Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç belli olmaz sıkma canını sabah negatif gördüğümde gene umudumu yitirmedim yumurtlamanın 12. Günü anca silik görenleri okumuştum. Bunyeden bünyeye değişir canim
Ben aşılama oldum canim günü de belli aslında. Belli olmasa gec döllenme falan diyicem bilmiyorum hiç umudum yok sabah cok umutluydum ama testi görene kadar

10gun cok erken canım 12.13.olsa neysede .
bakma sen testlere bekle bıraz daha ınsallah tutmustur
Bilmiyorum canım olmasa hemen tekrar deneme şansım da yok. 1 aşılama için kaç ay bekledim şimdi yine aynısı olacak. Bu işte beklemek zaten cok üstüne bi de iş yüzünden bekliyorum aylarca. Sanırım içim cok şişti bu beklemekten hem eşi bekle hem asilamayi bekle. Ağlamak istiyorum sadece bu kadar

hayatşartları işte zor gercekten, bıseye ulaşmak ıstıyorsun engeller cıkınca ınsan ıster ısteemez kendını cok kotu hıssedıyor haklısın .
ama benım eşim yanımızdada ne oluyor :) ıkıncıyı de denedık , yanı hersey nasip kısmet .nasıpten ote yol yok .
sen bunları dusunup stres yapma sımdıden, belkıde bebıs vardır ıyı dusun ınsallah ıyı olsun

Ne biliyim canım olmasa da deneme şansın var yıldım beklemekten sanırım ne zaman nereye gidecegi de belli değil bi işe başlayamiyorsun. Zaten bi memleketteyim bi burda hayatım stres dolu. Rahim filmi cektirecegim zamanda bekledim böyle çünkü yine görevdeydi bende memlekete gitmek zorunda kaldım. İnşallah bu zorlukların mükafatını alırız

Ya bende oyle yapiyorum adete son 4 gun yaptim silik cikti gecen bugun sangi isikla bakinca var duz bakinca yok
Ben hiç doğru düzgün silik çizgi göremedim bu zamana kadar hala da yok. Görsem hemen kan vermeye gidicem o yüzden. Benimde adete 5 gün var bakalım yarın ne çıkacak

zor asker esı polıs esı olmak benım babamda askerdı , annemle bız baya zoruklar yasadık. haklısın.
Allah yardımcın olsun canım. ınsallah asılaman tutarda bunların hıc bırırnı yasamazsın.
amınnn.

Öyle canım bi eşi bekliyorsun bi de o gelse de bunları halletsek diye bebisi bekliyorsun o da olmayınca iyice stres. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin bir an önce de yüzümüzü güldürsün

kız benım regl geçmişti bir önceki hamileliğimde buna rağmen çizgi baya silikti dur hemen umudunu yitirme

Öyle canım bi eşi bekliyorsun bi de o gelse de bunları halletsek diye bebisi bekliyorsun o da olmayınca iyice stres. Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin bir an önce de yüzümüzü güldürsün
yarın değilde bir sonrakı gun sabah dene bakalım inşallah tutmuştur ınsallah

amınnnn amın canımm, ınsallah Allahım nasıp etsın hayırlısıyla

kız benım regl geçmişti bir önceki hamileliğimde buna rağmen çizgi baya silikti dur hemen umudunu yitirme

yarın değilde bir sonrakı gun sabah dene bakalım inşallah tutmuştur ınsallah
Bilmiyorum gerçekten çok dolmuşum bunu anladım gecen seneden beri böyle ilerliyor içim çok sıkılmış. Yıldım beklemekten yani ben yine denemeye devam ederim de günü belli ya o yüzden umut baglayamiyorum, belli olmasa geç döllenme diyicem
Gerçi 10 günde belli olur mu onu da bilmiyorum içimi şişirdi bu negatifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…