Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı sonuçlar insAllah canım guzel haberler al bu gün

Ben dün test yaptım negatif gördüm malesef 25 i adet günüm ümidim gitti ama göğüslerim çok açıyor ve gaz şişkinlik var adet olacağım için herhalde

Pozitifi görüp kanda beta +10 çıkana kadar acaba gebe miyim diye sorgulamamak gerekmiş 5 aydir yalanci belirtilerin hepsini yaşadım gebeler bu kadar yaşamiyordur

Amiin allahtan ümit kesilmez yazarim mutlaka
Kuzumm naptın test yaptın mı? Bugun net sonucu görürsün muhtemelen. Ben 7 gün erken adet oldum 4.günümdeyim çok çok şiddetli ağrılar çektim en sonunda dayanamadım bugun doktora gittim biri 3,5 diğeri 1,5 cm kist çıktı. Aşılamadan sonra kontrole gitmemiştim çok pişman oldum geçen ay gitmediğime olurda negatifi görürsen mutlaka kontrole git canım aksatma sakın

Daha önce ovülasyon testi yapmıştım 3 ünde regl oldum 17-18 i gbi yumurtlama oluyordu bugün 21.gün anlamadım.hiç bi problemim yok adetim her zaman düzenli.21. Gün mü yumurtlama oldu anlamadım bal karışımı ve vitaminler kullandım 15 gün flan oluyor

Canım günaydın eşim asker benm bi evde oluyor bi olmuyor mesela dün gece o akıntıyı gördüm ama eşim nöbetteydi galiba yine bu ayda olmayacak kaçırdık günü

Canım günaydın eşim asker benm bi evde oluyor bi olmuyor mesela dün gece o akıntıyı gördüm ama eşim nöbetteydi galiba yine bu ayda olmayacak kaçırdık günü
O zaman gel dertleselim
Biz ikimiz de asistan doktoruz farklı şehirlerde, ben de bu ay baya bi çabaladım bide ovulasyon ancak 25.gün olunca Nasip canım en azından 2-3 günde bir değerlendirmeye çalış
Ben geri sayıma başladım bata 12 gün, ovulasyonun 1 gün öncesini ve 3 gün öncesini değerlendirebilmiş oldum, beklicem artık bakalım..

Sen yine bu aralar değerlendirebildiğin kadar değerlendir, akıntı olduğu gün iş işten geçmiş olmuyor bence.. Benim yoğun akıntım olduğunda hala Pik gösteriyordu testim. Sonraki gün silindi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…