- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 29
Belki benimdir yanıltmış olabilirim, iğne tarihine göre değil her zamanki mens tarihine göre söylemiştim janna düzeltmisti beniBurda bir arkadaş vardı adını hatırlayamadım 10 gün önceden ogrenmisti
Olabilir canim hatta o kadar erken olduğuna sasirmistikBelki benimdir yanıltmış olabilirim, iğne tarihine göre değil her zamanki mens tarihine göre söylemiştim janna düzeltmisti beni
Kesinlikle katılıyorum erken öğrenirsem kendimi biliyorum manyak gibi kan veririm sürekliErken gebelik, evet. Ben de anlamadım ki. Zaten sonra erken gebelik testine tövbe ettim. Bu kadar da düsük sonucu öğrenmesem de olur. Burdan 6’ya yükselmişti. 6 çıktığı gün de testim budeğer güzelce bi yükselip düstü de idrardan daha geç mi gitti anlamadım. 3-5 gösteriyor mu yoksa bu testler?
BenimErken gebelik, evet. Ben de anlamadım ki. Zaten sonra erken gebelik testine tövbe ettim. Bu kadar da düsük sonucu öğrenmesem de olur. Burdan 6’ya yükselmişti. 6 çıktığı gün de testim budeğer güzelce bi yükselip düstü de idrardan daha geç mi gitti anlamadım. 3-5 gösteriyor mu yoksa bu testler?
Benim çok fazla akıntım olmuştu ki hala oluyor valla altıma işemiş gibiKesinlikle katılıyorum erken öğrenirsem kendimi biliyorum manyak gibi kan veririm sürekli
Canım bu beyaz akıntı olayı oldu mu sende, dünden beri çok arttı benim
Yerleşme döneminde oluyormuş okuduğum kadarıyla
Normalde bat a 7-8 gün kala akıntı nasıl oluyordu hatırlamıyorum dikkat etmediğim için
Akıntı gelmeye başladı dünden beri,bir de aşırı uyku hali agresiflik varBatımız aynı acaba benim de çıkar mı ki belirtilerin neydi de test yapmaya karar verdin
Eşin kaçta gelecekkkAkıntı gelmeye başladı dünden beri,bir de aşırı uyku hali agresiflik varhamile olsamda agresif olunca arkasina siginsam inşallah guzel haberlerle yılı kapatırız
Hümada ver 1 saate çıkıyorEşin kaçta gelecekkk
Akıntı gelmeye başladı dünden beri,bir de aşırı uyku hali agresiflik varhamile olsamda agresif olunca arkasina siginsam inşallah guzel haberlerle yılı kapatırız
Standart kuzum ya 17:30,yemekten sonra Huma ya goturcekEşin kaçta gelecekkk
Ağrılı mı o daYok oda bunun kardeşi amasis diye geçiyor tip dilinde
Bende ara dönemde akıntı hic olmadı. Adete çok yakınken sarı renk kilodumda leke oluyordu. Ahh dedim regl geliyor. Sonra o geçti. Şimdi su gibi akıntı geliyor, bazen de beyaz ama baya çok.Kesinlikle katılıyorum erken öğrenirsem kendimi biliyorum manyak gibi kan veririm sürekli
Canım bu beyaz akıntı olayı oldu mu sende, dünden beri çok arttı benim
Yerleşme döneminde oluyormuş okuduğum kadarıyla ama benimki olmayabilir tabi umitlenmiyorum çok
Normalde bat a 7-8 gün kala akıntı nasıl oluyordu hatırlamıyorum dikkat etmediğim için
Benim de şu an öyleBenim
Benim çok fazla akıntım olmuştu ki hala oluyor valla altıma işemiş gibi
Akıntın nasıl bende de geliyo 2,3 gündürAkıntı gelmeye başladı dünden beri,bir de aşırı uyku hali agresiflik varhamile olsamda agresif olunca arkasina siginsam inşallah guzel haberlerle yılı kapatırız
45 lik yer neresi bebisim 150 ye vermiştim kanHümada ver 1 saate çıkıyor45 tl
Benim de sulu beyaz akıntım oluyo geçen o ıslaklığı adet oldum sanıp koştum bi şey yok bende safım ya halbuki adete daha var ne diye koşturuyonBenim
Benim çok fazla akıntım olmuştu ki hala oluyor valla altıma işemiş gibi
Beyaz,arada seffaf dün pembe kan geldi peceteye silince ama o da akintiyla geldi cok cok hafifAkıntın nasıl bende de geliyo 2,3 gündür
Benim de aynı hatta iç çamaşırıma idrar yapmışım gibi ıslanıyo bazen bakalım gerisini Allah’a kalmışBeyaz,arada seffaf dün pembe kan geldi peceteye silince ama o da akintiyla geldi cok cok hafif
maviss_34 Kayseri Huma hastanesi kuzum doktorum orada ben oradan baska yerde kan aldirmiyorum fiyatı 45 cidden,temmuzda 30du
Acaba burası İstanbul diye mi pahalı anlam veremiyorum kadına dedim ki hanfendi doktor muayenesi değil tahlil yaptiricamBeyaz,arada seffaf dün pembe kan geldi peceteye silince ama o da akintiyla geldi cok cok hafif
maviss_34 Kayseri Huma hastanesi kuzum doktorum orada ben oradan baska yerde kan aldirmiyorum fiyatı 45 cidden,temmuzda 30du
Aminnnnnnnnnnnn,ellerimizi açtığımız her duamiz kabul olsunBenim de aynı hatta iç çamaşırıma idrar yapmışım gibi ıslanıyo bazen bakalım gerisini Allah’a kalmışUmarım bu ay tutar
Abowww o daha fenaymış fırsatçılık başka bisey değil yani Allah yardımcımız olsun kan sonucunu bildir bize de kuzumAminnnnnnnnnnnn,ellerimizi açtığımız her duamiz kabul olsunbenimde aynı canım inşallah bizim mercimeklerden oluyordur
maviss_34 o kadar haklısın ki, arkadaşım hamile olduğunu öğrendi kan için 200 ödedi İstanbul'da