- 8 Nisan 2016
- 3.456
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.022
- 158
İnan hiç bilemiyorum canım, kullanmadım hiç ama aşılamayı yeri gelince catlatma iğnesiz bile yapdiklarina göre 5 6 damlanın cokda sorun yaratacağını düşünmüyorum açıkçası.Ayy kızlar az önce başıma ne geldigece 12 de çatlatma iğnesi vurunacsğım diye 5 dk kala iğneyi hazırlayayım dedim. You tube da iğnede olan hava boşluğunu alın diyordu onu yapayım dedim nazik bastım ucundan damla çıkmadı biraz daha basınca Bi 5 damla kadar çıktı. Dedim hepsini boşalttım er halde panikledim. Saat geldi iğne olmadan nasıl olacak bu saatte nerden bulucam aklımdan Bi ton soru geçti. Eşim baktı dedi çok var içinde panikleme falan dedi sonra heyecandan iğne derime girmedi. Derin nefes aldım yeniden denedim Vurundum şimdi ama dediğim 5 6 damla eksik sıkıntı olmaz her halde @Sasa234 Papatyamveben-Mavi Dilos6342 SevimliKedii
Bi sorun olmaz merak etmeyin.Ayy kızlar az önce başıma ne geldigece 12 de çatlatma iğnesi vurunacsğım diye 5 dk kala iğneyi hazırlayayım dedim. You tube da iğnede olan hava boşluğunu alın diyordu onu yapayım dedim nazik bastım ucundan damla çıkmadı biraz daha basınca Bi 5 damla kadar çıktı. Dedim hepsini boşalttım er halde panikledim. Saat geldi iğne olmadan nasıl olacak bu saatte nerden bulucam aklımdan Bi ton soru geçti. Eşim baktı dedi çok var içinde panikleme falan dedi sonra heyecandan iğne derime girmedi. Derin nefes aldım yeniden denedim Vurundum şimdi ama dediğim 5 6 damla eksik sıkıntı olmaz her halde @Sasa234 Papatyamveben-Mavi Dilos6342 SevimliKedii
Cevabın için teşekkür ederim canım Etiketlediğim arkadaşları sürekli konuştuğun için etiketledim bir birimizi takip ediyoruz diye tabiki herkese soruyorum.Bi sorun olmaz merak etmeyin.gerci bana sormadiniz da olsun. bende yasamistim ayni seyi, o yuzden yazdim.
Ayy sorma yaaAyy vallahi mi az dokunsan bile çıkıyor gerçi ama 5 6 damladan bisey olmaz canımm içini ferah tuttt❤
Bencede bişey olmaz yaa. Ama iyi korktum biran şırındayı hep sıktım sandım panikte içini bile göremedim. Anlık kalp durması ahahsshİnan hiç bilemiyorum canım, kullanmadım hiç ama aşılamayı yeri gelince catlatma iğnesiz bile yapdiklarina göre 5 6 damlanın cokda sorun yaratacağını düşünmüyorum açıkçası.
Rica ederim.Cevabın için teşekkür ederim canım Etiketlediğim arkadaşları sürekli konuştuğun için etiketledim bir birimizi takip ediyoruz diye tabiki herkese soruyorum.
İnşallah canım. Sen olumlu sonuç alabildin mi bu aradaRica ederim.tabiki Arkadaslarinizi etiketleyeceksiniz.Saka yaptim insaallah buay ++ gormek nasip olur .Selam ve dua ile...
Ewet . Hm bu arada ,Hatta burda okumustum yine ,bir Arkadasta panikle ,bir toz bir su cekiliyoya,siringaya suyu cekip tozu unutup vurmus.Ertesi gun farkettigini yazmisti.Onda bile ssorun olmamisti.İnşallah canım. Sen olumlu sonuç alabildin mi bu arada
Çok şükür ki öyle olmamış canımBencede bişey olmaz yaa. Ama iyi korktum biran şırındayı hep sıktım sandım panikte içini bile göremedim. Anlık kalp durması ahahssh
Benimde ayni tarihBenim bat 22 aralık kızlar. Gündüzleri özellkle kasıklarımda ağrı olıuo. Göğüslerim bayadır acıyo ama akıntı falan yok ne cıkar sizce bende bekliyorm heycanla acaba regl olcam mı nolcam
Benim 11 gün oldu yine bisey yok ya9 gün sonra canım
22 Aralık canimNe kadar kaldı bata
Yok canım okadarciktan bişey olmazAyy kızlar az önce başıma ne geldigece 12 de çatlatma iğnesi vurunacsğım diye 5 dk kala iğneyi hazırlayayım dedim. You tube da iğnede olan hava boşluğunu alın diyordu onu yapayım dedim nazik bastım ucundan damla çıkmadı biraz daha basınca Bi 5 damla kadar çıktı. Dedim hepsini boşalttım er halde panikledim. Saat geldi iğne olmadan nasıl olacak bu saatte nerden bulucam aklımdan Bi ton soru geçti. Eşim baktı dedi çok var içinde panikleme falan dedi sonra heyecandan iğne derime girmedi. Derin nefes aldım yeniden denedim Vurundum şimdi ama dediğim 5 6 damla eksik sıkıntı olmaz her halde @Sasa234 Papatyamveben-Mavi Dilos6342 SevimliKedii
Benim onceki hamileligimde oldu bahsettiğiniz akinti.. Ve kabızlıkBende kendiliğinden çatlaması bekledim hatta kist olabilir demişti doktorum progestron takibi yaptık yumurtaymış çatlamış. Senin ne zaman bat? Ya ben anlamadım 5 gün öncede çok ağrılı bir kabızlık geçirdim ilaç falan da kullanamadım doğal yollarla kayısı erik falan atlattım şükür de şimdi bide gaz çok var. Üşüttüm diye düşünüyorum onu da.
Aynen kuzum valla olsun bişey olmaz ama inşallah hayra vesile olur bu iğnelerAyy sorma yaaçektiğim çile. Ya elimde kaç saydı hepsini sıksaydım diyorum gece iğnede bulunmaz iyi korktum gece gece
Benimde negatifKızlar günaydın benim test negatif kocaman bir tek cizgi
Günaydınn güzel haberler aldığımız bir gün olsun..❤Gunaydin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?