Cok gençsin daha olur canimmm stres yapma kistin tedavisi hiç olmamışki. Ben 31 yaşındayım bak ben bile uğraşıyorum mm. İlk cocugumdada kist var tedavi oldum ikinci ayında hemen hamile kaldım yasin genc olduğu için sansliiisin dedi.26 yaşındaydım ozamn.once kisti bitir sonra hamile olursun canimm.25 yaşındayım 1 buçuk senedir yok işte
Evlendim ilk ay çocuk istemem 1 sene 2 sene çok erken daha diyordum 2. Ayımda ağrıyla hastaneye gidince kisti öğrendim birde üstüne çocuk cok zor olur diyince yıkıldım tabi
Erken diyen ben şimdide olsun diye 4 gözle bekliyorum
Teşekkür ederimm. İnsalah sağlıkla artar. Ben büyük ihtimal eylül annelerine geçeceğim sorun cıkmazsa. Eylül basina denk geliyor. Sizleri de oraya bekliyoruum. Ocakta hamile kalın insallahC charlottes canımm çok tebrik ederim değerim çok güzel maşallah, sağlıkla artsın güncelle bizi arada
Allah evladını sana bağışlasın bu ay da olmazsa doğum kontrol hapı deniycem zatenCok gençsin daha olur canimmm stres yapma kistin tedavisi hiç olmamışki. Ben 31 yaşındayım bak ben bile uğraşıyorum mm. İlk cocugumdada kist var tedavi oldum ikinci ayında hemen hamile kaldım yasin genc olduğu için sansliiisin dedi.26 yaşındaydım ozamn.once kisti bitir sonra hamile olursun canimm.
Ya canım benim inşallah, benim iki düşüğüm varTeşekkür ederimm. İnsalah sağlıkla artar. Ben büyük ihtimal eylül annelerine geçeceğim sorun cıkmazsa. Eylül basina denk geliyor. Sizleri de oraya bekliyoruum. Ocakta hamile kalın insallah
Canım bebekler genelde tahmini dogum tarihinden 1-2 hafta önce doguyolar bilgin olsunTeşekkür ederimm. İnsalah sağlıkla artar. Ben büyük ihtimal eylül annelerine geçeceğim sorun cıkmazsa. Eylül basina denk geliyor. Sizleri de oraya bekliyoruum. Ocakta hamile kalın insallah
İns canimmm. Aminnn hepimize bağışlasın insAllah evladını sana bağışlasın bu ay da olmazsa doğum kontrol hapı deniycem zaten
İnşallah Allah isteyen herkese bir an önce nasip eder
Takipteyim tatlım seniYa canım benim inşallah, benim iki düşüğüm var
Yumurta takibi yaptırıyorum bakalım bugün randevum var, yumurta çatladı mı bakacağız geçen ay iğneye rağmen tutmadı.
Kızım olursa adını Eylül koyacağım, bu benim bir totemim inşallah Eylül annelerine gelebilirim ben de
Bu dünya kocama ters zatenCanım bebekler genelde tahmini dogum tarihinden 1-2 hafta önce doguyolar bilgin olsunbana bile doktorum 10-17 agustos dedi
Senin hamile kaldiğin tarih nedir?Canım bebekler genelde tahmini dogum tarihinden 1-2 hafta önce doguyolar bilgin olsunbana bile doktorum 10-17 agustos dedi
Agustos sonu doğar senın bebeğin muhtemelen başak olurBu dünya kocama ters zatenaslan burcu olur diye korkuyordu. Hem ben hem de kardesi aslan. Adam burctan anlamaz ama aslan burcu fobisi var bakalim nasil olacak hehe
Benim hamile kaldıgım tarih 2 veya 3 Aralık yani kabataslak 2 aralık dersem 5+4 üm suan normalde internet sitelerinde 25 gösteriyor ama doktor 10-17 agustosta doğar bu dediSenin hamile kaldiğin tarih nedir?
Tebrik ederim.. İnş sağlıkla ilerler ve sağlıkla eline alırsınGünaydın canımm, evet 281,7 çıktıumarım sağlıkla ilerler.
Teşekkür ederim. İnşallahTebrik ederim.. İnş sağlıkla ilerler ve sağlıkla eline alırsın
Ayyyyyy5 şarlooooootttt hamile misiiiiin kız çok sevindim hayırlı olsunTeşekkür ederim. İnşallahsizleri de bekliyorummm.
Benim de 11 iliski oldu, ya 11 ya 12 aralık hamile kaldım o zaman. 11 aralık desek 4+2 görünüyorum. Sana yakınımBenim hamile kaldıgım tarih 2 veya 3 Aralık yani kabataslak 2 aralık dersem 5+4 üm suan normalde internet sitelerinde 25 gösteriyor ama doktor 10-17 agustosta doğar bu dedi
Hello canım. Teşekkür ederimm. Yok doktorun aşılama yapmayalım, güzel yumurta yok dediği zamanda doğal yolla tek atışta oldu canımAyyyyyy5 şarlooooootttt hamile misiiiiin kız çok sevindim hayırlı olsunaşılama ile mi oldu anlat gız hemen
Hayırlısı olsun canım. Ben ovu testini gördüm pik değildi adete yakın olduğun için koyulaşma olmuş bazen adete yakın pike yakın oluyo bende o şekilde heveslenip hüsrana uğradığım için biliyorumEvet az önce yaptım canım, negatifdemek ki yumurtlama oldu yeniden, dün geceyi değerlendirdim artık batı bekliyorum. Bugün yarın gelir, 31.gündeyim.
2 gündür belim de ağrıyor her an regl olacakmışım gibi ama henüz gelmedi.
Aynen cnm herşeyi yaptırdım çünkü rahim filmide çektirdim bu ay korunmayip bı dahaki ay başlıcam doğum kontrol hapina 2 ay kullanıp doktorla görüşürüm küçülme fln olmuşsa yumurta takibiyle denemeyi düşünüyorum bide hap tan sonraBrncede kullan canım bittikten sonra olurrr . Bu şekilde olmuyo cunku
Helallll enişteye tebrikler tam isabet hahahayy valla keyfim yerine geldi. Senden sonra patır patır dökülürüz inşallah. Hsgden sonra ben de kalırım tekrar umarımHello canım. Teşekkür ederimm. Yok doktorun aşılama yapmayalım, güzel yumurta yok dediği zamanda doğal yolla tek atışta oldu canım