Adetim geldiÖğrendin mi canım neden oluyormuş o aümüksü akıntı bende şuan aynıyım yardım et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim geldiÖğrendin mi canım neden oluyormuş o aümüksü akıntı bende şuan aynıyım yardım et
Hadi bakalım inşallah ikimizde de guzel haberler cikar.. fazla belirti yok ama olsunSenle aynı canım 31 aralık yada 1 ocak beraber bekleyelim bende de dsdiğin gibi şişkinlik çol fazla gaz var bide işte
Beyaz akintim oldu muBenimde öyle oldu biliyor musun bat yaklaştıkça belirtilerim azaldi hatta bitti kasık ağrısı dışında hic bişey yok birde gurultu sesler geliyor arada
Kan verdin mi22 ydi canım
Hafif kahverengi lekelenmelerim oldu sabah wcde gordumt afedersiniz galiba reglim başlayacakKan verdin mi
kafa karıştırmak istemem ama yerleşmede de lekelenme olabiliyorHafif kahverengi lekelenmelerim oldu sabah wcde gordumt afedersiniz galiba reglim başlayacak
Bende bu ay mfk denedim adetine kaç gün varEvet canım doğrusun hiç bi belirti felan yok mu . Akıntı göğüs hassasiyeti mesela benim bide çok başım ağrıyor eşime diyorum bu ayda olmazsa benden paydos artk ne doktora giderim ne çatlatma iğnesi vururum
Canım bende aynılarını ekstra olarak folat aldım . 3 2 3 felan taktiğine uymadım hergün değerlendirdiim doktor iğne günü felan yapma demişti onuda dinlemedim yaptım riske edememBende bu ay mfk denedim adetine kaç gün var
Panecea aldın mı
Günleri denedin mi
Ben tek bal aldım d vitamini ve omega 3
İyi yapmışsın ben de gün aşırı denedim 15 ve 16 üst üste denedim . Sen kaç aydır deniyorsun canım bat tarihim ne zamanCanım bende aynılarını ekstra olarak folat aldım . 3 2 3 felan taktiğine uymadım hergün değerlendirdiim doktor iğne günü felan yapma demişti onuda dinlemedim yaptım riske edemem
6:44 te ne kanı kız verdim az önce sağlık ocağında öğleden sonra 3 gibi çıkar dedi.Kan verden mi Selizay
Yok ya lekelenme değil kanama da başladı bu ay da olmadikafa karıştırmak istemem ama yerleşmede de lekelenme olabiliyor
Bende öyleydim bugun adet oldum cok umitlenmeyin sonra olmayinca hüsrana uğruyor insangeçen ay 29 unda adet olmuştum bu ay göğüslerimde hassiyet elleyince ağrı var dün gecede bi anda sol kasığıma bıçak batar gibi oldu saniyelk bişidi sonra 5 6defa tekrarladı akıntım var
Neyse kismet umarım sende olur bu ay allah hayırlısını nasip etsinen yoran galiba belirsizlik
aynen oyüzden çok ümitlenmemeye çalışıyorumBende öyleydim bugun adet oldum cok umitlenmeyin sonra olmayinca hüsrana uğruyor insan
Benimde bat 25 ya da 26.yaptın mı bugün test canım nedir durum? Acaba idrar testi için daha erken mi diye düşünüyorum ama yaptıysan sonucu paylaşırsın.25 26 Aralık bat. 21 Aralık sabahı negatif çıktı. 22si sabah yapmadım. Bu sabah yapacagim artık heyecanlı bekleyiş başladı
Ben 6 7 aydır deniyordum olmuyordu sonra kist olduğunu öğrendm bide ameliyat süreci bekleme derken şimdi iki aydır deniyorum . İlk ay zayen saymıyorum bile kavgalıyfım yapamadık bu ay hiç kaçırmadım bakalım :l aralık sonu bir ocak gibi adet tarihimİyi yapmışsın ben de gün aşırı denedim 15 ve 16 üst üste denedim . Sen kaç aydır deniyorsun canım bat tarihim ne zaman
Bende öyleydim bugun adet oldum cok umitlenmeyin sonra olmayinca hüsrana uğruyor insan