Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dünden beri üşüyorum göğüslerim ağrıyor yürüdüğüm zaman bile ağrıyor dolgunluk da var yumurtlama günum den Berli beyaz akıntım devam ediyor böyle olanlar varmı inşallah gebelik vardır

Ben canım. Benimde göğüslerim acıyor. Ayaklarım buz gibi. Kaç gün var batına ?

Baktım canım bayağı da kilo veriliyormuş sen 15 kilo mu vermiştin

Yumurtlamanın üzerinden ne kadar geçti canım

Ay bende kız çocuğunu çok istiyorum inşallah hepimizin istediği olur.bişeyler yapıyor musunuz kız için

Amiiinnncanımmm Başımızdan eksik etmesin rabbim. Nasıl tutuluyor su orucu?anlatırmısın
Ya ben aslında hiç bilmiyordum eşim günlerce araştırdı su diyetini çok sağlıklıyım kilo verdiriyormuş falan diyordu ama inanmıyordum su iç iç nereye kadar halsiz kalırsın hasta olursun diyordum birde böyle şok diyetler zararlı diye duydum her. Ama dün akşam bir kaç doktordan dinledim. Hatta birinin linkini atarım istersen. İnfertilite kanser fibromiyalji gibi bir çok hastalığın tedavisinde kullanılıyormuş. Vücudun alınmasını temizlenmesini sağlıyormuş . Karaciğer yaşlanmasını falan iyi geliyormuş. Eşim 5. Günde adamın yüzüne bir güzellik geldi dişleri beyazladı falan ve gözle görülür kilo kaybı yaşadı. Sadece su ile besleniyorsun diyetin asıl kuralı bu. Ama benim eşim çorba falan içti bir gün birde arada çiğ badem atıyor ama öyle aşırı değil tabi 2 3 tane

Kızlar bende göğüs ağrısı ve üşüme çektim herkes yanıyoruz derken ben donuyordum pozitifi gördüm inşallah sizlerde görürsünüz
Ah allah analı babalı büyütsün inşallah.
Ben 5 gün önce kaset test yaptım. Ama negatifi gördüm bugün. Göğsüm battan 1 hafta önce ağrımaya başladı. Normalde bir gün önce ağrırdı.

Kızlar bende göğüs ağrısı ve üşüme çektim herkes yanıyoruz derken ben donuyordum pozitifi gördüm inşallah sizlerde görürsünüz
Canım o donma hissi bende yumurtlamadan sonra oldu ya ayaklarımı asla ısıtamadım bir kaç gün. Sonra geçti dün gece tekrar üşüme geldi

Ya hayırlı olsun sarısı başıma bende sık idrara çıkma var dün akşam altıma kaçırıyordum çocuk gibigöğsümün ucu acıyo baş dönmem oldu biraz baş dönme belki kanım düştü ondandır adetim de 31aralık onu bekliyorum gecikirse test yapcam enteresan ama akşam canım tatlı çekerken bi yandan tuzlu çekti burnuma şu küçük yuvarlak cipsler Mısır cipsi mi ne o koku geldi burnuma halbuki eve kolay kolay cips alıp yiyen biri de değilim ama o kokuyu duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…