Reglin 5. Günü basladim ben 4 gun boyunca sabah akşam yani toplam 8 tane ictim. 20 mm olmuştu iki yumurtamda. bu ayda reglin 5. Günü yani yarın başlıyorum yine 4 gün sabah aksam kullanip haftaya pzt igneye gidecegimCanım sen letuyu kac gün ve nasıl kullandım bide regl oldun mu?
Canım pco da ufak oynamalar olur ama t cizgisi c ile aynı koyulukta genelde cıkmıyor bende sadece yumurtlama oldugunda öyle oluyo mesela… bende pcoyum. Onun dısında genelde koyu cıkar benım ama aynı koyılukta veya t daha koyu oldugunda genelde catlamadan 14 gün sonra hep regl olmuşumdurEsimi bekliyorum suan ama bende pco var onla alakali olabilir mi acaba bide testi dun 3 bucuk gibi yaptim bugun 7 ve en sonuncuyu az once yaptim
Pekı geçen ay iğne vuruldun mu?Reglin 5. Günü basladim ben 4 gun boyunca sabah akşam yani toplam 8 tane ictim. 20 mm olmuştu iki yumurtamda. bu ayda reglin 5. Günü yani yarın başlıyorum yine 4 gün sabah aksam kullanip haftaya pzt igneye gidecegim
Devlette mi özelde mi yaptırmıştın canım? Senin eşinde ve sen de bir problem yoktu hatırladığım kadarıylaAşılama ile oldunormalde bizde spermler yumurtaya ulaşmıyordu büyük ihtimalle.
Bizde sperm sorunu vardı. Hız düşüktü. Bu ay uyduruk aşılama yapıldı. Spermler yıkanmadan olduğu gibi tüplerin yakınına bırakıldı. 7 gün cinsel perhizle gebelik oluştu ama malesef kimyasal. Ben hep pik olsun değerlendirelim diyordum. Aşılama, çatlatma iğnesi sonrası 36. saatinde yapıldı. Bildiğim kadarıyla pikten de yaklaşık 36 saat sonra yumurtlama oluyor. Ona göre hesapla.Nasil yani bu gece degil mi diyosunuz sperm sorunu var mi yok mu bilmiyorum ve 3 gundur iliski olmadi
Anladim canim ben ilk defa kullaniyorum ovulasyon ve bu ay hayit tohumu kullandim bide inofolic combi yani yumurtlama olabilir diyosun degil miCanım pco da ufak oynamalar olur ama t cizgisi c ile aynı koyulukta genelde cıkmıyor bende sadece yumurtlama oldugunda öyle oluyo mesela… bende pcoyum. Onun dısında genelde koyu cıkar benım ama aynı koyılukta veya t daha koyu oldugunda genelde catlamadan 14 gün sonra hep regl olmuşumdur
Biraz kafam karisti ama ben bu gece ve yarin gece degerlendireyim o zamanBizde sperm sorunu vardı. Hız düşüktü. Bu ay uyduruk aşılama yapıldı. Spermler yıkanmadan olduğu gibi tüplerin yakınına bırakıldı. 7 gün cinsel perhizle gebelik oluştu ama malesef kimyasal. Ben hep pik olsun değerlendirelim diyordum. Aşılama, çatlatma iğnesi sonrası 36. saatinde yapıldı. Bildiğim kadarıyla pikten de yaklaşık 36 saat sonra yumurtlama oluyor. Ona göre hesapla.
Özelde yaptırdım canım ama bizimki saçma bir aşılamaydı. Ham spermle yapıldı. Herhangi bir yıkama işlemi olmadı. Yine de yumurtayla spermi bulusturduk. Yarın kan sonucundan sonra soracağim nasil ilerleyeceğiz diye aslında bu tutmazsa mikroçipe geçecektik ama doktor yine böyle deneyelim der mi bilmiyorum. Ucuz bir işlem bu diğerine göre. Sen de artık aşılamaya geç. Bak 6 aydir hiç pozitif görmüyordum. Bu ay ilerlemese bile pozitif görmüş oldum. Bu da bir umut işte.Devlette mi özelde mi yaptırmıştın canım? Senin eşinde ve sen de bir problem yoktu hatırladığım kadarıyla
Evet en güzeli öyle. Hatta yapabiliyorsan yarın sabahı değerlendir. İyi haberler insallahBiraz kafam karisti ama ben bu gece ve yarin gece degerlendireyim o zaman
Evet canım olabilir tabi ki siz değerlendirin ama sık iliski cok önemli sadece pik ve catlamayı beklemeyin iliski için.. 2-3 günde bir iliski devam edin adet olana kadar bence. Pco lar genelde bu yüzden hamile kalamıyoruz zaten düzenli iliski şartAnladim canim ben ilk defa kullaniyorum ovulasyon ve bu ay hayit tohumu kullandim bide inofolic combi yani yumurtlama olabilir diyosun degil mi
Insallah canim cok tesekkurler hepimiz icin aklima geldikce dua ediyorum ❤Evet en güzeli öyle. Hatta yapabiliyorsan yarın sabahı değerlendir. İyi haberler insallah
Esimin İsi dolayisiyla cok sık olamiyo malesef ama 1 gun dolu 2 gun bos seklinde devam etmeyi dusunuyorum ama yumurtlama oldugunu dusundugum icin bu gece ve yarin gece degerlendiricez insallahEvet canım olabilir tabi ki siz değerlendirin ama sık iliski cok önemli sadece pik ve catlamayı beklemeyin iliski için.. 2-3 günde bir iliski devam edin adet olana kadar bence. Pco lar genelde bu yüzden hamile kalamıyoruz zaten düzenli iliski şart
Biz hic sperm testi yaptirmadik ama esim 1 gun dolu 1 gun bos oldugunda spermin cok koyu olmadigini su gibi oldugunu soyluyo bence tam olusmuyo falan diyo bilemiyorum alakasi var midirEvet canım olabilir tabi ki siz değerlendirin ama sık iliski cok önemli sadece pik ve catlamayı beklemeyin iliski için.. 2-3 günde bir iliski devam edin adet olana kadar bence. Pco lar genelde bu yüzden hamile kalamıyoruz zaten düzenli iliski şart
Canım durumunuza göre bu 2 günü değerlendirin sonra 1 gün dolu 2 gün boş bir gün dolu bir gün boş 1 gün dolu 2 gün boş yani 3-2-3-2 gün şeklnde ilerleyebilirsinEsimin İsi dolayisiyla cok sık olamiyo malesef ama 1 gun dolu 2 gun bos seklinde devam etmeyi dusunuyorum ama yumurtlama oldugunu dusundugum icin bu gece ve yarin gece degerlendiricez insallah
Bu ayda gebelik olusmazsa esinizin sperm testi yaptırmasını tavsiye ederim canım en azından önünüzü görmüs olursunuz.Biz hic sperm testi yaptirmadik ama esim 1 gun dolu 1 gun bos oldugunda spermin cok koyu olmadigini su gibi oldugunu soyluyo bence tam olusmuyo falan diyo bilemiyorum alakasi var midir
Kuzummm beden salı doktora gidicem progestron baktırmaua birbirimize dua edelim olur muuuDoktor şimdi yazdı kızlarr salı gününe kadar adet olmazsan o zaman test yaptır şimdi yapma sakın dedi
Anladim canim insallah hayirlisiyla hepimiz hayirli evlat sahibi oluruz cok stresli islerCanım durumunuza göre bu 2 günü değerlendirin sonra 1 gün dolu 2 gün boş bir gün dolu bir gün boş 1 gün dolu 2 gün boş yani 3-2-3-2 gün şeklnde ilerleyebilirsin
Evet oyle bi planimiz var bakalim insallah yaptiricaz bu sanirim 5. Ayimiz olucakBu ayda gebelik olusmazsa esinizin sperm testi yaptırmasını tavsiye ederim canım en azından önünüzü görmüs olursunuz.