- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 23
- 33
Benimde 26 canım. 5 gün kaldı.Dün akşamdan Berli böyleyim canım hakkımızda hayırlısı bat 29 canım senin
Benimde dün geceden beli ısınmıyorum göğüsüm ağrıyor akıntım varEllerim ayaklarım hala buz gibi ısıtamıyorum. Göğsümde hafif bir sizi vardı ama ucunda kaşıntı vardı sürekli kaşıdım.
Erken yaptığım için olabilir mi canım normal testi mi yaptın kaset test miBenimde 26 canım. 5 gün kaldı.
Test yaptım kaset negatif çıktı. Çok üzüldüm. İnşallah güzel haberler alırız.
Kaset test yaptım canım.Erken yaptığım için olabilir mi canım normal testi mi yaptın kaset test mi
Senin bat ne zaman canım bEllerim ayaklarım hala buz gibi ısıtamıyorum. Göğsümde hafif bir sizi vardı ama ucunda kaşıntı vardı sürekli kaşıdım.
Beta hcg kaç çıktı normal iyi dimi ya bu gebelik çok farklı brlki kimimiz hiç belirtisiz hamile olduğunu öğrenecek kimisi senin gibi belki kimimizin de psikolojikEllerim ayaklarım hala buz gibi ısıtamıyorum. Göğsümde hafif bir sizi vardı ama ucunda kaşıntı vardı sürekli kaşıdım.
Çok üzüldüm canım bize 1 yıl 3 ay olduKaset test yaptım canım.
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bide. O yüzden çok üzgünüm gerçekten.
1 yıl olucak artık.
Sonuç ne canımBen gecikmenin 3. Günü test yaptim sabırla bekledim
İnşallah gerçek belirti yaşıyoruzdur.Çok üzüldüm canım bize 1 yıl 3 ay oldu
Hayır 2 ayda 10.5 kg verdimBaktım canım bayağı da kilo veriliyormuş sen 15 kilo mu vermiştin
Test yaptın mı? Ben üşümeyi yumurtlamadan 4 5 gün sonra yaşadım ya bir kaç gün ayaklarımı asla ısıtamadım sonra geçti şimdi yine aynı üşüyorum dünden beri benim de yumurtlamanın üzerinden 11 12 gün geçti14 gün geçti canım
İnşallah iyi haberler alırsın belirtilerin neydi senin canım397 cıktı 2 güne bir kontrol dediler bakalim bekliyorum bende yarın tekrar vericem
Yumurtlama 13 aralıksa yeni yrni kana geçmeye başlayacak. İdrarda çıkmaması çok normalİnşallah gerçek belirti yaşıyoruzdur.
Dünde kaset test yaptım 6 gün kalmışken oda negatif. Moralim iyice bozuldu bakalım. Yumurtlamam 13 Aralıktı
İnşallah kırmızılar gelmedi de güzel haberler alırsınİnşallah gerçek belirti yaşıyoruzdur.
Dünde kaset test yaptım 6 gün kalmışken oda negatif. Moralim iyice bozuldu bakalım. Yumurtlamam 13 Aralıktı
Umarım öyledir teşekkür ederim canımYumurtlama 13 aralıksa yeni yrni kana geçmeye başlayacak. İdrarda çıkmaması çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?