• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalim benim esim delirtiyor beni kan verme diyor taktin diyor
Benim eşimde yapma şu testleri bekle diyip kızıyor hatta dedi dün oldu bu sefer bak bekle sen dedi. Normalde hep hayırlısı der geçerdi. Lafına sinir mi oldum üzüldüm mü bilemedim çünkü olduğunu hissedemiyorum

Benim eşimde yapma şu testleri bekle diyip kızıyor hatta dedi dün oldu bu sefer bak bekle sen dedi. Normalde hep hayırlısı der geçerdi. Lafına sinir mi oldum üzüldüm mü bilemedim çünkü olduğunu hissedemiyorum
Gercekten oyle bana da diyor yapma vs taktin şöyle boyle silik cikti diyorki o ikinci cizgi zTen teste var daha kirmizi olmasi lazim dedim ki o yeni cikti iyice sinirlerim bozuldu benimde

Eşler hep aynı sanrm. Benimkide bekle yapma dyp duruyo 🙄 Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin sanada. İnşallah gebesindir. Yorumlarını okuyorum ara ara da her zaman yazma fırsatım olmuyor. Rabbim sevindirsin bu bekleyişini inşallah 🤲

Eşler hep aynı sanrm. Benimkide bekle yapma dyp duruyo 🙄 Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin sanada. İnşallah gebesindir. Yorumlarını okuyorum ara ara da her zaman yazma fırsatım olmuyor. Rabbim sevindirsin bu bekleyişini inşallah 🤲
Amiiinn amiinn sagolasin çok tesekkur ederim hepimizin başına inşallah bir an önce güzel haberler alalim❤ dünde dedi işte bekle oldu görürsün bak diye üzüldüm aslında öyle diyince
Seni de boşa umutlandırmak istemem diye 😮‍💨

Benim dediğim gibi oldu üzülme ya nasip olur illa bende bekliyorum belki adet gecikir oyle belli olur bazılarının adet gecikince cikiyor belki bizimde oyle olur
Benim oyle çıkacağını pek sanmıyorum canım aşılama oldum ya gunu belli. 10. Gün bugün olali. Hani 16. 17. Günde çıkar mı pek sanmıyorum o yüzden

Amiiinn amiinn sagolasin çok tesekkur ederim hepimizin başına inşallah bir an önce güzel haberler alalim❤ dünde dedi işte bekle oldu görürsün bak diye üzüldüm aslında öyle diyince
Seni de boşa umutlandırmak istemem diye 😮‍💨
İnşallah canım. Güzel haberlerle inşallah 🌺 olumsuz düşünme yaa. Hiç ummadığın anda geliyor güzel haber 😍

Back