Tebrikler kaç aydır deniyorsunuzEvet canım dün de yapmıstım test bugun de yaptım insallah saglıkla ilerler
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki günleri nasıl oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler kaç aydır deniyorsunuzEvet canım dün de yapmıstım test bugun de yaptım insallah saglıkla ilerler
çıkabilir canım yaptır istersenKan testi yapmak istiyorum reglime 4 gün var yumurtlamanın üstünden de 11 gün geçmiş oluyor sizce çıkar mı kan da
Bir sürü sey yaptım 3 ayımda kaldım ben eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdim sabah ac karnına ayrıca keciboynuzu nun kendini kaynattım sabah aç karnına bi bardak aksama yatmadan bi bardak içirdim artı Evicap E kullandım eşime ceviz fındık fıstık muz iki düş bitter çikolata yedirdim her gün kendim de 21 gün boyunca incir suyu kaynatıp içtim zaten folik asitte kullanıyorum 3 ayım B12 magnezyum folat ve d vitamini de var içinde catlama olsun diye yumurtlama gordugum gün ilişki oldu hemen havuc kaynatıp içtim yumurtlama günü öncesi sonrası degerlendirdikTebrikler kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki günleri nasıl oldu
Canım yumurtlamadan 11 gün sonra benim idrar da dün belli olduKan testi yapmak istiyorum reglime 4 gün var yumurtlamanın üstünden de 11 gün geçmiş oluyor sizce çıkar mı kan da
Hahah bende öyleyim herseye ağlarım valla yarin mi gidiceksinBen saat 10 da olurum bana kızmaz inşallah ben alınganim oturup ağlarım sonra beni susturmakla uğraşırlar yarın benim 3.gunum
Testi sonucu ne zaman çıkıyor canımYok canım sıkıntı olmaz kaç kere verdim ben. Doktor zaten geç geliyor muayene etmesi tahlili istemesi ögleni buluyor nerde vereceksin devlette mi
Ama damarıma basıncaa da karşımdaki insanın saçını başını yollarım Evet kuzum Sonuç ne zaman çıkarHahah bende öyleyim herseye ağlarım valla yarin mi gidiceksin
Benimmm canım arkadaşımmmm pamukkk yiğenimin annesiiiiiiiiiiiTeşekkür ederim. İnşallah sizleri de bekliyorummm.
Akıntı var sadece kuzumKuzum regl doğru koyu oluyor zaten..
Sen yumurtalama belirtileri yaşıyor musun?
Hadi hayielisi insallah öğleden sonra çıkardır heraldeAma damarıma basıncaa da karşımdaki insanın saçını başını yollarım Evet kuzum Sonuç ne zaman çıkar
Canım benimmBenimmm canım arkadaşımmmm pamukkk yiğenimin annesiiiiiiiiiii
Benimde hic umudum yok eyluyle 40 gun geciktim test yapiyorum silik cikti ilk defa umitlendim ama gene bos cikti simdide aynisini yasicagimdan korkuyorum kan vermeyeBen zannetmiyorum ama inşallah sende vardır.bende geçen ay geçikmiştim ilk defa kesin var dedim çünkü 2.5senedir bende hiç geçikme olmazdı hep önce leke gelir sonra adet olurdum
Allah'tan umut kesilmez inşallah Birgün o çift çizgiyi göreceğizBenimde hic umudum yok eyluyle 40 gun geciktim test yapiyorum silik cikti ilk defa umitlendim ama gene bos cikti simdide aynisini yasicagimdan korkuyorum kan vermeye
Yusram napiyosun yahu konusamadik hic neler yapiyorsun merak ettim
Yaaaaa bebis sana el sallıyor minnosumKizlarrrrrrr
Elim ayağım titriyorrrrr, akşam için eşimi ikna ettim kan vermeye gidicez ama ben inanamadim ignemin 12.gunu ve 12.gunde 1 olan betami prodoctor mudur ne o algilamamisti bileYaaaaa bebis sana el sallıyor minnosum