Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Helallll enişteye tebrikler tam isabet hahahayy valla keyfim yerine geldi. Senden sonra patır patır dökülürüz inşallah. Hsgden sonra ben de kalırım tekrar umarım
Valla mayıs ayı gazabından hala korkuyorun şu keseyi görelim, kalbi duyalım hatta elimize alalım öyle rahat edeceğim. Hadi şeytanın bacağini kirayim da ben. Tüm uzun süredir bekleyenler de patır patır dökülsün arkamdan

Sus mayıs adımı anma, kimseye yaramadı. Dillendirme haha

Küçülür canimm. Ben hep küçüldü 7cm bile bitti fakat sürekli yeniliyor o yüzden takviye ve takipde durup hamile kalmam gerekiyomus.rahim fiilmi istemedi doktor. Amh istedi bekli onuda ister yada ben gittiğimde sorcam onuda

Bakarsın geç döllenme olur belki hemen kesme umudunu ama femara denemek gerekiyor bence o da etkili diye duyuyorum ama devlet hastanesi vermiyor galiba bende önümüzdeki ay adetimle birlikte özelde muayene olmak istiyorum oradan talep edeceğim

Allah razi olsun guzel dileklerin icin gercekten testler kan testleri vermekten yoruldum hep husran bak gene geciktim versem cikmicak korkusuyla veremiyorum bile allah insallah nasip eder bana da cok istiyorum inanki
Test yap bence en azından için rahatlar böyle daha kötü varmı yokmu diye inşallah vardır

Kuzum adet oldum 3. Gunundeyim
Adet bitince rahim filmi cekilixem tekrardan yarında femaraya başlıcam
Letu ile aynı femara dedi olsun onu da kullanayım artik dedim
2 kere letu 2 kere klomen kullanmıştım
Hiç olmazsa artık eşim de gidecek zaten dogum kontrol hapina gecicem kist için
Sende canım bi git özele bakalım orda ne diyecekler

Kuzu yumurtlamada da ağrı oluyor mesela ben şuan o dönemdeyim bel ve kasık ağrım oluyor qra ara

Ben elendim yine kahverengi leke gelmeye başladı bbir kaç güne olurum heralde alıştık artık aynı sonuçlara
Hayırlısı olsun canım üzülmek yok devam önümüzdeki aya insAllah bu ay hep erken mi olunuyor lavinyada erken oldu sanieim sende öle oldun 29 su dime senin de canim

Hayırlısı olsun canım üzülmek yok devam önümüzdeki aya insAllah bu ay hep erken mi olunuyor lavinyada erken oldu sanieim sende öle oldun 29 su dime senin de canim
Lavinya damı oldu çoktandır girmiyordum buraya mesajları Yeni okuyorum benimki 29 iki üç güne anca olurum.önce leke geliyor benim gelecek aylardanda hiç umudum yok artık

Yaptim gece dayanamadım ama cikmadi malesef kan versem biliyorum gene aynisi cikacak ama hic adet olacak gibi bi durumda yok gecikmeler beni mahvediyor inanki
Valla canım benim de kahrengi leke gelmeye başladı bir kaç güne kadar adetde gelir.3.seneye koşuyoruz artık

Lavinya damı oldu çoktandır girmiyordum buraya mesajları Yeni okuyorum benimki 29 iki üç güne anca olurum.önce leke geliyor benim gelecek aylardanda hiç umudum yok artık
Anladim canım evet oda oldu 3 gün erken hayırlısı canım öle deme bilemeyiz ki adet olmaksa güzel olmak demek sağlıklı demek umutsuz olma hiç bir zaman

Anladim canım evet oda oldu 3 gün erken hayırlısı canım öle deme bilemeyiz ki adet olmaksa güzel olmak demek sağlıklı demek umutsuz olma hiç bir zaman
3seneye yaklaşınca hiç umut kalmıyor.bişeyde çıkmıyor anlamıyorum artık.kaç tane doktor gezdim acaba atladıkları bişey mi var diye zannetmiyorum artık olacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…