Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çizgi artık apaçık belli ve pembemsi. Bundan sonrası sağlıkla devam etmesini dilemek🙏
@A R Y A umarım 2021 in son güzel haberi senden gelir canım.

Kızlar bu akıntı yumurta çatladıktan sonra da geliyor muydu? Yoksa yumurtlama akıntısı olarak büyümenin devamında mı geliyor bunu net bilen var mı😕
Son guzel haberi mi
Bizi de unutmayın ama
Insallah guzel haberlerinden biri olur bende takipteyim

Anestezisiz ya çok korkuyorum 😢
Kehkehkeh ben de cok korkmustum ama çekilmeyecek çile değil. Doğum filan yapicaz bir de kısmetse bu ne ki. 10 sn filan 🤗 sevindim anestesisiz tercih ettiğine. Hem bosuna anestezi almazsın hem de neler oluyor filan gözlemlersin. Zaten bir şey çıkmaz ama için rahat etsin.

Ben de tebrik ederimm. Ben de cok sevindim sizin adınıza. Hem de aynı zaman olmasına, insallah sonuna kadar beraber gideriz 🤗
İns saglikla kucagimiza alabiliriz🥰🥰 ben gecen persembe 26 ile ögrendim baska kan vermedim ama bu sabah tekrar test yaptim allta olan cumartesi üstteki bu sabah
IMG_20211227_040442.jpg

Günaydın canımm, evet 281,7 çıktı 🤩 umarım sağlıkla ilerler.
Takibimdeydin kuzum çok sevindim sağlıkla ilerlesin insallah Eylül anneleri topigine el at bizde arkandan birer birer dökülelim insallah çok çok mutlu oldum haftaya güzel başladık 😍🥰

Kehkehkeh ben de cok korkmustum ama çekilmeyecek çile değil. Doğum filan yapicaz bir de kısmetse bu ne ki. 10 sn filan 🤗 sevindim anestesisiz tercih ettiğine. Hem bosuna anestezi almazsın hem de neler oluyor filan gözlemlersin. Zaten bir şey çıkmaz ama için rahat etsin.
Ay sen anestezisiz mi çektirdin? Kuzu ya rahatlat beni lütfen. Yeni nesil c kollu cihazlar ağrı yapmıyormuş ama buradaki ondan değil. Seninki o cihaz mıydı?

İns saglikla kucagimiza alabiliriz🥰🥰 ben gecen persembe 26 ile ögrendim baska kan vermedim ama bu sabah tekrar test yaptim allta olan cumartesi üstteki bu sabahEki Görüntüle 2977014
Neden başla kan vermedin? Testten teste farklı olduğu için yorumlamak zor. Üsttekinde koyulasma fark ediliyor. Kan verip değerin olması gerektiği kadar artmasını kontrol etmelisin.

Ay sen anestezisiz mi çektirdin? Kuzu ya rahatlat beni lütfen. Yeni yedik c kollu cihazlar ağrı yapmıyormuş ama buradaki ondan değil. Seninki o cihaz mıydı?
Benim de c kollu filan değildi. Benim ağrım oldu sana aksini söylersem yalan söylemiş olurum ama kısa sürüyor neyse ki. Oraya yatıp kalkman 5 dakika zaten. Acı duyduğun süre 10sn. Kendini kasma zaten sen ah derken olmus bitmis olacak 🤗

Neden başla kan vermedin? Testten teste farklı olduğu için yorumlamak zor. Üsttekinde koyulasma fark ediliyor. Kan verip değerin olması gerektiği kadar artmasını kontrol etmelisin.
3 ocakta doktor randevusu aldim persembe baktirir ona gore doktora giderim o gune kadar testle takip ederim diye düşündüm

X