Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bata 8 gün kala test yapsam çıkmaz demi
Belirti olarak göğüs hassasiyeti çok var ama normalde de olurdu ayırt edemiyorum pek, bide akıntım başladı beyaz, sulu gibi
Dün gündüz 6 saat uyumuşum bugün de uykum var sürekli ama bu benim için pek belirti sayılamaz
Kan versem belki çıkar elimin altında hastanede ama testte pozitif görmeden kan vermek istemiyorum üzücü oluyor
O kadar merak ediyorum ki

Tebrikler kaç aydır deniyorsunuz
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki günleri nasıl oldu
Bir sürü sey yaptım 3 ayımda kaldım ben eşime keçiboynuzu pekmezi yedirdim sabah ac karnına ayrıca keciboynuzu nun kendini kaynattım sabah aç karnına bi bardak aksama yatmadan bi bardak içirdim artı Evicap E kullandım eşime ceviz fındık fıstık muz iki düş bitter çikolata yedirdim her gün kendim de 21 gün boyunca incir suyu kaynatıp içtim zaten folik asitte kullanıyorum 3 ayım B12 magnezyum folat ve d vitamini de var içinde catlama olsun diye yumurtlama gordugum gün ilişki oldu hemen havuc kaynatıp içtim yumurtlama günü öncesi sonrası degerlendirdik
Kan testi yapmak istiyorum reglime 4 gün var yumurtlamanın üstünden de 11 gün geçmiş oluyor sizce çıkar mı kan da
Canım yumurtlamadan 11 gün sonra benim idrar da dün belli oldu

kızlar selam regl olmam gerekirken yumurtladım sanırm hala gelen giden bişey yok pkoluyum ve 49.gün oldu bugün hala regl olmadım normalde 45 te falan oluyordum. 1 haftadır akıntı içinde hafif kahverengi damarlanmalar görüyordum. geçtiğimiz günde inanılmaz bi şeffaf akıntıyla uyandım sanırım o gece yumurtam çatladı. Adete yakın yumurtlama nasıl oldu hala anlam veremedim. Bugün gebelik testi yaptım ama negatif

Ben zannetmiyorum ama inşallah sende vardır.bende geçen ay geçikmiştim ilk defa kesin var dedim çünkü 2.5senedir bende hiç geçikme olmazdı hep önce leke gelir sonra adet olurdum
Benimde hic umudum yok eyluyle 40 gun geciktim test yapiyorum silik cikti ilk defa umitlendim ama gene bos cikti simdide aynisini yasicagimdan korkuyorum kan vermeye

Yusram napiyosun yahu konusamadik hic neler yapiyorsun merak ettim

Bendeniz kayibim leyloş atamam olmuştu yeni yilda iş başı yapacağım eşimle aynı yere atandık. Eşyalarımı topluyorum hazırlık yapıyorum gidiş için. Sınavlarım başladı onlarla meşgulum. Yoğunum arkadaşlar çocuk mocuk hic yok aklımda.sen neler yapıyorsun iyi misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…