Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnan hiç bilemiyorum canım, kullanmadım hiç ama aşılamayı yeri gelince catlatma iğnesiz bile yapdiklarina göre 5 6 damlanın cokda sorun yaratacağını düşünmüyorum açıkçası.

Bi sorun olmaz merak etmeyin.gerci bana sormadiniz da olsun. bende yasamistim ayni seyi, o yuzden yazdim.

İnan hiç bilemiyorum canım, kullanmadım hiç ama aşılamayı yeri gelince catlatma iğnesiz bile yapdiklarina göre 5 6 damlanın cokda sorun yaratacağını düşünmüyorum açıkçası.
Bencede bişey olmaz yaa. Ama iyi korktum biran şırındayı hep sıktım sandım panikte içini bile göremedim. Anlık kalp durması ahahssh

Cevabın için teşekkür ederim canım Etiketlediğim arkadaşları sürekli konuştuğun için etiketledim bir birimizi takip ediyoruz diye tabiki herkese soruyorum.
Rica ederim. tabiki Arkadaslarinizi etiketleyeceksiniz.Saka yaptim insaallah buay ++ gormek nasip olur .Selam ve dua ile...

Kızlar !! Bata 2 gün kaldi sabah yeniden test yapacağım ama tem tarafli bazen iki tarafli şiddetli kasık ağrılarım oluyor göğüs hassasiyetim azaldi sivilcelerim cikiyor fazla fazla pms mi gebelik mi anlayamıyorum ya bu kadarı ağrı normal mi sizce

Yok canım okadarciktan bişey olmaz heyecandan oluyor hep bunlar, hadi insallah çok güzel geçer aşılaman

Benim onceki hamileligimde oldu bahsettiğiniz akinti.. Ve kabızlık
Suanda da kabizim bende üşümeye yoruyorum kendimi heveslendjrmemek için ama aslında vücut belirtiler veriyor değişiyor yavastan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…