Amin guzel haberler konsun omuzumuza mutluluktan havalara uyursun insallahGünaydınn güzel haberler aldığımız bir gün olsun..❤![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin guzel haberler konsun omuzumuza mutluluktan havalara uyursun insallahGünaydınn güzel haberler aldığımız bir gün olsun..❤![]()
Kacinci gununde regl olmadan degil miKızlar günaydın benim test negatif kocaman bir tek cizgi![]()
Aynen keskin ağrı ve şeffaf akıntı çatlatma demekCanım demiştim ya keskin ağrı oldu diye.. Ondan yarım saat sonra çok afedersin adet olma gibi hisle birlikte fazla miktarda yumurta akı uzayan akıntı geldi,, bu çatlama mı demek yoksa birkaç gün içinde çatlayacak mı demek, eşimle ayrı olduğum için önemsiyorum bu kadar yoksa hiç takmam![]()
Aaa ilk aşılama da mı hamile kaldın tebrik ederimEwet . Hm bu arada ,Hatta burda okumustum yine ,bir Arkadasta panikle ,bir toz bir su cekiliyoya,siringaya suyu cekip tozu unutup vurmus.Ertesi gun farkettigini yazmisti.Onda bile ssorun olmamisti.
Kan parçaları yorumsuz ama letu bol akıntı yapıyormuş. Geçen ayki kullanlardan öğrendiğim kadarı ile..Kızlar ben yine bir çıkmazdayım
Şimdi öncelikle bat 26 Aralık gösteriyor takvim ama ben tahminen 9 10 aralıkda yumurtladım letu kullandım yumurtam erken büyüdü. Yumurtlamaya göre bakarsak 23 24 bat tarihim.
Şimdi asıl olay benim dün akşam bu saatlerde iki tane küçük kan parçacığını peçetede fark ettim. Ve yine az önce kahve ile pembe arasında garip bir renkte akıntı geldi peçeteye. Bunlara tam belirti diyemiyorum benim zaten regl öncesi hep böyle lekelenmelerim oluyor. Fakat ilk kez gün içinde ve yaklaşık 5 6 gündür devam eden böyle beyaz pütür pütür Süt kesiği gibi akıntım oluyor. Bu kafamı karıştırıyor. Bazen rengi sarımtrak da oluyor. Sizce bu bir belirti mi? Daha önce hiç böyle bir akıntım olmadı letu ile alakalı olabilir mi ilk kez kullandığım için bilemiyorum. Ha bir de dostinex kullanıyorum o yapar mı? Bilgisi olanlar yardım edebilir mi![]()
Yok yok kuzu sıkıntı olmuyor.. Zaten ağzı çok küçük çıkan damlalarda küçük oluyor.. No panicAyy kızlar az önce başıma ne geldigece 12 de çatlatma iğnesi vurunacsğım diye 5 dk kala iğneyi hazırlayayım dedim. You tube da iğnede olan hava boşluğunu alın diyordu onu yapayım dedim nazik bastım ucundan damla çıkmadı biraz daha basınca Bi 5 damla kadar çıktı. Dedim hepsini boşalttım er halde panikledim. Saat geldi iğne olmadan nasıl olacak bu saatte nerden bulucam aklımdan Bi ton soru geçti. Eşim baktı dedi çok var içinde panikleme falan dedi sonra heyecandan iğne derime girmedi. Derin nefes aldım yeniden denedim Vurundum şimdi ama dediğim 5 6 damla eksik sıkıntı olmaz her halde
MaviSasa234
Papatyamveben-Mavi @Dilos6342 @SevimliKedii
Benımde kilo sorunjm var 84düm 80oldum sağlıklı beslenıyorum ıkı gundur stresten kacırdım gene ama bundan sonra dıkkat edıcem insallah.insanlar cok acımasız gurbette degolım ben anadolu yakasındayım aılem ise Avrupa.1bucuk saat metro ıle ulaşım tek kızım en büyük ve geç olmusum 3sene kadar:) bende cokkk zorluk cekıyorım hala alısamadım senı cok ıyı anlıyorum yani gercekten rabbim sağlıkları iyi olsun da görmeyeyım dediğim zamanlar cok oldu alışamadıgım ıcın.Ya bende 3 doktor değiştirdim ilki 70 kiloyum diye demedik bırakmadı neymiş 10 kilo versem hemen hamile kalacakmışım zaten evlendiğimde 60 kiloydum e o zaman diniye olmadı? Benim de prolaktin 35 falanken doktor ilaç vermemişti bu ay 44e çıkmış ama anlamıştım 2 ay göğsüm hep ağrıdı. İlaçlar da insanı çok yıpratıyor duygusal yapıyor ya geçen gün progestan için kanımı alan hemşire kolumdaki izleri görünce sürekli kan mı verdin naptın dedi Benim moralim çöktü bide soru sormaya devam etti hamilemisin falan diye değilim derken gözlerim dolmaya başladı hemşire de çok üzüldü pişman oldu ben ağlamaya başlayınca teselli etmeye falan çalıştı. Ay birde üzerine annen nerde demesin mi? Bende gurbetteyim görev için. İlk kez bebeğim olmuyor diye eşim dışında birinin karşısında ağladım o kadar yıprandım ki ilaçların etkisi de üzerine tüy dikti![]()
Canım adete yakın yumurtlamış da olabilirsin. Bildiğim kadarıyla yerleşmede kırmızı kan olmuyor.Kızlar ben yine bir çıkmazdayım
Şimdi öncelikle bat 26 Aralık gösteriyor takvim ama ben tahminen 9 10 aralıkda yumurtladım letu kullandım yumurtam erken büyüdü. Yumurtlamaya göre bakarsak 23 24 bat tarihim.
Şimdi asıl olay benim dün akşam bu saatlerde iki tane küçük kan parçacığını peçetede fark ettim. Ve yine az önce kahve ile pembe arasında garip bir renkte akıntı geldi peçeteye. Bunlara tam belirti diyemiyorum benim zaten regl öncesi hep böyle lekelenmelerim oluyor. Fakat ilk kez gün içinde ve yaklaşık 5 6 gündür devam eden böyle beyaz pütür pütür Süt kesiği gibi akıntım oluyor. Bu kafamı karıştırıyor. Bazen rengi sarımtrak da oluyor. Sizce bu bir belirti mi? Daha önce hiç böyle bir akıntım olmadı letu ile alakalı olabilir mi ilk kez kullandığım için bilemiyorum. Ha bir de dostinex kullanıyorum o yapar mı? Bilgisi olanlar yardım edebilir mi![]()
İgnenin 14. Gunundeyim bitanem artik bugun yine kan verebilirsem vermeye calisicam ama sanmıyorum olsa cikardi artik diye düşünüyorumKacinci gununde regl olmadan degil mi
Hayırlısı olsun senin icinde bitanem benim de negatifGunaydın kızlar sonuc negatıf
Hayirlisi insallah gercekten suphe ve soru işaretleri insanin canını daha cok sıkıyorİgnenin 14. Gunundeyim bitanem artik bugun yine kan verebilirsem vermeye calisicam ama sanmıyorum olsa cikardi artik diye düşünüyorumama benim canim sıkkın da değil belirsizlik daha cok yoruyor beni açıkçası
Amin canım vallahi bu heyecan bile güzelken kim bilir annelik nasıl güzeldir..Hayırlısı olsun senin icinde bitanem benim de negatif![]()
kacıncı gun bugun asılamadan sonra kuzum ?Benimde negatif![]()
Dün gittim aynen dünü değerlendirdim bide 2 gün öncesini..Aynen keskin ağrı ve şeffaf akıntı çatlatma demekyanımda demiştin.. O yüzden havuç yiyorum demiştin yanlış mı anlamışım…
24 saat canlı kalabiliyor bu akşam kadar değerlendirebilirsin..
doktora gidip teyit de et istersen..