Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim ortalama 30-32 gun dongum ama benimde dusukten sonra ilk adet 39. gunde olmustu

Kızlar ben Bu 3. Ay denememdeyim yumurtalıklarım gayet iyi adetim düzeldi hormon testim temiz çıktı değerlerim iyi
Şimdi sizce rahim filmi için erken mi ve sperm testi için şuan erken bir süre mi
Rahim yıkama var Diyarbakır da bir merkezde hoca prof tüp bebek uzamanı rahim filmi değilde rahim yıkama yapıyormuş
Anestezi ile yapıyormuşum yapılacak işleme göre 6 ile 15 bin aradı fiyat dedi sizce erken mi bunlar için 29 yaşındayım 3 . Ay denemem . Eşimde doktor o da çok acele ediyorsun zaman ile olmazsa zaten yapacağız diyor

Alıntılanan

İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bi kere diyorum onların laflarını dinleyip hiç bisey yapmasak beklesek mi öyle diyorum , ona da biz dayanamayız ki
Bilmiyorum kan testine o çizgiyi görmeden gitmekte istemiyorum karmakarışık duygularım
canım kanı doktorlar ıstıyor genelde , hemen olumsuz olma bekle bakalım ınsallah guzel haberler alırız

Kizlar sabah negatif çıktı demiştim 5 dk baktım köşeye atmıştım şuan çöpe atmayım dedim bu halde kuruma olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20211220_132723.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…