Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu aşırı kanamam var, durmuyor. Ve sürekli büyük büyük pıhtılar geliyor, korkmaya başladım. Acile mi gitsem 🤦🏻‍♀️😔
Gerek yok bence adetin ilk 2-3 günü pıhtı gelmesi normal. Benim de şu an öyle.
Daha önce de oldu. Doktora dedim benim bu ay adetim kocaman pıhtılı oldu diye. Demişti ki ister pıhtı olsun, ister çamur olsun biz 8 günden fazla sürmüyorsa buna adet kanaması deriz.
Eğer çok uzun sürerse o zaman git. 4 gün pıhtılı kanaman olursa git mesela.

Evet ben 2.kez yumurtladım hatta benle bir burda bi arkadas daha 2.kere yumurtladı ikimizde degerlendirdik o hamile kaldı ben kalamadım
Hayırlısı olsun inşallah ben bu defa sıvı almadan tekrarladm testi bu sekilde

Eklentiler

• IMG_20211128_222036.jpg
    IMG_20211128_222036.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 50
Gerek yok bence adetin ilk 2-3 günü pıhtı gelmesi normal. Benim de şu an öyle.
Daha önce de oldu. Doktora dedim benim bu ay adetim kocaman pıhtılı oldu diye. Demişti ki ister pıhtı olsun, ister çamur olsun biz 8 günden fazla sürmüyorsa buna adet kanaması deriz.
Eğer çok uzun sürerse o zaman git. 4 gün pıhtılı kanaman olursa git mesela.
Resmen elim ayağım titriyor, vücutta kan kalmadı bee 🤣 sen yarın yeniden kan verecek misin?

Yok canım fark etmez iliskiden önce bi sade türk kahvesi yap eşine içsin onu bi parça bitter cikolatayla. Spermleri hareketlendiriyormus ne kadar doğrudur bilemem:))
Az once tekrar yaptim catlamis mi sizce malesef daha degerlendiremedik

Eklentiler

• 20211128_222252.jpg
    20211128_222252.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 49
Sen beni görsen delirirsin. Bir avuç kan olacak kadar pıhtı geliyor. Senin de öyle mi?
Evet canım. Doktor pazartesi bakalım demişti, vereceğim.
Ben son 4 saatte 8 tane ped değiştirdim, ona rağmen hep üstüme geçti. Bir makine kirli çamaşır beni bekliyor 😃
Ayrıca pıhtılar da cabası, kocaman kocaman,
2-3 tane 1 lirayı birleştir öyle

Doktorunuz iğneden sonra hangi günleri değerlendirin dedi size 12 ci saat 36 saat ve sonraki gün önemli biliyorum ama bazı doktorlar ondan sonraki günlerde gün aşırı diyormuş catladiktan sonra birgun kalıyor zaten Bi anlamı varmi
Benm doktorumdan igneden sonra ki gün ve bir boşlukla sonraki günü söylemişti. O iki günü degerlendirdik sonra ara vermiştik aslında değerlendirsek daha iyi olurmuş sanirim biz ara verdiğimizde çatlaması oldu kaçırdk🥲 yani bence igneden sonra bir hafta bir gün arayla değerlendirmek ☹️

X