• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet birgebenin günlüü ile mahkemelik felan oldu . Obulasyon testlerine asla inanmayın diye açıklamalarda bulundu . Sen hele bide telegramjna gir deli gibi eft ler alıp panacea satıyor . Bende zaten artk çok olumlu bakmıyorum vitaminleride güzel diye kullanıyorum dediğin gibi şuan tamamen ticaret
Hiç girmedim oraya 3 ay önce falan görmüştüm ilk. O zaman arı sütünü almış kullanırken yani. İlk dedi bunlar faydalı oluyor vs. Sonra bi kaç kişi sormuş nerden alabiliriz diye o da benim güvendiğim aldığım bir arici var ona sorabilirsiniz. Ee sonra birden patlayınca ticarete döndü

Canım benim ayın 10-11inde de uzayan akıntı olmuştu testim de biraz koyulaştı ama muhtemelen yumurta büyüdüğü içindi o.. Sonra da ara ara birkaç gün olmuştu az az.sonra normale dönmüştü akıntı. Şimdi de dediğim gibi ilk pik olduğu gün akşam afedersin adet olmuş gibi bi hisle fazla miktarda aynı uzayan şeffaf akıntıdan geldi ve eş zamanlı sol yumurtalığımda bıçak saplanır gibi ağrı olup geçti.. Ben o sırada çatladı diye düşünüyorum çünkü daha sonra ağrı olmadı ama hala da pik olunca bilemiyorum :) geçen ay bu fazla olan uzayan akıntıdan yaklaşık 1 gün sonra olmuştu yine yumurtlama (adet gününden 14 gün geri giderek öyle olduğunu düşünüyorum, test yapmıyordum o zaman)

O şeffaf akıntının nedeni spermlerin kolayca rahim ağzından rahime geçmesini ve uzun süre canlı kalmasını sağlamak içinmiş. Yumurtlama sonrası ise akıntı tekrar koyulaşıp azalıyor, adet öncesi birkaç gün tekrar artıyor genelde.
Ben de tecrübeli değilim henüz ama bildiklerim böyle canım inşallah bebişlerimize kavuşuruz 🥰❤️
Merhaba bana yardımcı olurmusunuz şeffaf baya uzayan bi akıntım oldu neden olur yumurtlama oldumu olacak mı?akıntıya göre ilişki günü geçtimi?lütfen yardımcı olun saat kaç oldu hala araştırıyorum

Canım akademi de doktorun adını verir misin?
Bende defneden bıktım artık çok ticari çalışıyorlar
Haziranda rahim filmi çekilecektim defne de cihaz bozuktu ne zaman yapılacağı belli değildi cihazın. Başka hastanede yaptırayım mi kabul eder misiniz dedim ederim sen yaptır vakit kaybetme boşuna dedi. Akademide rastgele bir doktorda cektirdim çeken doktor sorun yok dedi
Sonra Raziye hanıma gösterdim bir tupunden yavaş geçmiş gözüküyor anlamam için benimde bakmam lazım tekrar çekelim dedi bende cektirmedim
Kaç aydır hala söylüyor hatta en son tutmazsa aşılama rahim filmi isterim bak dedi
Cekileli daha kaç ay oldu yani
Hastane zaten yılda kaç kere zam yaptı aşılama 2 ay önce 800 liraydı bu sefer 1500 istediler
Doktora zaten yılda 3 4 kere zam geldi
Sen defneyi bir an önce degistir, devlet hastanesi bile ordan daha iyi Ve gelişmiş..
Çiğdem uçucu canim gittigim bir dene sende bakalim..

23 araliktan gunaydinlar arkadaşlar hoş gun daha aymadı ama olsun
Benim beyaz akintim var bir de geçmeyen şişkinliğim saka gibi
Baska da bir belirtim yok tahmini bat 31 aralik veya 1 ocak.. yaklaştıkça bat umutsuzlandim sanki..

Bende de göğüs belirtisi hiç yok ama o öyle herkesde olmuyormuş . Kasıklarıma giren ağrıda çok garip bişey ağrı desem ağrı değil scsyip tanımlayamadığım bişey . O yüzden bu ay biraz umutluyum yaşamadığım belirtiler yaşıyorum
Bat ne zaman

Hayır iadrsr testi için regl gecikmesi gerekir. Kanda hemen görürsün en net şekilde ve beş günün var çıkabilirde var yada yok zaten normal bi insanda 0.20 seviyelerinde hcg çıkıyo . Hamileysen 2 3 değeri vsrsa bile katlanarak büyüme ihtimali var o yüzden beş günün kalmış kanda çıkar bence
Evet bunu arkadaşlara söylüyorum 12 gunde idrarda cikma ihtimali zaten dusuk kan da olsa tamam da idrarda regl geçmesine rağmen xok silik çıkabiliyor..
Oyuzden hemen umudunuzu kaybetmeyin ya da direk gidin kan verin net belirsizlik kalmaz

Sen defneyi bir an önce degistir, devlet hastanesi bile ordan daha iyi Ve gelişmiş..
Çiğdem uçucu canim gittigim bir dene sende bakalim..
Çok sagolasin adet olunca gidicem bakalım. Hoş kasıklarim sızlıyor ama gelen giden yok bakalım daha

23 araliktan gunaydinlar arkadaşlar hoş gun daha aymadı ama olsun
Benim beyaz akintim var bir de geçmeyen şişkinliğim saka gibi
Baska da bir belirtim yok tahmini bat 31 aralik veya 1 ocak.. yaklaştıkça bat umutsuzlandim sanki..
Benimde öyle oldu biliyor musun bat yaklaştıkça belirtilerim azaldi hatta bitti kasık ağrısı dışında hic bişey yok birde gurultu sesler geliyor arada

Çokk teşekkür ederim canım seninle konuşmuştuk ☺️ Hala şokumu atlatamadım 😂 inşallah sanada nasip olur canım benim 🙏🙏
Ay,famera ile basladigimda senin mesajina denk gelmistim. Testi görünce nasil mutlu oldum 😍😍 kan sonucunu merakla bekliyoruz saglikla ilerlesin insallah 🥰🥰

Merhaba bana yardımcı olurmusunuz şeffaf baya uzayan bi akıntım oldu neden olur yumurtlama oldumu olacak mı?akıntıya göre ilişki günü geçtimi?lütfen yardımcı olun saat kaç oldu hala araştırıyorum
Merhaba yeni gördüm, döngünün kaçıncı günündesiniz adetin ilk gününü 1.gün sayarsak? Bir de döngüleriniz kaç gün sürüyor
Ortalarındaysanız şeffaf uzayan akıntı olan günleri mutlaka değerlendirin, yumurtlamanın hemen öncesindeki günlerde oluyor genelde. yumurtlama olduktan sonra tekrar beyaza dönüyor akıntı, yani anlattığım şekildeyse hamilelik ihtimali olan günler demektir büyük ihtimalle

Bu arada eğer devamlı eşinizin yanındaysanız hiç bunları araştırıp kafa yormamanızı,gün aşırı değerlendirme yapmanızı öneririm nacizane.. Mutlaka yumurtlama gününü yakalayacaksınızdır bu şekilde (yumurta 24 saat, sperm 48-72 saat yaşadığı için hatta 5 güne kadar yaşar diyenler var)
Ben eşimle şimdilik ayrı şehirlerde yaşadığım için bu kadar ovulasyon testi yaptım akıntı olayına dikkat ettim vs.😊

Back