Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen keskin ağrı ve şeffaf akıntı çatlatma demek yanımda demiştin.. O yüzden havuç yiyorum demiştin yanlış mı anlamışım…
24 saat canlı kalabiliyor bu akşam kadar değerlendirebilirsin..
doktora gidip teyit de et istersen..

Kan parçaları yorumsuz ama letu bol akıntı yapıyormuş. Geçen ayki kullanlardan öğrendiğim kadarı ile..

Yok yok kuzu sıkıntı olmuyor.. Zaten ağzı çok küçük çıkan damlalarda küçük oluyor.. No panic

Benımde kilo sorunjm var 84düm 80oldum sağlıklı beslenıyorum ıkı gundur stresten kacırdım gene ama bundan sonra dıkkat edıcem insallah.insanlar cok acımasız gurbette degolım ben anadolu yakasındayım aılem ise Avrupa.1bucuk saat metro ıle ulaşım tek kızım en büyük ve geç olmusum 3sene kadar:) bende cokkk zorluk cekıyorım hala alısamadım senı cok ıyı anlıyorum yani gercekten rabbim sağlıkları iyi olsun da görmeyeyım dediğim zamanlar cok oldu alışamadıgım ıcın.

Canım adete yakın yumurtlamış da olabilirsin. Bildiğim kadarıyla yerleşmede kırmızı kan olmuyor.

Kacinci gununde regl olmadan degil mi
İgnenin 14. Gunundeyim bitanem artik bugun yine kan verebilirsem vermeye calisicam ama sanmıyorum olsa cikardi artik diye düşünüyorum ama benim canim sıkkın da değil belirsizlik daha cok yoruyor beni açıkçası

İgnenin 14. Gunundeyim bitanem artik bugun yine kan verebilirsem vermeye calisicam ama sanmıyorum olsa cikardi artik diye düşünüyorum ama benim canim sıkkın da değil belirsizlik daha cok yoruyor beni açıkçası
Hayirlisi insallah gercekten suphe ve soru işaretleri insanin canını daha cok sıkıyor

Kızlar ya ben bu iki gündür idrarım çok sık geliyo tuvalete zor yetiştim hat dün akşam bildin nerdeyse altıma yapıyodum göğüslerimde arada ağrıyo nadiren bi de baş dönmem var biraz neden sizce bunlar

Benim dün kasık ağrılarm vardı bugün hiç bşy yok sanki hiç bi şey olmucak gibiyim anlamadm ama çok sık idrara cıkıyorum idrar mahvetti beni yoruldm yani

Dün gittim aynen dünü değerlendirdim bide 2 gün öncesini..
ama bugün ve sonraki 2 gün değerlendiremicem o yüzden dün önemli demiştim inşallah gelir bebişim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…