Evet herkes öyle diyor aslında ne diyelim kader de şuan yoksa beklicez başka elimizden gelen bisey yok ki. İnşallah hayırlısıyla olsun olacaksada ❤İnşallah canım. Güzel haberlerle inşallaholumsuz düşünme yaa. Hiç ummadığın anda geliyor güzel haber
Perşembe yenile testiniInsallah dediğin gibi olur canım benim içim çok şişti beklemekten artık doldum sanirim
Sağol canım sende teste falan gidersen haberdar et beniAnladim hayırlısı olsun canım benim
Öyle tabii ki Rabbim verirse de vermezse de amenna hersey onun takdiri.Evet herkes öyle diyor aslında ne diyelim kader de şuan yoksa beklicez başka elimizden gelen bisey yok ki. İnşallah hayırlısıyla olsun olacaksada ❤
Her gün sabah yapıyorum canimPerşembe yenile testini
Aynen öyle Allah sabır versin sağlığımızı elimizden almasın gerisi hallolur inşallahÖyle tabii ki Rabbim verirse de vermezse de amenna hersey onun takdiri.
Bizlerde ümidimizi kaybetmeden dua ederek sabırla beklicez insallah
Erken test yapma bence en azından gününü bekle.simdi benim bat 28-29 aralik. esim sehir disina cikti, 26sinda dönecek. keske bu ay hamile olsam da döndüğünde onu sürprizle karşılasam diyorum ama bat geçmemiş oluyor. regl gecikmeden test yapmayacağım diye karar almistim ama simdi acaba 25inde test yapsam mi, çok mu erken olur sonuc almak icin vs vs diye kararsız kaldim. ne dersiniz?
Bugun pik cnmAhahha benim akıllara zarar ovulasyon testlerim bugün yine bütün koyuluğuyla beni selamladı
Şükürler olsun tahmini ne zaman çatlar pekiBugun pik cnm
Sağol canım sende teste falan gidersen haberdar et beni
Tabiki canım hayırlısı ben adetim gecerse vermek istiyorum kan bakalim
Atsana testini canım. Bende çizgiyi görmeden kan vermeye gitmem sanirimBen dayanamadim kaset teste yaptim ondada sanki var hibi ama yarim saat olmustur o kirmizilik yeni geciyor anca
İnşallah ya bende cok istiyorum ilk anda çıktıO yönden ben pek ovulasyon testine güvenemiyorum ama sonradan mı çıktı çizgi. İnşallah vardır ya
Hafif bir çizgi var gibi amaYaa diğerleri boyle değil ama
İnşallah devamı gelir bebeğiniz tutunur. Benimde 5 gün var sabah negatif çıktı ama baş dönmesi başladı inşallah bende görebilirim o cizgiyiİnşallah ya bende cok istiyorum ilk anda çıktı
Varmi canım sizceAtsana testini canım. Bende çizgiyi görmeden kan vermeye gitmem sanirim
İnşAllah kuzum yaİnşallah devamı gelir bebeğiniz tutunur. Benimde 5 gün var sabah negatif çıktı ama baş dönmesi başladı inşallah bende görebilirim o cizgiyi
Ben göremedim canm ama insallah vardır. Gününü bekle tekrarlarsn gene.Varmi kizlar
Varmi canım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?