Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hadi bakalım inşallah benim de öyle olur. Hsg çekilen ay korunma önerdi mi doktorun?

3 ocakta doktor randevusu aldim persembe baktirir ona gore doktora giderim o gune kadar testle takip ederim diye düşündüm
Ben bugün kan verdim. Çarşamba yine bakalım son olsun. 3-5 ocak gibi keseyi görürüz dedi. Aslında senin dediğin şekilde de olur ama sağlıksız bir durum varsa allah korusun önceden tespit için kan versen de olurdu.
Sana sırasıyla 4 testimi gönderiyorum.
Cuma-cmt-pazar-bugün, bugünkü çok dandik bir testti dikkate alınmayabilir.

Eklentiler

• 87667F48-6FEB-473A-B74C-255D623ACC90.jpeg
    178 KB · Görüntüleme: 81
  • 05AA4932-C97F-4400-88A1-869293DACF32.jpeg
    171,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 5A4AF50A-604D-4697-8381-84335711E97E.jpeg
    185,4 KB · Görüntüleme: 54
  • D97D5834-009E-4A7D-B64C-861DB1D77527.jpeg
    124,1 KB · Görüntüleme: 86
Kocama yazdim kan verelim diye zaten zor tutuyodum kendimi sen oyle söyleyince iyice şüpheye düştüm bide cok düşükle ögrendim ben zaten 23.16

Azalmasin niye azalıyor ki hamile kalabiliyorsun lütfen umutsuz olma❤ yeni yıla güzel haberle girecekmissin gibi geldi bana nedense
Cok tesekkur ederim insallah
Bende oyke sanıyordum sonra kendimi mi kandırıyorum acaba dedim umutsuzum iki gündür bu yüzden buraya da uğramadım
Insallah dediğin gibidir

Ayyyyyy5 şarlooooootttt hamile misiiiiin kız çok sevindim hayırlı olsun aşılama ile mi oldu anlat gız hemen
Sen napiyon kizzz seliiiii nasıl gidiyo hayat A R Y A ve ben mayis ayının şansız bedevisiyiz gerçi belli olmaz her an aryadan guzel haberler gelir çift çizgiyı 1 kere bile görmedim ya insan yalandan bile olsa görmezmi

Bi sen bi ben kaldım insan üzülüyor ve negatif görmeye alışıyor en korkuncu da bu

Yavruşum iyiyimmm kürtaj sonrası ikinci adeti oldum. Cuma hsg çekimi var.

Sen hepimizden önce gidicen bence ikiz bile olabilir başladı mı işlemler? Transfer ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…