Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok gençsin daha olur canimmm stres yapma kistin tedavisi hiç olmamışki. Ben 31 yaşındayım bak ben bile uğraşıyorum mm. İlk cocugumdada kist var tedavi oldum ikinci ayında hemen hamile kaldım yasin genc olduğu için sansliiisin dedi.26 yaşındaydım ozamn.once kisti bitir sonra hamile olursun canimm.

C charlottes canımm çok tebrik ederim değerim çok güzel maşallah, sağlıkla artsın güncelle bizi arada
Teşekkür ederimm. İnsalah sağlıkla artar. Ben büyük ihtimal eylül annelerine geçeceğim sorun cıkmazsa. Eylül basina denk geliyor. Sizleri de oraya bekliyoruum. Ocakta hamile kalın insallah

Allah evladını sana bağışlasın bu ay da olmazsa doğum kontrol hapı deniycem zaten
İnşallah Allah isteyen herkese bir an önce nasip eder

Teşekkür ederimm. İnsalah sağlıkla artar. Ben büyük ihtimal eylül annelerine geçeceğim sorun cıkmazsa. Eylül basina denk geliyor. Sizleri de oraya bekliyoruum. Ocakta hamile kalın insallah
Ya canım benim inşallah, benim iki düşüğüm var

Yumurta takibi yaptırıyorum bakalım bugün randevum var, yumurta çatladı mı bakacağız geçen ay iğneye rağmen tutmadı.

Kızım olursa adını Eylül koyacağım, bu benim bir totemim inşallah Eylül annelerine gelebilirim ben de

Canım bebekler genelde tahmini dogum tarihinden 1-2 hafta önce doguyolar bilgin olsun bana bile doktorum 10-17 agustos dedi

Takipteyim tatlım seni

Canım bebekler genelde tahmini dogum tarihinden 1-2 hafta önce doguyolar bilgin olsun bana bile doktorum 10-17 agustos dedi
Bu dünya kocama ters zaten aslan burcu olur diye korkuyordu. Hem ben hem de kardesi aslan. Adam burctan anlamaz ama aslan burcu fobisi var bakalim nasil olacak hehe

Hayırlısı olsun canım. Ben ovu testini gördüm pik değildi adete yakın olduğun için koyulaşma olmuş bazen adete yakın pike yakın oluyo bende o şekilde heveslenip hüsrana uğradığım için biliyorum

Brncede kullan canım bittikten sonra olurrr . Bu şekilde olmuyo cunku
Aynen cnm herşeyi yaptırdım çünkü rahim filmide çektirdim bu ay korunmayip bı dahaki ay başlıcam doğum kontrol hapina 2 ay kullanıp doktorla görüşürüm küçülme fln olmuşsa yumurta takibiyle denemeyi düşünüyorum bide hap tan sonra

Hello canım. Teşekkür ederimm. Yok doktorun aşılama yapmayalım, güzel yumurta yok dediği zamanda doğal yolla tek atışta oldu canım
Helallll enişteye tebrikler tam isabet hahahayy valla keyfim yerine geldi. Senden sonra patır patır dökülürüz inşallah. Hsgden sonra ben de kalırım tekrar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…