• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam, benimde adet tarihim 27si (yumurtalama tarihinden 14 gün sonrasını sayıp hesapladım hep düzenli olurum) umarım doğrudur. Dün dayanamadım kaset test yaptım negatif çok uyuz oluyorum kendime :( Gününmü mü bekliyim ne dersiniz? Birde yumurtlamadan sonra 17.günde idrarda belli oluyor diyorlar eğer öyleyse 30unu bulacak nasıl dayancam ben yaooo:( Aslında bel ve kasık ağrım var çıkar diye umutlanmıştım oysaki çok :(

Evet canım doğrusun hiç bi belirti felan yok mu . Akıntı göğüs hassasiyeti mesela benim bide çok başım ağrıyor eşime diyorum bu ayda olmazsa benden paydos artk ne doktora giderim ne çatlatma iğnesi vururum
Bende bu ay mfk denedim adetine kaç gün var
Panecea aldın mı
Günleri denedin mi
Ben tek bal aldım d vitamini ve omega 3

Bende bu ay mfk denedim adetine kaç gün var
Panecea aldın mı
Günleri denedin mi
Ben tek bal aldım d vitamini ve omega 3
Canım bende aynılarını ekstra olarak folat aldım . 3 2 3 felan taktiğine uymadım hergün değerlendirdiim doktor iğne günü felan yapma demişti onuda dinlemedim yaptım riske edemem😂

Canım bende aynılarını ekstra olarak folat aldım . 3 2 3 felan taktiğine uymadım hergün değerlendirdiim doktor iğne günü felan yapma demişti onuda dinlemedim yaptım riske edemem😂
İyi yapmışsın ben de gün aşırı denedim 15 ve 16 üst üste denedim . Sen kaç aydır deniyorsun canım bat tarihim ne zaman

geçen ay 29 unda adet olmuştum bu ay göğüslerimde hassiyet elleyince ağrı var dün gecede bi anda sol kasığıma bıçak batar gibi oldu saniyelk bişidi sonra 5 6defa tekrarladı akıntım var

geçen ay 29 unda adet olmuştum bu ay göğüslerimde hassiyet elleyince ağrı var dün gecede bi anda sol kasığıma bıçak batar gibi oldu saniyelk bişidi sonra 5 6defa tekrarladı akıntım var
Bende öyleydim bugun adet oldum cok umitlenmeyin sonra olmayinca hüsrana uğruyor insan 😭

25 26 Aralık bat. 21 Aralık sabahı negatif çıktı. 22si sabah yapmadım. Bu sabah yapacagim artık heyecanlı bekleyiş başladı 🥺
Benimde bat 25 ya da 26.yaptın mı bugün test canım nedir durum? Acaba idrar testi için daha erken mi diye düşünüyorum ama yaptıysan sonucu paylaşırsın.

İyi yapmışsın ben de gün aşırı denedim 15 ve 16 üst üste denedim . Sen kaç aydır deniyorsun canım bat tarihim ne zaman
Ben 6 7 aydır deniyordum olmuyordu sonra kist olduğunu öğrendm bide ameliyat süreci bekleme derken şimdi iki aydır deniyorum . İlk ay zayen saymıyorum bile kavgalıyfım yapamadık bu ay hiç kaçırmadım bakalım :l aralık sonu bir ocak gibi adet tarihim

Back