- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Çok düsük çıkıp kafani karistirabilir geçen ay böyle çıktığında sonucum 1,7 çıktıC charlottes canım eşim göreve gidicek,o yüzden öğrenmek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok düsük çıkıp kafani karistirabilir geçen ay böyle çıktığında sonucum 1,7 çıktıC charlottes canım eşim göreve gidicek,o yüzden öğrenmek istiyorum
Ayy benim de 4 ya da 5 ocak. İnşallah pozitif çıkar kanda da canım
Aynı durumdayız test yapmamak için birisi beni de ikna etmeliBat 5 ocak benim en geç 1 ocak
Ayyy benim de cikar mi yapsam
Neyse kendi kendimi tukseltmeyeyim simdi hatta ben 31 aralik degil 1 ocağa erteledim testi ..
Testi gördükçe senin de yapasın geldi dimi ben de aynıyım ya benimde ya 31 Aralık yada 1 OcakBat 5 ocak benim en geç 1 ocak
Ayyy benim de cikar mi yapsam
Neyse kendi kendimi tukseltmeyeyim simdi hatta ben 31 aralik degil 1 ocağa erteledim testi ..
Ahahah bakalım..Bakalim kadar bizede gulcekmi
Dualarım seninle kuzum Ama batının 5 ocak olduguna emin miisn 9 gün önceden cıkması mümkün değill kuzum sanki bat tarihin daha önde olabilir mi?5 ocak bebeğim,ay en erken öğrenen sensin dua et jannam
Bu erken gebelik miydi? 1,7 çıkıyor muydu idrarda yaaÇok düsük çıkıp kafani karistirabilir geçen ay böyle çıktığında sonucum 1,7 çıktı
Kimyasal sonrası sağlıklı derler insallah bebisin seninledir kuzum ocagin ilk bebisi senden gelir❣Kızlar toplu alıntı yapıp cevaplama nasıl oluyor ay ne cahilim
Benim bu testte sadece 1 kere bu sekilde çıktı (gecen ay iğne başları haric) o gebeliğim de kimyasal oldu
Azicik ucundan umutlandim
Özür dilerim 1 Ocakmis,gidip diğer baslikta da degistirmem gerek ondan doktor bana 30-31 Aralik kan ver dedi sanırımDualarım seninle kuzum Ama batının 5 ocak olduguna emin miisn 9 gün önceden cıkması mümkün değill kuzum sanki bat tarihin daha önde olabilir mi?
Benim 7 gün vardı öğrendiğimde olabilir benceDualarım seninle kuzum Ama batının 5 ocak olduguna emin miisn 9 gün önceden cıkması mümkün değill kuzum sanki bat tarihin daha önde olabilir mi?
Ama 9 cok erken sanki kuzum idrara yansıması icinBenim 7 gün vardı öğrendiğimde olabilir bence
Batımız aynı acaba benim de çıkar mı ki belirtilerin neydi de test yapmaya karar verdinÖzür dilerim 1 Ocakmis,gidip diğer baslikta da degistirmem gerek ondan doktor bana 30-31 Aralik kan ver dedi sanırım
O senin testinden yapmış sanırım 2 kusuru algilayannAma 9 cok erken sanki kuzum idrara yansıması icin
Ben çook erken öğrendim durmayıp jannadan bile ve deliye döndüm manyak oldum yükselecek mi diye iyi bisi olmuyorAma 9 cok erken sanki kuzum idrara yansıması icin
Canım tebrik ederim ben iğne dahil 12. Günde öğrenmiştim iğnesiz 11 oluyor confort Day testi ile cizgi çok netti. Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırızÖzür dilerim 1 Ocakmis,gidip diğer baslikta da degistirmem gerek ondan doktor bana 30-31 Aralik kan ver dedi sanırım
Burda bir arkadaş vardı adını hatırlayamadım 10 gün önceden ogrenmistiAma 9 cok erken sanki kuzum idrara yansıması icin
Erken gebelik, evet. Ben de anlamadım ki. Zaten sonra erken gebelik testine tövbe ettim. Bu kadar da düsük sonucu öğrenmesem de olur. Burdan 6’ya yükselmişti. 6 çıktığı gün de testim bu değer güzelce bi yükselip düstü de idrardan daha geç mi gitti anlamadım. 3-5 gösteriyor mu yoksa bu testler?Bu erken gebelik miydi? 1,7 çıkıyor muydu idrarda yaa
Ben çook erken öğrendim durmayıp jannadan bile ve deliye döndüm manyak oldum yükselecek mi diye iyi bisi olmuyor
Kuzum bende 7 gün kala öğrendim regleCanım tebrik ederim ben iğne dahil 12. Günde öğrenmiştim iğnesiz 11 oluyor confort Day testi ile cizgi çok netti. Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız