Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle katılıyorum erken öğrenirsem kendimi biliyorum manyak gibi kan veririm sürekli
Canım bu beyaz akıntı olayı oldu mu sende, dünden beri çok arttı benim
Yerleşme döneminde oluyormuş okuduğum kadarıyla ama benimki olmayabilir tabi umitlenmiyorum çok
Normalde bat a 7-8 gün kala akıntı nasıl oluyordu hatırlamıyorum dikkat etmediğim için

Benim
Benim çok fazla akıntım olmuştu ki hala oluyor valla altıma işemiş gibi

Bende ara dönemde akıntı hic olmadı. Adete çok yakınken sarı renk kilodumda leke oluyordu. Ahh dedim regl geliyor. Sonra o geçti. Şimdi su gibi akıntı geliyor, bazen de beyaz ama baya çok.

Benim

Benim çok fazla akıntım olmuştu ki hala oluyor valla altıma işemiş gibi
Benim de sulu beyaz akıntım oluyo geçen o ıslaklığı adet oldum sanıp koştum bi şey yok bende safım ya halbuki adete daha var ne diye koşturuyon dışarı çıkarken günlük ped kullanıyorum o yüzden bi de bu ara baş dönmem var kanım mı düştü yoksa gebelik mi bilemiyorum düz yolda yürürken bile oluyo adete 5 gün kaldı

Kızlar sarımsı şeffaf akıntı ne olabilir. Normalde akıntı olursa şeffaf sümüksü renk olurdu. Bugün akıntı başladı ama oda, sümüksü de sade değil de sarımsı gibi. Ne olabilir. Geçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi çarşamba da aşılama olmuştum

Beyaz,arada seffaf dün pembe kan geldi peceteye silince ama o da akintiyla geldi cok cok hafif

maviss_34 Kayseri Huma hastanesi kuzum doktorum orada ben oradan baska yerde kan aldirmiyorum fiyatı 45 cidden,temmuzda 30du
Benim de aynı hatta iç çamaşırıma idrar yapmışım gibi ıslanıyo bazen bakalım gerisini Allah’a kalmış Umarım bu ay tutar

Beyaz,arada seffaf dün pembe kan geldi peceteye silince ama o da akintiyla geldi cok cok hafif

maviss_34 Kayseri Huma hastanesi kuzum doktorum orada ben oradan baska yerde kan aldirmiyorum fiyatı 45 cidden,temmuzda 30du
Acaba burası İstanbul diye mi pahalı anlam veremiyorum kadına dedim ki hanfendi doktor muayenesi değil tahlil yaptiricam hala 150 diyor

Benim de aynı hatta iç çamaşırıma idrar yapmışım gibi ıslanıyo bazen bakalım gerisini Allah’a kalmış Umarım bu ay tutar
Aminnnnnnnnnnnn,ellerimizi açtığımız her duamiz kabul olsun benimde aynı canım inşallah bizim mercimeklerden oluyordur

maviss_34 o kadar haklısın ki, arkadaşım hamile olduğunu öğrendi kan için 200 ödedi İstanbul'da

Abowww o daha fenaymış fırsatçılık başka bisey değil yani Allah yardımcımız olsun kan sonucunu bildir bize de kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…