Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım vallahi bu heyecan bile güzelken kim bilir annelik nasıl güzeldir..Rabbime şükürler olsun genede en azından bunu tadtık:)) ben bugun hacamat ve sülük olucam inşallah
Evet şükür diyelim sağlığımız yine yerinde allah beterinden korusun , bu ayda gelesi yok demekki miniklerin hayirli zamanda gelsinler sadece hsg cekilecek bu ay ona biraz canjm sıkıldı

Bence de… Biz senle aynı zamanlarda başladık inş güzel haberler alırız.. Bende transfer için gün sayıyorum son 40 gün
İnş Allah kolaylığını verir ve bekletmez daha fazla bizi.. Çok yorucu..
Evet çok yorucu bi güzel bebemiz olsun sagliklica 2.icin uğraşmam çok zor olursa Allah verirse olur.ay hadi hayırlısı olsun inşallah tutar

Günaydın arkideşler. Benim tahmini bat 25 aralık. Hafif adet sancıları yaşıyorum adette olabilirim hamile de bi kardeşiniz olarak naçizane yanlış anlamazsanız fikrimi belirtmek istedim yaklaşık 10 15 gündür takip ediyorum heralde grubu hemen hemen her yazılanı okuyorum. Genel olarak çok panik halindesiniz streslisiniz. Benim 1 tane çocuğum var evet bu yüzden rahatım ve ilk çocuğum da bende 5 ay denedim olmamıştı ister istemez insan üzülüp geriliyordu ama tam off saldım artık olursa olur olmazsa olmaz dediğim ay oğluma hamile kalmıştım hemde çok az ilişki olmuştu o ay. Oysaki öncelerinde gün aşırı birliktelik yaşıyordum yataktan uzun süre kalkmıyordum hatta bacaklarımı kaldırıyordum. Onlar hep boş şeylermiş. Şöyle düşünün 1 kerelik ilişkide bile hamile kalanlar var. Telaşınızı anlıyorum ama vücut öyle bir şey ki ufacık stres gerginlik bile her şeyi tepetaklak ediyor. Daha rahat olmaya çalışın. Ha ciddi bir sıkıntı hastalık nedeniyle hamile kalamıyorsanız onun içinde tabiki tedavinizi olun. Ben sağlıkçıyım istesem 2 dakka da kanda beta hcg'me bakarım ben çalışıyorum zaten laboratuvardan. Ama günüm yaklaşmadan kana bile bakmak istemiyorum ki siz birde günler öncesinde idrarda bakıp üzülüyorsunuz. Zaten idrarda hemen belli olmuyor ki. Yani inşallah yanlış anlamamışsınızdır çok samimi bi kardeş arkadaş gibi dile getirmek istedim. Allah inşallah herkesin gönlüne göre en hayırlı zamanda nasip eder her isteyene.

Benim onceki hamileligimde oldu bahsettiğiniz akinti.. Ve kabızlık
Suanda da kabizim bende üşümeye yoruyorum kendimi heveslendjrmemek için ama aslında vücut belirtiler veriyor değişiyor yavastan
Bende ümütlenmemek için her şeyi ya ilaçlara yada regl zamanım yaklaşmasına yoruyorum. Yoruldum artık heveslen kursağında kalsın heveslen regl ol üzül nereye kadar valla bu ay çık rahatım olmazsa olmaz kafasına girdim tam anlamıyla hatta dün akşam su orucuna başlamayı düşündüm ama eşim regl ol ondan sonra başla dedi diye başlamadım
Kan parçaları yorumsuz ama letu bol akıntı yapıyormuş. Geçen ayki kullanlardan öğrendiğim kadarı ile..
Kuzum kan parçaları öyle pıhtı gibi falan değildi küçücük iki leke ama dediğim gibi normal reglim de öncesinden böyle akıntılarım oluyordu yani o benim için bir hamilelik belirtisi sayılmaz bende biraz araştırdım gece evet leyu kullanıp akıntısı olan varmış ama olmayan da var yani bu belirti de tam olarak hamilelik belirtisi sayılmaz
Canım adete yakın yumurtlamış da olabilirsin. Bildiğim kadarıyla yerleşmede kırmızı kan olmuyor.
Yumurtlama akıntısı değil canım yumurtlama akıntım kaygan oluyor bu bildiğin pütür pütür
Lekelenme için dediysen de aynen olabilir küçük yumurtam çoktu doktorum da demişti sonradan gelişip çatlayabilirler diye ama öyle olsaydı kaygan akıntım olurdu diye düşünüyorum

Bizim aramızda 1300 km var malesef alıştım sayılır ama böyle duygusal çöküntü zamanlarında çok yoğun özlem çöküyor. Ailene yakın olman büyük şans canım Rabbim onları eksik etmesin sağlık sıhhat versin inşallah. Bende 73 den 66 ya düşmüştüm de geri çıktım 70 e tekrar diyete girecem. Eşim 5 gündür su orucu tutuyor adam resmen gözünün önünde kilo veriyor regl olayım ona başlıycam. Sende bir araştır derim. Detaylıca araştırmadan kimse uygulamasın zaten bu tür diyetleri. Bir doktor çocuk sahibi olmak isteyenlerde olumlu sonuçlar veriyor diyordu.

Bende aynı şekilde adetim gelsin gidicem kontrole bu ay hsg
hsg çektirin kızlar çok önemli en azından kafanız rahatlar . bende acaba açıkmı tıkalı mı diye düşünürüm en iyisi çektir rahatla dedim çekitridö şükür temiz çıktı .sıkıntı varsa en azından açarlar

OMAD diyeti yapın kızlar valla ben bu şekilde 2 ayda 1,50 kg verdim hala devam ediyorum. ven kendimi çok iyi hissediyorum

Evet hsg önemliymiş bakalim regli gelsin giderim olurum sonra bir kac ay sorun cikmassa akışına birakirim

Kızlar reglime 5 gün var.
Laboquick kaset testi yaptım negatif çıktı. Erken mi yapmışım ?

İlk defa duydum canım nasıl yapılıyor
tek öğün beslenmek canım. ya sabah kahvaltı yapacaksın ya öğlen yemek yiyeceksin .yada öğlen kahvaltıda olur. sonra diğer gün aynı saate kada çay su dışında bişey yemeyeceksin. twk öğün beslenme yani. netten de araştırabilirsin

Amiiinnncanımmm Başımızdan eksik etmesin rabbim. Nasıl tutuluyor su orucu?anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…