara kafami dinliyorum istesem yakın olamıyorum taşınma işlerim filan olacak evi toplamaya başladım .sınavlarım var malum .boylede yogunum. Sen napiyorsun bakayim ?
Ben de 2 kere değerlendirme ile katılıyorum yarışmayaBizde
Bizde 1 kere yaptıkama o sans bana gülmez bacım hahahaja
Ya çok güzel hayırlı olsun darısı başımaKizlarrrrrrr
Bakalim kadar bizede gulcekmiBen de 2 kere değerlendirme ile katılıyorum yarışmaya
Ayyyy beni umutlandiriyorsunuz,esim isten gelse de gitsek size de soylesem nolur dua edin,canim daha 5 ocakta doktorum bana 30 Aralık veya 31 Aralık kan ver dedi ama ben dayanamıyorumYa çok güzel hayırlı olsun darısı başımabata kaç gün varken yaptın yada gecikince mi yaptın
Kan vermeni tavsiye etmiyorum. Biraz beklemelisin.Kizlarrrrrrr
Kuzum senın bat neydi tabloda yoksun senıde ekliyim baride hamisler coğalsn biraz bu ay kesat geçmiş birazKizlarrrrrrr
5 ocak bebeğim,ay en erken öğrenen sensin dua et jannamKuzum senın bat neydi tabloda yoksun senıde ekliyim baride hamisler coğalsn biraz bu ay kesat geçmiş biraz
Ya yine kesin kanı görmeyince ben sizi umutlandırmayayım ama 5 ocakta ve çıktı maşallah o zaman acaba bende de çıkar mı benim de 31 AralıkAyyyy beni umutlandiriyorsunuz,esim isten gelse de gitsek size de soylesem nolur dua edin,canim daha 5 ocakta doktorum bana 30 Aralık veya 31 Aralık kan ver dedi ama ben dayanamıyorum
Kuzum o test beni korkutuyor geçen ay silik bi çizgi çıkardı bende reglim 3 gün geçti diye umutlandım ama fos çıktı en sagliklisi kan vermek
Nasipse bir şekilde getireceğiz bunları da benim için o süreç şuan değil gibi hakkımızda hayırlısı olsun..biraz birkaç ay düzen oturana kadar bekler olmadı direk tüp bebek yaparım. Yinede güzel şeyler olsun hakkımızda er ya da gecÇok sevindim iş te oneml i valla bemde kariyere atandım 3 ay oldu gusel gidiyor iş çocuk icin de ocakta regl olumca başlıcaz inşallah rabbim zorlamadan nasip eder canim yasende birikim yapar spontane takınırsın bellimi olur belki ummadığın an gelir beklenen
TebriklerrrrrrKizlarrrrrrr