Ayy hadi bakalım inşallah benim de öyle olur. Hsg çekilen ay korunma önerdi mi doktorun?Benim de c kollu filan değildi. Benim ağrım oldu sana aksini söylersem yalan söylemiş olurum ama kısa sürüyor neyse ki. Oraya yatıp kalkman 5 dakika zaten. Acı duyduğun süre 10sn. Kendini kasma zaten sen ah derken olmus bitmis olacak
Evet önerdi. Olursa da almayız dedi ama özel olarak dene bu ay da demiyorum dedi.Ayy hadi bakalım inşallah benim de öyle olur. Hsg çekilen ay korunma önerdi mi doktorun?
Ben bugün kan verdim. Çarşamba yine bakalım son olsun. 3-5 ocak gibi keseyi görürüz dedi. Aslında senin dediğin şekilde de olur ama sağlıksız bir durum varsa allah korusun önceden tespit için kan versen de olurdu.3 ocakta doktor randevusu aldim persembe baktirir ona gore doktora giderim o gune kadar testle takip ederim diye düşündüm
Azalmasin niye azalıyor ki hamile kalabiliyorsun lütfen umutsuz olma❤ yeni yıla güzel haberle girecekmissin gibi geldi bana nedenseMeraba kizlar
27 aralik itibari ile olan umudum da azaldı nedense..
Bakalim son 3 gun
Bugün de böyleKuzu yumurtlamada da ağrı oluyor mesela ben şuan o dönemdeyim bel ve kasık ağrım oluyor qra ara
Yumurtlama mı oluyor acaba ?Bugün de böyle
Evet bence sende agustosta dogurcan canım o yüzden gel agustos baslıgınaBenim de 11 iliski oldu, ya 11 ya 12 aralık hamile kaldım o zaman. 11 aralık desek 4+2 görünüyorum. Sana yakınım
Kocama yazdim kan verelim diyeBen bugün kan verdim. Çarşamba yine bakalım son olsun. 3-5 ocak gibi keseyi görürüz dedi. Aslında senin dediğin şekilde de olur ama sağlıksız bir durum varsa allah korusun önceden tespit için kan versen de olurdu.
Sana sırasıyla 4 testimi gönderiyorum.
Cuma-cmt-pazar-bugün, bugünkü çok dandik bir testti dikkate alınmayabilir.
Normalde 1 gün koyu olur, hemen silikleşirdi. Günlerdir böyleYumurtlama mı oluyor acaba ?
Sanki oncekine göre biraz siliklesmis mi canım yada kameraya mi öyle yansıdıBugün de böyle
Hic yapmadımCanım test yaptın mı hiç ben dün yaptım çıktı şimdi bida yaptım cikmadi
Aslında kamerada daha silik görünüyor. Şuan c ve t eşitSanki oncekine göre biraz siliklesmis mi canım yada kameraya mi öyle yansıdı
Kan sonucu ciktimi hadi haber ver bizlere çok sevindim sağlıkla ilerlesin bebissssHello canım. Teşekkür ederimm. Yok doktorun aşılama yapmayalım, güzel yumurta yok dediği zamanda doğal yolla tek atışta oldu canım
Cok tesekkur ederim insallahAzalmasin niye azalıyor ki hamile kalabiliyorsun lütfen umutsuz olma❤ yeni yıla güzel haberle girecekmissin gibi geldi bana nedense
Sen napiyon kizzz seliiiii nasıl gidiyo hayatAyyyyyy5 şarlooooootttt hamile misiiiiin kız çok sevindim hayırlı olsunaşılama ile mi oldu anlat gız hemen
Sonucum cıktı canım. 281,7 çıktı.Kan sonucu ciktimi hadi haber ver bizlere çok sevindim sağlıkla ilerlesin bebissss
Bi sen bi ben kaldımEvet az önce yaptım canım, negatifdemek ki yumurtlama oldu yeniden, dün geceyi değerlendirdim artık batı bekliyorum. Bugün yarın gelir, 31.gündeyim.
2 gündür belim de ağrıyor her an regl olacakmışım gibi ama henüz gelmedi.
Yavruşum iyiyimmm kürtaj sonrası ikinci adeti oldum. Cuma hsg çekimi var.Sen napiyon kizzz seliiiii nasıl gidiyo hayatA R Y A ve ben mayis ayının şansız bedevisiyiz gerçi belli olmaz her an aryadan guzel haberler gelir çift çizgiyı 1 kere bile görmedim ya insan yalandan bile olsa görmezmi
Vala şaka maka test yapa yapa hamilesin kizzzzz çok çok sevindim bizlere de dua et inşallahSonucum cıktı canım. 281,7 çıktı.
Darısı en kısa zamanda senin de başına